Κορυφαία 9 όμορφα ασιατικά μακρά hairstyles Στυλ στη ζωή

Ανάλογα με τους διάφορους πολιτισμούς, τη φυλή, τις φυλές και την κάστα, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν χαρακτηρίσει hairstyles και hairdos που αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό τους. Όπως και οι γυναίκες με έγχρωμη προέλευση έχουν συνήθως πιο παχιά και πιο γεμάτα κεφάλια μαλλιών με μαυρισμένη επιδερμίδα, οι γυναίκες ασιατικής προέλευσης έχουν πάντα μια λεπτότερη και ομαλότερη σύσταση μαλλιών με πορώδες τόνο από πορσελάνη. Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για τα διάφορα hairstyles που εμπνέονται από την Ασία που μπορείτε να αθληθείτε, λαμβάνοντας ένα σύνθημα από αυτό το άρθρο.

1. Τα πλαϊνά σκουπίδια:

ασιάτης long hairstyles

Για να ξεκινήσετε, σκουπίστε τα μαλλιά στο πλάι και αυτό περιλαμβάνει τις μαλακές μπροστινές κλειδαριές. Τα μαλλιά εδώ πέφτουν απαλά στο μέτωπο, καλύπτοντάς το, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά πέφτουν ελεύθερα σε μικρά σκαλοπάτια και στρώματα. Αυτή η εμφάνιση μπορεί να συνδυάζεται άψογα με καλοκαιρινό στικ και ολίσθηση ή με κορυφαία ράχη που έχει ραφή. Ένα μικρό κλιπ ή ένα συγκρότημα μπορεί επίσης να φαίνεται όμορφο.

2. Pony Up:

ασιάτης long hairstyles2

Ένα ανοιχτό παντελόνι είναι για πάντα ένα κορίτσι πηγαίνει να κοιτάξει. Είτε πρόκειται για πρωινή βόλτα ή αργά βόλτα με τα πόδια, μια αλογοουρά είναι το καρφί για κάθε γυναίκα και παίρνει τη βάση από αυτό, εδώ είναι μια ασιατική ματιά για μια αλογοουρά. Σε αντίθεση με άλλους, τα μαλλιά πέφτουν σε μαλακές μπούκλες προς το τέλος του πόνου ενώ η βάση ασφαλίζεται με μια όμορφη κορδέλα.

3. Τα Κλασικά:

ασιάτης long hairstyles3

Τα μπροστινά κτυπήματα πάνω από το μέτωπο είναι ίσως το πιο κοινό χτένισμα που μπορεί κανείς να δει σε μια ασιατική γυναίκα. Είναι συχνά η εμφάνισή τους, αν μπορούμε και εδώ έχουμε αγοράσει το κλασικό ως το παιχνίδι μας Α. Τα μαλλιά συνήθως καλύπτουν όλο το μέτωπο και στη συνέχεια πέφτουν κατ 'ευθείαν στα πλάγια.

4. Το ελαφρύ emo:

ασιάτης long hairstyles4

Η εμφάνιση emo δεν μπορεί να είναι σε σημείο, αλλά όπως πάντα, κάθε ασιατική χτένισμα έχει ένα μαλακό σημείο σε αυτό. Ακόμη και εδώ η εμφάνιση emo αποτελείται από πλήρη ίσια μαλλιά με την εμπρόσθια κλειδαριά να σαρώνεται ελαφρά στην πλευρά που σχηματίζει τραχείες άκρες προς το τέλος. Ένα μεγάλο κλιπ τόξου από την πλευρά θα συμπληρώσει το χαριτωμένο παράγοντα.

Δείτε περισσότερα:  Μακρόστενο κούρεμα

5. Το Top Bun:

ασιάτης long hairstyles5

Ένα άλλο από τα κλασικά hairstyle είναι το υψηλό κουλούρι που κυριαρχεί σε αυτούς τους πολιτισμούς. Σκουπίζοντας τα μαλλιά από το μπροστινό μέρος τα μαλλιά συγκεντρώνονται ψηλά, γύρω από το στέμμα του κεφαλιού σας και στη συνέχεια τυλίγονται σε ένα σφιχτό κουλούρι. Συχνά λόγω της λεπτότητας της τρίχας, το κουλούρι φεύγει ή χαλαρώνουν κάποιες χαλαρές κλειδαριές.

6. Τα Swanky Waves:

ασιάτης long hairstyles6

Τα κύματα είναι για πάντα μια αγαπημένη πολλών γυναικών και αθλητικά τα τέλεια κύματα εδώ είναι αυτό το χτένισμα. Τα κύματα έχουν συνήθως διαφορετικούς τύπους, τα κυριότερα είναι τα beach styles κύματα, πριγκίπισσες μπούκλες και ούτω καθεξής. Ο καλύτερος τρόπος για να τα πάρετε είναι είτε να πλέκτετε τα μαλλιά σας μια μέρα στην άλλη ή χρησιμοποιώντας ζεστούς κυλίνδρους στα υγρά μαλλιά σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς ένα ζαρωμένο σπιράλ που συνδυάζεται με αυτό θα περάσει τέλεια.

Δείτε περισσότερα:  Χαριτωμένα γρήγορα Hairstyles για τα μακριά μαλλιά

7. Το φτερωτό βλέμμα:

ασιάτης long hairstyles7

Οι ασιατικοί είναι γνωστοί για τα λεπτά μαλλιά τους και συχνά για να προσθέσουν όγκο στη χαίτη σας, μπορείτε να επιλέξετε αυτή την κοπιαστική εμφάνιση που αποδίδει αμέσως τα μαλλιά σας και δημιουργεί μια ψευδαίσθηση παχύτερων μαλλιών. Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά ελεύθερα ή απλά να τα συνδέσετε σε ένα πόνι.

8. TYhe Half updo:

ασιάτης long hairstyles8

Για να πάρετε αυτό το βλέμμα ξεκινήστε με την αποκοπή των μαλλιών και στη συνέχεια κυλίσετε τα μαλλιά σε μισό κουλούρι. Αφήστε το κουλούρι να είναι μαλακό και ελεύθερο καθώς το κυλάτε για να το τοποθετήσετε και να το πιάσετε. Αφήστε το υπόλοιπο της τρίχας χωρίς πτώση.

Δείτε περισσότερα:  Updo hairstyles για τα μακριά μαλλιά

9. Το μπροστινό πόνι:

ασιάτης long hairstyles9

Αυτό είναι ένα χαριτωμένο βλέμμα για τα καθημερινά hairstyles όπου το μπροστινό μέρος των μαλλιών είναι κομμένο έξω και δεμένα σε ένα μαλακό πόνι στο μέτωπο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 38 = 41