Κορυφαίες 9 γρήγορες hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Ο όρος «μακριά μαλλιά δεν με νοιάζει» δεν είναι πάντα ο τρόπος που φαίνεται να είναι. Αθλητικά μια μακριά μαλλιά και την αντιμετώπιση των πρώτων παγκόσμιων προβλημάτων όλα την ίδια στιγμή μπορεί να είναι ταραχώδης για μας κορίτσια, χωρίς αμφιβολία. Οι ώρες αιχμής του γραφείου μας αφήνουν λίγο χρόνο για να στεγνώσουν καλά τα μαλλιά μας και στο τέλος του πολυάσχολου διαδρόμου των συσσωρευμένων γραφικών, ρίχνοντας τα μεταξένια μακριά μαλλιά σας σε μια δέσμη στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας είναι το μόνο που μπορείτε να εστιάσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, για τα κορίτσια που αγωνίζονται όλη την ώρα για να καυχηθούν τα μαλλιά τους και ταυτόχρονα εργάζεται σκληρά για να κρατήσει το πρόγραμμά τους εγκαίρως, εδώ είναι ένας κατάλογος με ορισμένα γρήγορα τακούνια για τα μακρά κοτσάνια σας έτσι ώστε να μην έχετε να χάσετε πολύ χρόνο προσπαθώντας να διορθώσετε τις ακίδες σας στη θέση τους.

Τελευταίες και κομψές γρήγορες hairstyles για τα μακριά μαλλιά:

Το Back Braid:

γρήγορα hairstyles for long hair

Για να ξεκινήσετε, τοποθετήστε ένα κομμάτι από τις κλειδαριές σας από τις δύο πλευρές του κεφαλιού και ξεκινήστε κανονικά να τις πλεχίζετε. Αν θέλετε να έχετε μία όψη, βεβαιωθείτε ότι η πλάγια κλειδαριά είναι αρκετά μεγάλη ώστε να καλύψει ολόκληρη την κεφαλή σας. Τώρα, μόλις ολοκληρωθεί η πλεξίδα, φέρτε το μέχρι την άλλη πλευρά και χρησιμοποιήστε τις καρφίτσες bobby για να το κρατήσετε στη θέση του. Ένα λεπτό hippie με όμορφα μαλλιά διαμορφώνεται τελικά.

Ο Σταυρός Criss:

γρήγορα hairstyles for long hair2

Αυτό είναι ένα ακόμα κομψό χτένισμα όπου απλά ξεκινάτε να κόβετε ξανά τις κλειδαριές από τις δύο πλευρές, κατά προτίμηση ένα παχύτερο κομμάτι της μπροστινής κλειδαριάς και στη συνέχεια να το βουρτσίζετε κομψά να το φέρετε μέχρι την άλλη πλευρά αλλά όχι πλήρως. Τώρα, με την άλλη κλειδαριά, κουμπώστε την πάνω από το μπροστινό περιτύλιγμα και σφίξτε το για να το τοποθετήσετε.

Το μπροστινό πλεξούδα:

γρήγορα hairstyles for long hair3

Το μπροστινό πλεξούδα θα σήμαινε απλώς ότι πλέκετε τις μπροστινές κλειδαριές από μπροστά ακριβώς όπως το πίσω πλεξούδα. Ξεκινήστε με ένα ακραίο πλευρικό χωρισμό και ξεκινήστε να πλέκτετε τα μαλλιά σας σε ένα γαλλικό πλεξούδα που ενσωματώνει τα μαλλιά καθώς προχωράτε. Μόλις φτάσετε στον άλλο ανεμιστήρα του αυτιού, βγάλτε την πλεξούδα και τοποθετήστε την.

Απλά ένα χτύπημα:

γρήγορα hairstyles for long hair4

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό ρουφηξιά στο στέμμα του κεφαλιού σας για να κάνετε ένα στυλ δήλωσης. Συχνά αυτές οι ρουφηξιές μπορούν να επιτευχθούν με χειροκίνητη χειραψία με το χέρι ή απλά με τη χρήση του χτυπήματος για να στηρίξουν τα μαλλιά. Κολλήστε το χτύπημα για να τοποθετήσετε και να χρησιμοποιήσετε πλευρικές ασφάλειες για να δημιουργήσετε την ένταση.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα μακρά ξανθιά hairstyles

Το γαλλικό σουτιέν:

γρήγορα hairstyles for long hair5

Αυτή τη φορά για άλλη μια φορά ξεκινήστε με μια απλή πλευρική πλεξίδα, γαλλικό στυλ και πηγαίνετε μέχρι το πλάι. Μόλις δεν σταματήσουν μέχρι να ενσωματώσετε όλα τα μαλλιά σας σε μια μεγάλη πλευρά γαλλική πλεξούδα. Συχνά διαφορετικοί τύποι πλεξούδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία παραλλαγών.

Ο βρόχος πόνυ:

γρήγορα hairstyles for long hair6

Ο καλύτερος τρόπος να ξεφύγετε με μια παραλλαγή πόνυ είναι να το βγάζετε. Όχι μόνο σας δίνει μια διαφορετική αίσθηση από το καθημερινό πόνυ σας, αλλά και σας κάνει έναν ρυθμιστή τάσεων. Ακριβώς πάνω από την γραβάτα του πόνου δημιουργήστε χειροκίνητα μια τρύπα με τα δάχτυλά σας και βγάλτε το πόνι μέσω αυτού για να πάρετε αυτό το βλέμμα.

Δείτε περισσότερα:  Ασιατικές μακριές hairstyles

Το Pony Wrap:

γρήγορα hairstyles for long hair7

Αυτή είναι μια ακόμη παραλλαγή σε ένα απλό πόνυ, όπου τραβάτε τα μαλλιά σας πίσω και τα συνδέετε σε ένα πόνι. Στη συνέχεια, ξεχωρίστε ένα σκέλος τρίχας από το κάτω μέρος του πόνου και τυλίξτε το γύρω από τη βάση της γραβάτας τελικά το καρφί κάτω από αυτό για να δημιουργήσετε αυτό το βλέμμα.

Το Fan Bun:

γρήγορα hairstyles for long hair8

Η αλογοουρά είναι το αγαπημένο για μια γεμάτη μέρα και όταν η θερμότητα φτάσει σε σας, τυλίξτε το πόνυ σας και βγάλτε το σε ένα μαλακό κουλούρι ανεμιστήρα. Συχνά ένα τόξο στο τέλος μπορεί να τονίσει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα:  Εύκολη Updos για τα μακριά μαλλιά

Το Messy Pin Up:

γρήγορα hairstyles for long hair9

Τα κουλουράκια είναι τα καλύτερα στο παιχνίδι για μια χρονική κρίσιμη στιγμή και εδώ έχουμε κάνει το καλύτερο από αυτό δημιουργώντας ένα κουλούρι απλά κρατώντας τα κομμάτια μαλλιών στο πίσω μέρος.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

59 − 57 =