9 τελευταίες σύντομες hairstyles για γυναίκες με λιπαρά πρόσωπα Στυλ στη ζωή

Ενώ επιλέγετε ένα σύντομο χτένισμα για το μεγάλο σας πρόσωπο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Κάθε σύντομο χτένισμα δεν θα ταιριάζει σε ένα παχουλό, στρογγυλό πρόσωπο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά hairstyles που θα κάνουν το πρόσωπο λίπος σας να φανεί πολύ αξιολάτρευτο και ελκυστικό. Σύντομη περικοπές bob είναι μια αξιοπρεπή επιλογή για να κρύψει το λίπος πρόσωπο και ακόμη και λεπτό κάτω. Υπάρχουν πολλά hairstyles εκτός από τα bob's, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την επιθυμητή λεπτή όψη του προσώπου που πάντα θέλατε.

μικρός haircuts for fat faces

Κοντά μαλλιά για τα πρόσωπα με λίπος Γυναίκες:

Μερικά από τα καλύτερα κοντά χτενίσματα για τις γυναίκες με λίπος αντιμετωπίζονται παρακάτω.

1. Σύντομη Περικοπή Bob με Bangs:

Μικρός Hairstyles For Fat Faces

Αυτή η μοντέρνα εμφάνιση είναι μια από τις καλύτερες εμφάνιση που μπορείτε να έχετε με τα σύντομα μαλλιά σας. Θα μειώσει την στρογγυλότητα του προσώπου με την απόκρυψη των άκρων. Τα μαλλιά είναι ογκώδη στην κορυφή και φερμουάρ μπροστά. Το μπροστινό μέρος των μαλλιών κρύβει το μέτωπο και δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη μύτη, τα χείλη και τα μάγουλα.

2. Layered Short Bob με αιχμές:

Μικρός Hairstyles for Fat Faces2

Αυτό το στρώμα bob hairstyle έρχεται με αιχμές στην κορυφή που είναι το κύριο αξιοθέατο. Εδώ δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στο άνω μέρος των μαλλιών παρά στο πρόσωπο. Οι άνθρωποι θα δουν τις υπέροχες αιχμές και θα ξεχάσουν ότι έχετε ένα παχουλό πρόσωπο. Τα παχιά μαλλιά θα είναι τα καλύτερα για αυτό το βλέμμα.

3. Μήκος άκρων Bob με μαστίγια:

Μικρός Hairstyles for Fat Faces3

Τα κοντά μαλλιά δεν θα μπορούσαν ποτέ να έχουν σχεδιαστεί καλύτερα από αυτό. Εδώ τα μαλλιά είναι μέχρι το μήκος του βαδίσματος και το περιθώριο καλύπτει το μέτωπο. Αντί να επεκτείνει το πλάτος του προσώπου, αυτό το χτένισμα θα γκρεμίσει το πρόσωπο και θα του δώσει ένα κατάλληλο πλαίσιο που θα γυρίσει τα κεφάλια. Θα κάνει τα ζυγωματικά σας να φαίνονται κολακευτικά και να σας προσφέρουν μια παντοδύναμη εμφάνιση.

4. Side-Swept Bangs Σύντομο Bob για τις γυναίκες με λίπος Πρόσωπο:

Μικρός Hairstyles for Fat Faces4

Τα πλευρικά σαρωμένα κτυπήματα πάντα φαίνονται καλά σε ευρεία και στρογγυλά πρόσωπα. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περικοπή, τα μαλλιά είναι ευρύχωρα στην κορυφή που ρυθμίζει το πλαίσιο προσώπου. Τα πλευρικά σαρωμένα κτυπήματα κάνουν αυτό το βλέμμα ακόμα πιο ελκυστικό. Αυτό το χτένισμα δεν αφήνει το πρόσωπό σας να αποκαλύψει την κυκλική υφή. Μέχρι στιγμής, αυτό είναι ένα από τα πιο cool hairstyles για τα λιπαρά πρόσωπα.

5. Κούρεμα Pixie με Narrow Sideburns:

Μικρός Hairstyles for Fat Faces5

Εάν έχετε ένα λιπαρό πρόσωπο τότε αυτό ίσως είναι το ιδανικό για εσάς. Αυτό το κούρεμα θα φανεί καλή ξανθά μαλλιά. Εδώ τα μαλλιά καλύπτουν ένα μέρος του μετώπου και προσδίδουν στο πρόσωπο μια φυσική και αγγελική εμφάνιση. Είναι το καλύτερο pixie για τα πρόσωπα λίπους.

Δείτε περισσότερα:  Hairstyles Για το μικρό πρόσωπο

6. Bob με Layered Bangs:

Μικρός Hairstyles for Fat Faces6

Μεταξύ των πολυάριθμων hairstyles bob, αυτό είναι το πιο ελκυστικό για στρογγυλά και παχουλός πρόσωπα. Εδώ τα κτυπήματα είναι στρωμένα και είναι ικανά να κερδίσουν όλη την προσοχή. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το στρογγυλό πρόσωπο σας, καθώς αυτό το ωραίο bob θα κρατήσει την στρογγυλή του προσώπου κρυμμένη.

7. Ασύμμετρος Bob με κύματα:

Μικρός Hairstyles for Fat Faces7

Εδώ τα μαλλιά δεν χωρίζονται εξίσου και διατηρούνται ανοιχτά και ανέμελα. Το μήκος των μαλλιών δεν είναι πολύ μικρό ή μικρό. Αυτή η εμφάνιση συνοδεύεται από μια δροσερή και μοντέρνα κυματιστή υφή. Φαίνεται πολύ χαριτωμένο σε στρογγυλά και παχουλός πρόσωπα.

Δείτε περισσότερα:  Κούρεμα για μεγάλα πρόσωπα

8. Συμμετρικό μαλακό κύμα μαλλιών για στρογγυλό λίπος:

Μικρός Hairstyles for Fat Faces8

Ίσως έχετε δει πολλές προσωπικότητες με αυτό το βλέμμα. Εδώ τα μαλλιά είναι εξίσου χωρισμένα στη μέση με κύματα στο κάτω μέρος. Η τρίχα εκτείνεται λίγο περισσότερο από το πηγούνι αλλά παραμένει μέχρι τον ώμο. Η εμφάνιση θα αποκαλύψει το πρόσωπό σας με τη διάλυση των ευρυγών προσώπου γωνίες σας.

Δείτε περισσότερα:  Ινδικό Hairstyles Για στρογγυλό πρόσωπο

9. Layered Side-Swept Hairstyle για το Fat Face:

Μικρός Hairstyles for Fat Faces9

Εδώ η τρίχα ωθείται εξίσου και στις δύο πλευρές, γεγονός που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται λίγο μακρύ. Στο μπροστινό μέρος, τα μαλλιά αναποδογυρίζονται προς τα έξω. Το σύνολο των μαλλιών είναι πολύ καλά υφή χωρίς πολύ όγκο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

67 − 63 =