Κορυφαίοι 9 Hairstyles για μακρύ και κοντό μαλλί

Τα κλαδιά και τα πλεξούδες είναι από τότε για πάντα και με την πάροδο του χρόνου όλα έχουν περάσει από διαφορετικές αλλαγές και τροποποιήσεις. Όπως οι πόλεις μας, οι τεχνολογίες, οι ιδέες και ακόμη και οι προοπτικές, ο τρόπος ζωής μας άλλαξε επίσης. Η μόδα και η τάση που αγωνιζόμαστε τώρα είναι όλα ένα κομμάτι της προηγούμενης υπάρχουσας μόδας και εδώ ενσωματώνουμε τις δύο πιο επιθυμητές ιδέες για τα μαλλιά για να σχηματίσουμε ένα νέο κομμωτήριο.

Πώς να κάνετε Braided Hairstyles:

Το σημερινό άρθρο μιλάει για τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλεξούδες για να δημιουργήσετε ένα κουλούρι. Δοκιμάστε αυτές τις νέες φοβερές ιδέες χτενίσματος και μπράντι και προσθέστε ένα νέο μπαχαρικό στην καθημερινή σας βαρετή χτένισμα.

1. Το Μπαλέρ Μπαλαρίνα:

αργότερο Braided bun hairstyles - The Ballerina Bun

Για να πάρετε αυτό το κουλούρι με την εμφάνιση μαλλιών πλεξίματος, γυρίστε ξανά τα μαλλιά σας και συνδέστε το σε ένα πόνι. Πριν από αυτό αφήστε ένα κομμάτι κλειδαριά στο μέτωπο. Τώρα πάρτε ένα σκέλος της τρίχας από την μπροστινή κλειδαριά και ένα άλλο σκέλος από το πόνι και στη συνέχεια να αρχίσει να τους συνδέει σε μια πλεξούδα. Μόλις προχωρήσετε με την πλεξούδα, παίρνοντας περισσότερα μαλλιά από το πόνι θα καταλήξετε με την πλεξούδα μπαλαρίνα. Τερματίστε το πόνι και στη συνέχεια τυλίξτε το γύρω.

2. Το λουλούδι Braid:

πλεγμένο bun hairstyles - The Flower Braid

Για να πάρετε αυτό το λουλούδι πλεκτό χτένισμα ξεκινήστε λαμβάνοντας ένα μικρό κομμάτι μπροστινό κλείδωμα από τη μια πλευρά και να αρχίσει το πλέξιμο γαλλικό στυλ μέχρι να είστε στα μισά του δρόμου μέσα από τη μέση. Ενώ βρίσκεστε, ξεκινήστε να το πλένετε διαγώνια ώστε να ακουμπάτε προς τα δεξιά από τα αριστερά. Τώρα πάλι ξεκινήστε να πηγαίνετε αριστερά με ένα άλλο πλεξούδα και να το ολοκληρώσετε. Τώρα ανεβάζετε την πλεξούδα και την κυλάτε σε ένα λουλούδι.

Δείτε περισσότερα: λουλούδια πλεκτά hairstyles

3. Το διπλό πλέγμα:

πλεγμένο bun hairstyles - The Two Braided Look

Ξεκινήστε συνδέοντας τα μαλλιά σε ένα πόνι. Μπορείτε να διατηρήσετε χαλαρά άκρα στο μπροστινό μέρος σε αθλητικές κλειδαριές. Μόλις γίνει το πόνι, κομψτε τα μαλλιά σε δύο μέρη και αρχίστε να τα τεντώνετε ξεχωριστά. Ανοίξτε σωστά το πλεξούδα για να προσθέσετε ένταση στην εμφάνιση. Τώρα τυλίξτε και κυλήστε το πλεξούδα σε ένα κουλούρι και προσθέστε ένα τόξο για να προσθέσετε κάποια διασκέδαση.

4. Το περιτυλιγμένο πλεξούδα:

πλεγμένο bun hairstyles - The Wrapped Braid

Αυτό είναι ένα αρκετά απλό βλέμμα που μπορείτε να αποκτήσετε πολύ εύκολα. Για αυτό θα χρειαστείτε τέσσερα κλιπ μαλλιών. Τμηματοποιήστε τα μαλλιά σε τρία ή τέσσερα μέρη και στη συνέχεια αρχίστε ξεχωριστά να τα πλέκουν. Μόλις ολοκληρωθεί η πλεξούδα ξεκινήστε να τα ανεβάσετε και να τα καρφώσετε δημιουργώντας έτσι ένα κουλούρι τελικά.

Δείτε περισσότερα: χτενίσματα πλεξούδας γαλακτοπαραγωγής

5. Η Κάτω Πένσα:

πλεγμένο bun hairstyles - The Lower Braid

Απλά συνδέστε τα μαλλιά σας σε ένα υψηλό πόνι και βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι κατάλληλα χτενισμένα και λεία. Τα μαλλιά και το πόνι πρέπει να είναι σφιχτά. Τώρα όταν το πόνι είναι δεμένο, αφήστε ένα κομμάτι μαλλιών από το πόνι και στη συνέχεια κυλήστε τα υπόλοιπα σε ένα κουλούρι. Με το χαλαρό σκέλος δέστε τώρα μια πλεξίδα και στη συνέχεια τυλίξτε το.

6. Το τριπλό πλεξούδα:

πλεγμένο bun hairstyles - The Triple Braid

Για να πάρετε αυτό το πλεκτό στυλ μαλλιών κούκλα ματιά αρχίσει από γαλλική πλεξούδα από το στέμμα του κεφαλιού σας και να πάει μέχρι τη μέση του κεφαλιού. Τώρα πάρτε τα άλλα σκέλη και συνδέστε ξεχωριστά γαλλικά πλεξούδες ακριβώς δίπλα στο κύριο. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των τριών πλεξούδων, ανασυστήστε το υπόλοιπο τρίχωμα και βάλτε το.

Δείτε περισσότερα: σπιράλ γαλλική πλεξούδα

7. Το μίγμα και ο αγώνας:

πλεγμένο bun hairstyles - The Mix And Match

Για αυτό το πλεξούδες σε ένα κομψό χτένισμα ξεκινήστε με το διαχωρισμό των μαλλιών σε δύο στρώματα. Τώρα με το ανώτερο στρώμα στρώμα τους σε τρία ή τέσσερα κομμάτια και πλεξούδα όλα αυτά. Αυτό θα είναι ένα ιδανικό σενάριο τώρα αν αρχίσετε να φτιάχνετε ένα κουλούρι από αυτά τα απλά πλεξούδες και κλειδαριές.

8. Το Αντεστραμμένο Bun:

πλεγμένο bun hairstyles - The Inverted Bun

Για να πάρετε αυτό το πλεκτό στυλ κουνουπιών ματιά γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα και ξεκινήστε πλέξιμο το κεφάλι σας από τον αυχένα του λαιμού σας προς τα πάνω. Βάλτε το γαλλικό στυλ μέχρι το μισό του μέσου του κεφαλιού και στη συνέχεια συγκεντρώστε τα υπόλοιπα και συνδέστε το σε ένα κουλούρι.

9. Το κουλούρι κουνουπιών:

πλεγμένο bun hairstyles - The Sock Braid Bun

Ξεκινήστε εμπλέκοντας τις μπροστινές κλειδαριές από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια τις επαναφέρετε και τις συνδέσετε σε ένα πόνυ. Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε ένα κουλούρι κάλτσα και να το πιάσετε σταθερά στο κάτω άκρο του κεφαλιού σας.

Βήμα-βήμα διαδικασία της πλεκτά hairstyles κούπα μέσω αυτού του άρθρου θα αυξήσει σίγουρα την περιέργειά σας για να τους έχουν. Δοκιμάστε τουλάχιστον ένα στυλ των παραπάνω όποτε θέλετε να έχετε ένα διαφορετικό hairstyle.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 6