9 Καλύτερα σχέδια Golden Kurta για γυναίκες και άνδρες Στυλ στη ζωή

Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τον μεγαλύτερο κατάλογο των χρυσών kurtas που διατίθενται σε κορυφαία μοντέλα και σχέδια. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα από σχεδιαστή kurtis έως Anarkali kurtis, απλή kurtis σε τυπωμένα, σύντομη kurtis σε μακρά kurtis αλλά και από παραδοσιακά έως εκσυγχρονισμένα.

Τα καλύτερα σχέδια Golden Kurta για γυναίκες και άνδρες:

Αν ψάχνετε για αυτά τα είδη ρούχων, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω Top 9 χρυσά κούτσια ή κούττες,

1. Χρυσή Διακοσμημένη Κούρτι:

Χρυσαφένιος Embellished Kurti

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το μοντέρνο και μοντέρνο κούττι που είναι κατασκευασμένο από χρυσό σκιασμένο μεταξωτό υλικό. Είναι σαφές, έχοντας τα λεπτές χάντρες στο λαιμό και τα μανίκια. Αυτό το κοντό χρυσό σχέδιο curti έχει έναν ευρύ λαιμό και τρία τέταρτα μανίκια.

2. Χρυσή Silk Casual Kurti:

Χρυσαφένιος Silk Casual Kurti

Αυτό το αλεξίπτωτο χρυσό κουρτί αποτελείται από ακατέργαστο μεταξωτό υλικό. Έχει ένα κομψό σχέδιο κεντήματος σε όλη την κούτα κατά μήκος. Για ορισμένες εθνοτικές επαφές, ορισμένες χάντρες δίδονται επίσης στο σχεδιασμό του λαιμού. Αυτό το κούρι εμπίπτει στην κατηγορία του short kurtis.

3. Χρυσό μακρύ μπουφάν Kurti:

Χρυσαφένιος Long Jacket Kurti

Ανακαλύψτε αυτό το κομψό Golden kurti που αποτελείται από ένα μαλακό και λείο μεταξωτό υλικό που ονομάζεται Taffeta. Έχει μια πούλινα εκτύπωση σε όλο το με ένα άνοιγμα φερμουάρ στην μπροστινή πλευρά. Αυτός ο σύντομος σχεδιασμός curti διατίθεται επίσης σε διάφορα μεγέθη όπως S, M, L και XL.

4. Χρυσή μπεζ μακρύς Κούρτι:

9 Καλύτερα σχέδια Golden Kurta για γυναίκες και άνδρες Στυλ στη ζωή

Βάζετε τα μάτια σας σε αυτό το μακρύ χρυσό σχέδιο curti, στο οποίο το ύφασμα αποτελείται από χρυσό σκιασμένο υλικό. Έχει τυπικές περικοπές και σχισμές για να σας δείξει τέλεια. Αυτό το πλήρες μανίκι κούτι μπορεί να μην ταιριάζει με σκούρα σκιασμένες γκέτες.

5. Poly Rayon Plain Χρυσή Κούρτι:

Πολ Rayon Plain Golden Kurti

Εδώ είναι η χρυσή κούτσα με τρία τέταρτα μανίκια. Χρησιμοποιεί το πολυ-υφασμάτινο ύφασμα και είναι απλά υφαντό. Είναι τόσο απλό και κομψό που μπορεί να επιλεγεί για μια άνετη φθορά. Αυτός ο τύπος kurtis είναι διαθέσιμος και στα τέσσερα μεγέθη.

6. Χρυσή κλωστή κεντημένη Χρυσή Κούρτι:

Χρυσαφένιος Thread Embroidered Golden Kurti

Κρατήστε τα μάτια σας σε αυτό το εθνο χρυσό κούτι που αποτελείται από το παραδοσιακό ζακάρ. Έχει όμορφο και φανταχτερό κέντημα σκιασμένο κέντημα σε αυτό το σταματά που το κάνει να φαίνεται πραγματικά εκπληκτική. Αυτός ο τύπος διακοσμημένης kurtis επιλέγεται ευρέως ως ειδική φθορά.

Δείτε περισσότερα: Ο καλύτερος έτοιμος Kurtas

7. Long Designer Golden Kurti:

Μακρύς Designer Golden Kurti

Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σούπερ και μοντέρνο χρυσό κούτρι του Anarkali. Πρόκειται για ένα υλικό που εκτυλίσσεται πλήρως από χρυσά λουλούδια. Είναι μισό μανίκι και πάτωμα curti μήκους που το κάνει να φαίνεται απλά έκτακτη.

8. Μοντέρνο σχέδιο Golden Kurta για άντρες:

Μοντέρνο Design Golden Kurta for Men

Πιάσε σε αυτή τη νέα συλλογή για άνδρες, η οποία περιλαμβάνει μια χρυσή κούρτα που έχει τις λωρίδες μπλε ναυτικού. Μπορεί να φορεθεί ως εθνοτική καθώς και ως casual wear. Έχετε διάφορες επιλογές μεγέθους για να επιλέξετε.

Δείτε περισσότερα: Τελευταίο μέρος φορέστε Kurtis

9. Σειρά Γάμου Golden Kurta για Άνδρες:

Γάμος Series Golden Kurta for Men

Ελέγξτε αυτή τη συλλογή γαμήλιων χρυσών κούρτων για άνδρες που είναι γεμάτη με κεντήματα στην μπροστινή πλευρά. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για τη συλλογή των ανδρών. Αυτός έχει το αντίστοιχο σάλι και πιτζάμα, το οποίο ολοκληρώνει καλύτερα το βλέμμα του.

Η Kurtis έχει κερδίσει τη δημοτικότητά της τόσο μεταξύ ανδρών όσο και γυναικών κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Είναι ευρέως επιλεγμένα για το λόγο ότι δίνουν μια δροσερή, εθνοτική και επίσης περιστασιακή ματιά σε εκείνη που το φοράει. Αυτοί οι λαοί που θέλουν να δώσουν ένα δώρο στον αγαπητό τους αδελφό ή συγγενή, τότε μπορούν να σκεφτούν για αυτή τη χρυσή κούρτα και ως δώρο.

Δείτε περισσότερα: Ασημένια σχέδια Kurta

Leave A Comment

30 + = 33