Κορυφαίοι 9 Νέοι Hairstyles Νυφικά | Στυλ στη ζωή

Η μεγάλη μέρα είναι εδώ και έχετε ήδη γλιστρήσει στη δαντέλα σας λεπτομερή λευκή φορεσιά. Περιμένετε υπομονετικά, καθώς γίνεται το μακιγιάζ σας. Η καρδιά σας χτυπά γρηγορότερα και ταχύτερα με κάθε δευτερόλεπτο και αναρωτιέστε τι να κάνετε και πώς να φανείτε το καλύτερο για τη μεγάλη σας μέρα.

νέος bridal hairstyle

Σε ένα τέτοιο χρονικό διάστημα, η τακτοποίηση για λάθος χτένισμα θα καταστρέψει όχι μόνο την εμφάνιση της ημέρας αλλά και τον παράγοντα προσωπικότητας. Αλλά ψάχνει για το σωστό είδος hairstyle κατά τη διάρκεια μιας σφιχτά συσκευασμένη ημέρα του γάμου μπορεί να είναι σκληρή, ώστε να αισθάνονται πάντα ευπρόσδεκτοι να πάρουν ένα ή δύο από εδώ.

Τελευταίες και θαυμάσια νέα hairstyles νυφικό:

Αφήστε να κοιτάξουμε τα κορυφαία 9 νέα νυφικά χτενίσματα.

Το καλυμμένο Bun:

Νέος bridal hairstyles 1

Μια νυφική ​​εμφάνιση δεν είναι πλήρης χωρίς το πέπλο που λένε και μόνο για να ευχαριστήσει τη γιαγιά σας, αυτή τη φορά να την ακούσετε και να πάτε για το πέπλο. Το πέπλο προσθέτει ένα άγγιγμα προσωπικής αίσθησης, ενώ το μαλακό χαμηλό κέικ που κρέμεται πίσω του προσθέτει μια γεύση γεύσης στο ήδη πολύτιμο βλέμμα της κοπέλας.

Το Vintage Swirls:

2

Αυτή είναι μια μάλλον νέα πινελιά στο ήδη σατέν φόρεμα σας θα είναι sashaying μέσα. Για αυτό μπορεί να χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια. Με τη βοήθεια ενός κυλίνδρου ή ενός κυλίνδρου δημιουργήστε τη στροβιλισμού του τρύγου από τη μια πλευρά καθαρή και προεξέχουσα. Για την άλλη πλευρά, δημιουργήστε μια μικρότερη λιγότερο ξεχωριστή στροβιλισμό. Τώρα αφήστε το υπόλοιπο σε μια γραβάτα ή ένα κουλούρι.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles Για τον Ινδικό γάμο

Η εκκαθάριση των καρφιτσών:

3

Με ένα λαιμόκοψη και μια δέσμη λευκών τριαντάφυλλων στο χέρι σας αυτό είναι το τέλειο χτένισμα για την ημέρα του γάμου σας. Ξεκινήστε διαιρώντας τα μαλλιά σας σε δύο. Το κάτω τμήμα καταλήγει σε ένα χαμηλό πόνι. Για το ανώτερο τμήμα, αφήστε ίσες κλειδαριές στο μπροστινό μέρος και σαρώστε το υπόλοιπο της τρίχας σωστά. Τώρα βυθίστε το μέσα στο πόνι. Οι πλευρικές κλειδαριές θα κυλιούνται και θα καρφωθούν μαζί με το πόνι για την εμφάνιση.

Το Side Bun:

Κορυφαίοι 9 Νέοι Hairstyles Νυφικά | Στυλ στη ζωή

Το χέρι πλευρά είναι ένα κλασικό πάει στο χτένισμα για όλες τις περίεργες νύφες εκεί έξω. Εδώ πρέπει να ξεκινήσετε με τον διαχωρισμό μεμονωμένων κλειδαριών για το κουλούρι. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή μπροστινή αφή στις μπροστινές κλειδαριές με μια χαλαρή κλειδαριά καρφωμένη σωστά. Τώρα πάρτε τις μεμονωμένες κλειδαριές και ανασηκώστε τις για να σχηματίσουν ένα κουλούρι. Χρησιμοποιήστε κατάλληλους ακροδέκτες για να αποφύγετε ατυχίες.

Δείτε περισσότερα: Νυφικό Hairdos

Κρατώντας το δωρεάν:

νέος hairstyle2

Τώρα ένα καλό σύνολο μαλλιών πάντα δεν πρέπει να είναι δεμένο, πρωταρχικό και σωστό. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το χτύπημα που σχηματίζει ή το teasing για το στέμμα για να προσθέσετε όγκο στο βλέμμα σας. Τραβήξτε μόνο το μεσαίο τμήμα των μαλλιών σας και στη συνέχεια πιέστε τις μπροστινές κλειδαριές στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Τώρα συλλέξτε το μπροστινό τμήμα και συνδέστε το σε ένα ακατάστατο κουλούρι.

Το Under Vail:

6

Τώρα πέπλο είναι το οικογενειακό πρότυπο, αλλά θέλετε να επιδείξετε την ομορφιά της κόμμωσης σας. Ας λύσουμε μια αμοιβαία απόφαση όπου το πέπλο και η κόμμωση σκοτώνουν. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο ματ χαριτωμένο κεφάλι κουλούρι στην πλάτη σας και στη συνέχεια πολύ προσεκτικά εισάγετε το πέπλο κάτω για καλύτερο μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Ταμίας Hairstyles για το γάμο

Το Υψηλό Βουνό:

7

Εδώ είναι μια μεγάλη γεύση από hairstyle που μπορείτε να επιλέξετε στη γαμήλια εμφάνιση σας. Βουρτσίστε καλά τα μαλλιά σας και συνδέστε τα σε ένα υψηλό πόνι. Τώρα roll μέχρι τα μαλλιά για να σχηματίσουν λείες μπούκλες και στη συνέχεια να συνδέσει σε ένα κουλούρι.

Το διακοσμημένο βλέμμα:

νέος hairstyle8

Αυτή τη φορά προσπαθήστε για μια αρκετά όμορφη πλεξίδα με όμορφα διακοσμητικά σπιράλ που θα πήγαιναν υπέροχα με την όμορφη λευκή εσθήτα. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μαλακά κορδόνια για να καλύψετε τις διακοσμήσεις.

Το Chic Bun:

νέος hairstyle

Εδώ είναι ένα εύκολο χτένισμα για μια μέρα του γάμου. Εάν η υπερβολή δεν είναι το πράγμα σας, δοκιμάστε να επιλέξετε αυτό το απλό αλλά κομψό πονηρό bouffant.

Πηγή εικόνας: 3, 4, 7, 9.

Leave A Comment

63 − 59 =