Κορυφαίες 9 Μαϊάστρα Νυφικά Hairstyles για τα κορίτσια Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μαχαράστρα νυφικό μαλλιά dos που μπορεί να γίνει. Αυτά είναι επίσης αρκετά δημοφιλή. Αυτά θα πρέπει να συνδυαστούν με διάφορα είδη άλλα κομμάτια λαιμού kundan. Μια γυναίκα μπορεί επίσης να φορέσει σύνολα βραχιόλια για τα χέρια και άλλα αξεσουάρ floral για να δημιουργήσει ένα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Μαχαράστρα Bridal Hairstyles for Girls

Παρακάτω είναι οι κορυφαίες 9 Μαϊάστρα νυφικό Hairstyles για τα κορίτσια που ένα άτομο πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε.

1.Το κεντρικό παραδοσιακό βλέμμα:

maharashtrian bridal hairstyle1

Αυτή είναι μια πολύ κοινή εμφάνιση τρίχας που μπορεί να φορεθεί με sarees και κάθε είδους lehenga ή churidar. Αυτά συνδυάζονται επίσης με βαριά βραχιόλια στους καρπούς και άλλους τύπους γραναζιών. Ένα άτομο μπορεί να αθληθεί αυτά με κανονικό μακιγιάζ που μπορεί να κάνει αυτά φαίνονται φρέσκα. Αυτά μπορεί επίσης να είναι ο αθλητισμός για οικογενειακές συγκεντρώσεις και άλλες περιπτώσεις. Ένα άτομο μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει κάποια επένδυση στο πίσω μέρος για να δημιουργήσει περισσότερη ένταση και ένα φουσκωμένο εφέ. Αυτά μπορούν εύκολα να φορεθούν με άλλα είδη ρούχων.

2. Η κεντρική εμφάνιση:

maharashtrian bridal hairstyle2

Αυτό είναι ένα πολύ συγκεντρωτικό βλέμμα που μπορεί να φορεθεί με κάποια αξεσουάρ όπως ένα kundan πέτρινο Maangtika. Αυτά μπορούν επίσης να φορεθούν με διάφορα είδη banarasi ή άλλα sarees μετάξι.

Δείτε περισσότερα: Νότια ινδική νυφικό Hairstyles

3. Το Κορυφαίο Floral Look:

maharashtrian bridal hairstyle3

Αυτή η κόμμωση μπορεί εύκολα να γίνει με την διόγκωση των μετωπικών τμημάτων. Ένα άτομο μπορεί να το κάνει χωρίς μεγάλη επαγγελματική βοήθεια, αλλά με κάποια χέρια βοήθειας οικογένειας ή φίλων. Τα τμήματα πρέπει να πλένονται και στη συνέχεια μπορεί να γίνει φυσήγηση για να δημιουργηθεί περισσότερη ευκολία. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να σφηνωθούν στην πλάτη με κύλιση ή με κάποια αποκοπή ή επένδυση. Αυτό εξαρτάται από την άνεση του ατόμου. Μια γυναίκα μπορεί επίσης να φορέσει αυτά σε άλλες μόδες. Το μετωπικό τμήμα μπορεί να διακοσμηθεί με κάποια βαρύ Maangtika που μπορεί να κρύβεται κάτω από τα τμήματα που έχουν γίνει φουσκωμένα.

4. Το χαμηλό κέλυφος:

maharashtrian bridal hairstyle4

Αυτός είναι ένας άλλος δημοφιλής τύπος εμφάνισης, ο οποίος γίνεται αρκετά εύκολα και πολλές γυναίκες το κάνουν για τα κόμματα. Αυτό είναι επίσης κοινό για οποιαδήποτε λειτουργία του Μαχαράστρα. Αυτό δεν θα απαιτήσει πολλά προϊόντα και αυτά μπορούν να αγωνιστούν με βαριά kundan ή άλλους τύπους κομμάτια λαιμού αποθέματος ή παραδοσιακά σύνολα. Τα βραχιόλια μπορούν να φορεθούν σε τσαμπιά για να δώσουν αυτά τα πιο λαμπερά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Ινδικό χριστουγεννιάτικο χτένισμα

5. Το ανοιχτό βλέμμα κοιτάζει:

maharashtrian bridal hairstyle5

Αυτό είναι για εκείνες τις γυναίκες που δεν αρέσει να αθλούνται οποιαδήποτε μορφή clipped ή άλλες οπίσθια κοπιασμένη εμφάνιση. Αυτά μπορούν να φορεθούν με οποιεσδήποτε μορφές βαριών λαιμών. Αυτό θα κάνει τα κομμάτια του λαιμού και τα βραχιόλια χεριού πιο εμφανή.

6. Το πλευρικό καταρράκτη κοιτάζει:

maharashtrian bridal hairstyle6

Αυτή είναι μια δημοφιλής εμφάνιση που πολλές γυναίκες δοκιμάζουν για παραδοσιακά πάρτι ή περιστάσεις. Η πλάτη μπορεί να διακοσμηθεί με φρέσκα λουλούδια ή άλλα τεχνητά εργαλεία για να γίνει αυτό περισσότερο κόμμα σαν.

7. Side Side Shifted Braid:

maharashtrian bridal hairstyle7

Αυτό το χτένισμα είναι ένα εύκολο στην αθλητική εμφάνιση που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες εάν το άτομο αυτό δεν θέλει κάποιες υψηλές απολήξεις ή άλλες μορφές φθοράς για τα τμήματα. Τα τμήματα μπορούν να μετατοπιστούν σε μια πλευρά και στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κανονικό κλιπ για λουλούδια. Αυτά μπορούν να φορεθούν με βαριά λαιμό ή κομμάτια αυτιού.

8. Αξεσουάρ Messed Look:

maharashtrian bridal hairstyle8

Αυτό είναι ένα χαμηλό αναστατωμένο βλέμμα που έχει ένα κομμένο πέτρινο κατάσπαρτος αξεσουάρ. Αυτά μπορούν να δοκιμαστούν για casual καθώς και άλλα νυφικά μέρη.

Δείτε περισσότερα: Ινδικό Νυφικό Hairstyles εικόνες για την υποδοχή

9. Το Vintage Bun:

maharashtrian bridal hairstyle9

Πρόκειται για ένα πολύ κομψό στυλ μαλλιών που μπορεί να φορεθεί από τις νύφες του Maharashtrian ή οποιεσδήποτε γυναίκες για κάθε είδους πάρτι ή οικογενειακές λειτουργίες. Μπορεί να γίνει βοήθεια για επαγγελματίες.

Leave A Comment

83 − 76 =