Κορυφαίες 9 ινδικές hairstyles για τα κορίτσια | Στυλ στη ζωή

Ινδικό Hairstyle! Όπως ξέρετε ότι το χτένισμα παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε μία από αυτές. Τα κορίτσια επιλέγουν συνεχώς hairstyles που φαίνονται μεγαλύτερα στο πρόσωπό τους. επιβιώνουν γύρω, τετράγωνο, οβάλ, οτιδήποτε άλλο. Αυτά τα hairstyles μπορούν να δημιουργήσουν κάποιον πιο κολακευτικό για σας, χωρίς να είναι πολύ έντονη. Ως εκ τούτου, επιλέξτε το σωστό τύπο τρίχας σύμφωνα με την κατηγορία μαλλιών συν την κοπή προσώπου και στη συνέχεια θα δείτε ότι ενισχύει την εμπιστοσύνη σας καθώς και τα προσωπικά των κοριτσιών.

Ινδός hairstyles for girls Main

Σε αυτό το άρθρο, μοιράστηκα μερικές από τις καλύτερες ινδικές hairstyle για τα κορίτσια που είναι χρήσιμο για εσάς να επιλέξετε το καλύτερο για σας.

1. Χτυπήματα στο μέτωπο:

Ινδός hairstyles for girls1

Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει pull. Επιπλέον, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα κτυπήματα συνεχίζονται μαζί με έξω από το στυλ. Εκτός από την ποσότητα των προσώπων που συμπληρώνονται για αυτό το κομμωτήριο. Στην κατάσταση, εάν έχετε ένα μεγάλο μέτωπο, αποφύγετε να σκέφτεστε δύο φορές. Ωστόσο, αυτή η εμφάνιση δημιουργεί την εμφάνισή σας τρομερά παιδική.

2. Long Let Loose:

χάνω hair

Οι δηλώσεις μόδας φτάνουν και αφήνουν μόνο ένα πράγμα είναι για πάντα ότι τα μακριά μαλλιά σας, αφήστε χαλαρά για να φλερτάρει ο αέρας. Είναι ένα κλασικό χτένισμα για τα κορίτσια που είναι ένα σύμβολο της μόδας πέρα ​​από τον ευκολότερο τρόπο να φαίνονται ελκυστικά στο πλήθος.

3. Κυματιστό Hairstyle:

Ινδός hairstyles for girls3

Αυτό το χτένισμα είναι νικητής αυτή τη στιγμή. Τα εύκαμπτα κύματα καθώς και τα γυαλιστερά μπούκλες υπερηφανεύονται λαμπερά για τα χαρακτηριστικά του προσώπου όπου το επάνω τμήμα των κοτσάνων τραβιέται πίσω εκτός από την ασφάλεια με καρφίτσες από τον αυχένα του λαιμού.

4. Half Up Down Curls:

Ήμισυ up half down

Πρόκειται για ένα ωραίο φόρεμα που προορίζεται για μεσαίου μήκους μαλλιά. Το Mane προσθέτει πολλά συνοχή καθώς και αναπήδηση. Τα μαλλιά από πρόσοψη είναι καρφωμένα στην κορυφή του στέμματος, μαζί με την ανάπαυλα από κάτω από την καρφωμένη, δίνοντας τακτικά μια αλογοουρά. Το Accessorizing δημιουργεί το πλούσιο στυλ και το κομψό.

Δείτε περισσότερα: Χειμερινά Hairstyles για κορίτσια

5. Messy Bun:

Ινδός hairstyles for girls5

Ένα ευθεία καθώς και ακατάστατο κουλούρι φαίνεται τεράστιο στο ινδικό κορίτσι από μεσαίου έως μακριού μήκους μαλλιά. Χρειάζονται μόνο 3 έως 4 λεπτά για να δημιουργήσετε αυτό το στυλ μαλλιών. Υπάρχει η απαίτηση να σύρετε κάθε μέρος των μαλλιών σας στηρίζεται πάνω στην κορυφή συν τους κρατήστε με τη βοήθεια μιας ελαστικής ταινίας, που είναι ρολό δύο ή 3 φορές γύρω από τα μαλλιά. Στη συνέχεια, ένας μικρός αριθμός καρφίτσες bobby χρησιμοποιούνται για να σχηματίσουν το κουλούρι. Ένα μικρό σκέλος τρίχας αφαιρείται από τις πλευρές και ένα σπρέι μαλλιών χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό των μαλλιών.

6. Ironed Curls:

Ινδός hairstyles for girls6

Περιστρέψτε με κυλίνδρους χρησιμοποιώντας αλλιώς σιδερένια σίδερα που είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Προοριζόμενοι για αυτό το βλέμμα, χρειάζεστε σιδερένια σίδερα για να δημιουργήσετε ψηλές κοτσίδες στα μαλλιά. Δημιουργεί την τρίχα να αναδύεται περισσότερο καθώς προσθέτει ποσότητα. Η επιφάνεια ή το κεντρικό τμήμα μπορεί να γίνει όπως θέλετε.

Δείτε περισσότερα: Νότια ινδική κούρεμα

7. Μέρος Πόνι:

Ινδός hairstyles for girls7

Ξεκινήστε το μεγαλύτερο μισό τμήμα των μαλλιών σας συν το χνουδάκι τους. Αυτή τη στιγμή τα στερεώνετε ξύπνια με συμπλέκτη. Ένα πλευρικό χωρίο φαίνεται κυρίως ανώτερο από αυτό το βλέμμα. Τώρα είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε εκδήλωση.

8. Hairstyle Chopstick:

Ινδός hairstyles for girls8

Αυτό το hairstyle είναι ιδιαίτερα απλό να γίνει, γιατί σε αυτό τα μαλλιά είναι τραβήξτε προς τα πάνω και να κρατηθούν με τη βοήθεια των ειδικών ακίδων μακριών μαλλιών. Στο χέρι δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε τα πραγματικά chopsticks για το λόγο αυτό. Μια συναρπαστική μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε τα μολύβια για να προσκολληθείτε στα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Κούρεμα για σγουρά μαλλιά με μαστίγια

9. Layered Look:

στρώσεις look

Εάν θέλετε φρεσκάδα καθώς και ογκώδη εμφάνιση, στη συνέχεια, δοκιμάστε στρωματοποιημένο hairstyle. Τα στρώματα είναι πολυτάλαντα με την έννοια που τα εξαιρετικά φαρδιά μαλλιά μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν εύκολα με αυτή την περικοπή. Χρειάζεται πολύ εύκολο στυλ. Συχνά, η συνηθισμένη ξήρανση κάνει τα μαλλιά να φαίνονται αποτελεσματικά.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8.

Leave A Comment

− 3 = 1