Κορυφαίες 9 ινδικές hairstyles για άνδρες | Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν πολλές κουρέματα που είναι κομψά και στυλ μεταξύ των νέων. Ωστόσο, προτού προσπαθήσετε να δοκιμάσετε το στυλ για τα μαλλιά σας, σκεφτείτε απλά αν είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι. Ορισμένες περικοπές είναι κατάλληλες για όλους. Επίσης άλλα μπορεί να είναι κατάλληλα με συγκεκριμένο σχήμα προσώπου. Το πάχος του μήκους σας και η ποιότητα της τρίχας τα πάντα εξαρτάται από την επιλογή της κούρεμα. Έτσι πριν προχωρήσετε σε μια άλλη κούρεμα απλά σκεφτείτε και επιλέξτε το ιδανικό στυλ.

1. Shaggy Cut:

τρία

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να φαίνεται κάπως ακατάλληλη, τα χαλασμένα μαλλιά είναι ένας τρόπος λειτουργίας. Μια σύνθετη δροσιά συνοδεύει τα μαλλιά που είναι σκόπιμα εκτός τόπου. Αναβοσβήνει συναγερμός - και παράδοση - στον άνεμο, μια σπασμωδική συγκομιδή αμφισβητεί τις αρχές της συμμόρφωσης, σκέπτοντας έξω από το κουτί των προσεκτικά βουρτσισμένων μαλλιών. Σας παρέχει ένα προσαρμόσιμο στυλ που μπορεί να επιτευχθεί αμέσως? Επιπλέον, δίνει μια ομαλή εμφάνιση που είναι έξυπνη, μοντέρνα και σύγχρονη. Χρειάζεσαι μια υπόθεση; Kal Penn του Χόλιγουντ εκθέτει τη σωστή προσέγγιση για να φορέσει αυτό το styling μαλλιών. Φορώντας τα παχουλότατα μπουλόνια του κάπως σπασμένα, ο Kal αναπτύσσει έναν εμπειρογνώμονα, απλή εικόνα που δεν είναι πολύ βουλωμένη, αλλά όχι πολύ εφηβική. Οποιοσδήποτε πρέπει να αντιταχθεί στην παράδοση και να σπρώξει το φάκελο θα πρέπει να προσπαθήσει για τη σκιά.

2. Combed Back:

δύο

Αυτή η gelled και brushed back βελτιωμένη hairdo είναι ένα εξαιρετικό διαρκές ύφος. Είναι κατάλληλο τόσο για έφηβους όσο και για άνδρες με κέντρο ωρίμανσης. Εφαρμόστε ένα τζελ και βούρτσα πίσω τα μαλλιά σας για να πάρετε εκείνη την αντανακλαστική και άψογη εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Πώς να επιλέξετε ένα Hairstyle για τους άνδρες

3. Medium Shag:

ένας

Για μια ινδική κομμωτική που είναι τόσο ελκυστική και ομαλή, προσπαθήστε για μεσαία shag. Μέσω του κομψού μήκους και της εμφάνισής του, η μέση σέλα κινείται ευχάριστα ανάμεσα σε δροσερά ταξίδια και εκδρομές στην αίθουσα συνεδριάσεων.

4. Straight Shag:

Ευθεία shag

Αυτή η κούρεμα μεσαίου μήκους για τους άνδρες χρησιμεύει για να μαλακώσει τα συμπαγή manly τεχνάσματα προσθέτοντας μια αγόρι έκκληση στο πρόσωπο. Αυτό είναι ένα από τα πιο φλεγόμενα hairdos για τους νέους.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για άντρες με μεγάλο μέτωπο

5. Going Long:

πέντε

Να μην διαδίδει γενικεύσεις, όσο καιρό τα μαλλιά είναι γκάνγκστα. Το Extreme είναι ο άνθρωπος που μπορεί να φορέσει αυτή την αστική εμφάνιση και να δραπετεύσει μαζί του. Δεδομένου ότι εκπέμπει ένα ανυπότακτο νόημα, τα μακριά μαλλιά είναι γενναία και ελκυστικά. (Οι γυναίκες συνήθως σκέφτονται ότι είναι ισχυρές.) Αθλητισμός τα μαλλιά σας σε περισσότερα μήκη παρουσιάζει μόνο βεβαιότητα. Από την άλλη πλευρά, μακριά μαλλιά δεν είναι μόνο για τους καβαλάρηδες pub. υπάρχει μια ομαλή, προηγμένη στροφή έμφυτη σε αυτό 'κάνουμε επίσης. Παρά το γεγονός ότι η ντροπή το κάνει ανήσυχο, τα μακριά μαλλιά επιπροσθέτως αποτελούν μια πιο απαλή μεθοδολογία στο ύφος. Οι κύριοι που φορούν μακρά μαλλιά φαίνεται να είναι τόσο ανυπότακτοι και ευαίσθητοι. (Τι περισσότερο είναι αυτό που πραγματικά αρέσουν οι γυναίκες) Η αναζήτηση αυτή ανταποκρίνεται στις προσδοκίες άψογα σε όλους τους πιο ατρόμητους,.

6. Μικρή πλευρά: Ινδός hairstyles for men - Side Parted Short

Εδώ είναι η συνηθισμένη κούρεμα για τους άνδρες. Η τριχωτή πλευρά με τις κομμένες πλευρές φαίνεται τέλεια και λαμπρή. Αυτή η αναζήτηση είναι κατάλληλη για άνδρες όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα για το κέντρο ωρίμανσης και πιο έμπειρους άνδρες κλίση προς αυτό το στυλ.

Δείτε περισσότερα: Μεσαίες Hairstyles για τους άνδρες

7. Mopped Up Look:

Σφουγγάρι up look

Για να μην πολλαπλασιαστούν οι εικασίες, όμως τα μακριά μαλλιά είναι πραγματικά γκάνγκστα. Εξαιρετική είναι ο ευγενής άνθρωπος που μπορεί να φορέσει αυτή την αστική εμφάνιση και να ξεφύγει με αυτό.

8. Πλήρωση πληρώματος:

Κομμένα πλήρωμα

Στο ζεστό και υγρό ινδικό κλίμα, η ομαδική τακτοποίηση είναι μια δροσερή κόμμωση για τους Ινδούς άνδρες. Είναι τέλειο και κομψό και εξαιρετικό για τους νέους.

9. Μακριά στρώματα:

Μακρύς layers

Τα στρώματα μεγάλου μήκους είναι υποδειγματικά, εξευγενισμένα και τρέχοντα. Βασικά, ο κύριος που φορά αυτό το κάνει είναι στην κορυφή του ύφους. Παρά το γεγονός ότι είναι μια δημοφιλής κοπή, τα μακρύτερα στρώματα είναι λεία και καθαρισμένα. Είναι κοινά και όμορφα.

Πηγή εικόνας: Shutterstock

Leave A Comment

− 3 = 4