9 καλύτερα Hairstyles Αντιστροφή Bob Στυλ στη ζωή

Οι Bob Hairstyles έχουν παραμείνει στη μόδα για μεγάλο χρονικό διάστημα και πολλές διασημότητες το αγαπούν. Μια από τις καλύτερες επιλογές για να κρατήσει μια κοπή bob είναι σε ανεστραμμένο στυλ. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε μακριά κτυπήματα και μικρά πίσω μαλλιά που δίνει ένα στοιβωμένο βλέμμα. Εδώ αναφέρουμε μερικές όμορφες ανεστραμμένες χτένες για όλους.

1. Ombre Inverted Bob:

Αντιστροφή Bob Hairstyles1

Μπορείτε να αποφασίσετε για τη διατήρηση ενός ανεστραμμένου bob που έχει ombre σκιά που θα τονίσει το πρόσωπό σας και τα μάτια σας. Η περικοπή θα σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερα και τα μαλλιά σας ογκώδη. Είναι μια κατάσταση νίκης από παντού όταν πρόκειται για αυτή την περικοπή bob. Η ανατροπή της bob φαίνεται φανταστική σε γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα.

2. Ογκώδες Inverted Bob:

Αντιστροφή Bob Hairstyles2

Ένας καλός όγκος κοντά μαλλιά φαίνεται πραγματικά καλός και έχει τη δυνατότητα να σας κάνει να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Κάποια κοπή των εσωτερικών μαλλιών θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου των κανονικών μαλλιών σας. Εάν έχετε χοντρά μαλλιά, αυτή είναι μια ακόμη καλύτερη επιλογή για εσάς από τις γυναίκες που έχουν ωραία μαλλιά.

3. Αντίστροφη Bob με Side Bangs:

Αντιστροφή Bob Hairstyles3

Χτυπήματα και κρόσσια κάνουν όλα τα hairstyles φαίνονται καλύτερα λόγω της ελεύθερης φύσης τους. Μια πλευρική κτύπημα σε μια ανεστραμμένη αποκοπή bob θα σας βοηθήσει να δείτε το θηλυκό. Τα πλευρικά κτυπήματα φαίνονται ωραία σε στρογγυλά και τετράγωνα πρόσωπα. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το χτένισμα ως δήλωση στυλ σας εάν είστε άνετοι με χαλαρά κτυπήματα στο πρόσωπό σας.

4. Blonde Αντιστροφή Bob με στρώματα:

Αντιστροφή Bob Hairstyles4

Εάν, σας αρέσει ξανθά μαλλιά τότε έχετε μια επιλογή για να κρατήσει κοντά με το ανεστραμμένο bob μαζί με τα στρώματα. Αυτό το χτένισμα θα σας κάνει να φαίνετε μοντέρνα και είναι κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις χωρίς επιπλέον προσπάθεια. Εδώ τα μπροστινά μαλλιά θα είναι μακρύτερα από τα πίσω μαλλιά σας και θα υπάρξει συχνή στρωματοποίηση.

Δείτε περισσότερα:  Bob Hairstyles με φρυγανιά

5. Αντεστραμμένο Bob:

Αντιστροφή Bob Hairstyles5

Αντιστροφή bob είναι ένας από τους ενδιαφέροντες τρόπους για να στυλ μαλλιά σας και αν περικόψετε συμμετρικά από την πλάτη φαίνεται καλύτερα. Αυτό το ύφος είναι κατάλληλο για νεαρές γυναίκες που φορούν περισσότερους παντελόνι και πουκάμισα από τα φορέματα. Μπορείτε να επισημάνετε τα μαλλιά με κόκκινη ή ξανθιά σκιά σύμφωνα με τον τόνο σας.

6. Σύντομο Αντεστραμμένο Bob:

Αντιστροφή Bob Hairstyles6

Πολλές διασημότητες έχουν σπορ ανεστραμμένο bob κομμένα με μεσαίου μήκους μαλλιά. Πρόσφατα σύντομη ανεστραμμένη bob έχει γίνει μοντέρνα και οι γυναίκες προτιμούν τα μαλλιά σε μακρά. Εάν έχετε ωοειδές πρόσωπο ή στρογγυλό πρόσωπο, μπορείτε να επιλέξετε να κρατάτε κοντές τρίχες σε ανεστραμμένο στυλ και μερικές πλευρικές κρόσσες.

Δείτε περισσότερα:  Διασημότητα με το Bob Hairstyle

7. Αντεστραμμένο βαρεμένο βαρίδι:

Αντιστροφή Bob Hairstyles7

Όπως το όνομα δείχνει ότι το χτένισμα είναι σαν μια στοίβα μαλλιών στο κεφάλι. Ονομάζεται ανεστραμμένη λόγω μακρύτερης τρίχας μπροστά. Πρόκειται για μια εξαίρετη σύντομη επιλογή χτενίσματος κατάλληλη για σχεδόν όλους. Μπορείτε να επιλέξετε τη σκιά μαλλιών και την ποσότητα στοίβαξης που θα σας ταιριάξει.

8. Long Inverted Bob:

Αντιστροφή Bob Hairstyles8

Σε αντίθεση με τα άλλα ανεστραμμένα κομμάτια bob, αυτό το hairstyle έχει μακριά μαλλιά σε αντίστροφη γωνία. Οι γυναίκες που επιθυμούν τα μακριά μαλλιά και το styling bob μπορούν να επιλέξουν αυτό το κούρεμα για το επόμενο makeover τους. Κάποιος πρέπει να θυμάται ότι τα μακριά μαλλιά απαιτούν περισσότερη φροντίδα και συντήρηση σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να επενδύσετε σίγουρα κάποιο χρόνο στις σκάλες σας.

Δείτε περισσότερα:  Μαύρα Hairstyles Bob Cut

9. Sharp Γωνιακό Αντεστραμμένο Bob:

Αντιστροφή Bob Hairstyles9

Το Sharp angle bob μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο και μακρύ, ανάλογα με την επιλογή του ατόμου. Ωστόσο, είναι σημαντικό ο κομμωτής να γνωρίζει καλά τη δουλειά του και να μπορεί να γωνιάσει σωστά τα μαλλιά σας. Μια άσχημη γωνιακή κοπή μπορεί να χαλάσει το βλέμμα σας εντελώς. Επομένως, εάν θέλετε να αναλάβετε τον κίνδυνο, έχετε αυτό ως επιλογή.
Αυτό είναι όλα σχετικά με τα ανεστραμμένα hairstyles bob, και ξέρετε τώρα πολλά με διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να κρατήσετε τα μαλλιά σας και να αναζητήσετε τη μέρα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

77 + = 78