9 καλύτερες hairstyles για μακρά κυματιστά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Με ένα κεφάλι γεμάτο μαλλιά, η τελευταία ανησυχία που σας κρατάει προτομή τις νύχτες είναι οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε το βλέμμα σας χωρίς να διακυβεύετε τις βαριές μπούκλες. Το θέμα της μακριάς τρίχας είναι ότι, κάθε νέο στυλ ή κομμωτήριο μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί επειδή το μήκος σας κάνει για όλα τα άλλα.

hairstyles for long wavy hair

Αλλά τα ίδια παλιά ίδια παλιά τρίχα μπορεί να είναι λίγο πολύ για τις βαρετές ημέρες. Και πάλι οι κακές ημέρες μαλλιών καταστρέφουν τα τέλεια κύματα και ούτω καθεξής. Εδώ είναι μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες hairstyles που μπορείτε να επιλέξετε με τις μακρές ρέουσες κλειδαριές σας.

Διαφορετικά μακρυά μαλλιά Hairstyles για τα κορίτσια:

Το μικρό κουλούρι:

hairstyles for long wavy hair1

Για αυτά τα μαλλιά προσπαθήστε να χαράξετε τα μαλλιά σας περισσότερο. Μπορείτε να δοκιμάσετε πλέκοντας τα μαλλιά σας τη νύχτα πριν, έτσι ώστε το επόμενο πρωί να διατηρηθεί το σχήμα για τα μαλλιά και να έχετε κομψές μπούκλες. Τώρα χωρίστε τα μαλλιά σας από το πάνω μισό και με μια μικρή γραβάτα στερεώστε το σε ένα ακατάστατο κουλούρι. Αυτό είναι ένα τέλειο χτένισμα για τα δροσερά καλοκαίρια όταν μπορείτε να κρατήσετε τα μαλλιά έξω από το πρόσωπό σας και να το φορέσετε ακόμα όπως σας αρέσει.

Υψηλή πόνυ:

hairstyles for long wavy hair2

Μέχρι τώρα η λέξη πόνι έχει γίνει πολύ συνηθισμένη και θέλετε να ενσωματώσετε κάποια διασκέδαση σε αυτό. Συγκεντρώστε όλα τα μαλλιά από την πλάτη στρέφοντας το κεφάλι σας ανάποδα για να πάρετε ένα καλό στάγδην. Μόλις το χτυπήσετε προσεκτικά και αφήνοντας μια κλειδαριά μαλλιών από κάτω κάτω, συνδέστε το υπόλοιπο σε ένα υψηλό πόνι. Τώρα χρησιμοποιήστε την απλή κλειδαριά για να την περιστρέψετε γύρω από τη βάση για να αποκρύψετε τη ζώνη.

Δείτε περισσότερα: Εύκολα ανοιχτά hairstyles για τα μακριά μαλλιά

Το Back Braid:

hairstyles for long wavy hair3

Δημιουργήστε μια πλεξούδα μπάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας απλά χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική. Ξεχωρίστε τα μαλλιά από κάθε μία από τις δύο μπροστινές σας κλειδαριές και ξεκινήστε να τα πλέξετε ξεχωριστά. Μόλις τελειώσετε, αντί να τους ασφαλίσετε με μια γραβάτα, ασφαλίστε το χρησιμοποιώντας μια καρφίτσα. Τώρα φέρτε την όπισθεν και ασφαλίστε τις καρφίτσες στο κεφάλι σας.

Το εμπρόσθιο πούφ:

hairstyles for long wavy hair4

Αυτό είναι ένα απλό αρκετά καθημερινό hairstyle που μπορείτε να επιλέξετε. Αυτό μπορεί να είναι κατάλληλο για νύχτα κινηματογράφου ή ακόμα και για σχολείο. Βγάλτε ή σκουπίστε τα μαλλιά στο πίσω μέρος. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα μαλακό τσίμπημα στο μπροστινό μέρος, δαγκώνοντας το μπροστινό μέρος και στη συνέχεια ασφαλίστε το με πείρους. Μπορείτε ακόμη να πειράξετε το πίσω μέρος της κεφαλής για την ένταση.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles γραφείου για τα μακριά μαλλιά

Το καταρράκτη του καταρράκτη:

hairstyles for long wavy hair5

Δοκιμάστε το πλεξούδα του καταρράκτη για το βαρύ κεφάλι της χαίτης σας. Συνήθως τα πλεξούδα καταρράκτη φαίνονται φοβερά με τα κυματιστά μαλλιά, καθώς η κυματισμό των μαλλιών εκτίθεται δυνατά με τη χρήση των ελεύθερων πτώσεων τρίχας που συνδυάζονται καλά με τα υπόλοιπα. Ξεκινήστε από τη μία πλευρά και σιγά-σιγά μετακινηθείτε στο άλλο.

Το Μεγάλο Μεγάλο Βούτυρο:

hairstyles for long wavy hair6

Εάν εξακολουθείτε να ανησυχείτε για μια εμφάνιση μαλλιών για τον γάμο της επόμενης εβδομάδας, μην κοιτάξετε ξανά, αφού εδώ είναι το τέλειο χτένισμα για εσάς. Ξεκινήστε κάνοντας τα μαλλιά σας για να καθορίσετε τα κύματα σας ακόμα περισσότερο. Τώρα χρησιμοποιήστε τα μεμονωμένα κομμάτια των κλειδαριών μαλλιών και διπλώστε και καρφώστε τα για να πάρετε αυτό το βλέμμα.

Το πλήρες βιβλίο:

hairstyles for long wavy hair7

Όπως η ρουφηξιά της δεκαετίας του '90, εδώ είναι ακόμα ένα κλασικό χτένισμα που μπορείτε να επιλέξετε. Χρησιμοποιήστε πειράγματα και χτυπήστε το για να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα: Εύκολα Hairstyles για τα μακριά ίσια μαλλιά

Το ανώτερο πλέγμα:

hairstyles for long wavy hair8

Αυτό είναι ένα απλό και συναρπαστικό βλέμμα για μια καθημερινή δοκιμασία. Πάρτε τις άνω μπροστινές κλειδαριές και τους συνδέστε σε πλεξούδα. Τώρα ανεβείτε την πλεξούδα καλά για να προσθέσετε όγκο στο βλέμμα και ασφαλίστε την κάτω από τις άλλες ασφάλειες χρησιμοποιώντας ακίδες.

Fake Faux:

hairstyles for long wavy hair9

Θυμηθείτε τα κλασικά χτενίσματα ψεύτικα bob δημοφιλή στη δεκαετία του '90. πάρτε αυτό το βλέμμα πίσω με αυτά τα καθορισμένα ισχυρά κύματα.

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

+ 59 = 66