9 καλύτερες κλιματιστικές μηχανές Garnier στην Ινδία με τιμές Στυλ στη ζωή

Garnier κοντίσιονερ! Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα κλιματιστικά και προσφέρει επίσης ένα καλύτερο αποτέλεσμα στους χρήστες. Ως εκ τούτου, σήμερα σε αυτό το άρθρο σας λέμε μια λίστα με τα καλύτερα κλιματιστικά garnier που είναι διαθέσιμα στην Ινδία μαζί με τα πλεονεκτήματα χαρακτηριστικά τους και τις τιμές επίσης, ώστε να σας επιτρέψει να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Διαφορετικά Προϊόντα Conditioner της Garnier στην Ινδία με Τιμές:

1. Garnier Damage Γόνατο Fortifying Conditioner 13 oz:

Βλάβη eraser conditioner 13 oz

Ενισχύει την αναδόμηση του βούτυρου και τη θεραπεία επιδερμίδας διαχωρισμού σε μια δοκιμή βουρτσίσματος που μετρά θραύση έναντι μη επεξεργασμένων μαλλιών. Η μέθοδος από το σύμπλεγμα Phyto Keratin®, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών πρωτεϊνών συν το ενεργό συμπύκνωμα φρούτων, μαζί με το βουτυρόλιο cupuaçu, μεταξύ των φυσικών λιπιδίων, λειτουργεί σε δύο τελωνεία για να βελτιώσει, ισχυρότερα μαλλιά και να προστατεύσει από μελλοντικές ζημιές.

Τιμή: 384 ml για INR 196

2. Garnier Sleek & Shine Εντατικά Smooth Αφήστε με Κρέμα Κρέμας 10.2 oz:

Λείος & Shine Intensely Smooth Leave-in Conditioning Cream 10.2 oz

Αυτό το κοντίσιονερ Garnier δείχνει ισχυρή εξομάλυνση για μακρόχρονη φριζάρισμα και λάμψη. Η συνταγή από το αραγκόλι από το Μαρόκο συν το βερίκοκο απορροφάται βαθιά σε φριχτά, ξηρά μαλλιά για να μαλακώνει κάθε σκέλος. Σε μια δοκιμή frizz κατά τη χρήση του Garnier Fructis Sleek & Shine Σύστημα Σαμπουάν, Conditioner συν το Leave-In Conditioner εναντίον ενός σαμπουάν χωρίς συντήρηση.

Τιμή: 300 ml για 196 INR

Δείτε περισσότερα: Wella Conditioner Για Χρωματιστά Μαλλιά

3. Garnier Fructis Κομψό & Shine Για Frizzy, ξηρό, ανεξέλεγκτο Hair Conditioner:

Γκάρνιερ Conditioners 3

Η μέθοδος, κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά λείανσης αραγκανέλαιου από το Μαρόκο συν βερίκοκο, θέτει εξαιρετικά για να κλείσει το φριτζ για 3 μέρες, εξακολουθεί να είναι σε 97% υγρασία, συντρίβει το εξωτερικό για μαλλιά που είναι πολύ πιο λαμπερό. Το βασικό κέρδος της Garnier Fructis Sleek & Shine Shampoo: Χαλαρώνει για τον συνεχή έλεγχο του ψιλοκομμένου και λάμπει με αργό πετρέλαιο όπως το μαρόκο & βερίκοκο παραμένει κομψό για 3 ημέρες, ακόμα σε υγρασία 97%.

Τιμή: 384 ml για 265 INR

4. Garnier Fructis Συλλογή τριπλής διατροφής Ενισχυτικό μαλακτικό για ξηρά μαλλιά:

Γκάρνιερ Fructis Triple Nutrition Collection

Αυτό το κοντίσιονερ έχει 2 σαμπουάν, ένα σπρέι διφασικής επεξεργασίας, ένα κρέμα μαλακτικού συν μια κρέμα ορού. Περιέχουν 3 θρεπτικά ελαιόλαδα φρούτων, Shea συν αβοκάντο για να τροφοδοτήσουν τα μαλλιά σας. Η τριπλή συντήρηση του σαμπουάν διατροφής στεγνώνει επιπλέον μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη, ενώ το σπρέι διφασικής επεξεργασίας κάνει τις τρίχες σας να λάμπουν. Το μαλακτικό ενυδατώνει τα μαλλιά σας, αφήστε το μαλακό και μεταξένιο. Παρέχει πυρήνα στην τελική προστασία από την Garnier.

Τιμή: 384 ml για 265 INR

5. Νέο Garnier Fructis Pure Clean Conditioner για φυσιολογικά μαλλιά:

Garnier® Fructis® Pure Clean Conditioner For Normal Hair - 13 fl oz

Ανακαλύψτε μια καθαρότερη μέθοδο για να βελτιώσετε την υγεία των μαλλιών σας με αυτήν την αποκλειστική 92% βιοδιασπώμενη φόρμουλα. Αυτό το σύστημα ULTRA-CLEAN, το οποίο εγχέεται από το Acerola Berry Antioxidant, προσφέρει την τελική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ χωρίς βαρύ υπόλειμμα και χωρίς λάμψη. Περιλαμβάνει 92% βιοαποικοδομήσιμη μέθοδο, εξαιρετικά καθαρή χωρίς βαρύτητα, χωρίς σιλικόνη, παράβανο με άλλο τρόπο βαφή. Αναζωογονητικά καθαρά μαλλιά που είναι 10 φορές ισχυρότερα, 4 φορές υγιέστερα και πολύ πιο λαμπερά.

Τιμή: 384 ml για 265 INR

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο Αφήστε στο Conditioner

6. Garnier Fructis Ύδρα Κρέμα Αναζωογόνησης Για Κανονικά σε Ξηρά Μαλλιά 13 Ουγγιές Υγρών:

Γκάρνιερ Fructis Hydra Recharge Conditioner for Normal to Dry Hair 13 Fluid Ounce

Αυτό προσφέρει μια έντονη νέα έκρηξη ενυδάτωσης. Αναζωογονήστε τα ξηρά μαλλιά με ελαφριά υγρασία υψηλής απόδοσης. Η Garnier fructis hydra αναζωογονεί το κοντίσιονερ από τα σούπερ φρούτα του καρπού πάθους goji berry συν το ακτινίδιο αναπληρώνει έντονα την υγρασία χωρίς βάρος. Τα μαλλιά είναι εξαιρετικά ενυδατωμένα μεταξωτά και πιο μαλακά. Είναι ένα από τα καλύτερα κλιματιστικά για ξηρά μαλλιά και κανονικά μαλλιά.

Τιμή: 384 ml για INR 196

7. Garnier Fructis ενισχυτικό μαλακτικό για ξηρά και χαλασμένα μαλλιά - 13 fl oz:

9 καλύτερες κλιματιστικές μηχανές Garnier στην Ινδία με τιμές Στυλ στη ζωή

Περιέχει ενεργό συμπύκνωμα φρούτων και το εφευρετικό μείγμα συστατικών που υπάρχουν προφανώς στο φρούτο βοηθά να προσφέρει δύναμη συν λάμψη στα μαλλιά σας. Nbsp Φρούτα οξέα, Βιταμίνες B3 Φρουκτόζη Β6, Γλυκόζη για τα μαλλιά που λάμπει με όλη τη δύναμή του Το πρόγραμμα της Garnier fructis για την αναζωογονητική κρέμα σαμπουάν συν βαθύ κοντίσιονερ με ενεργό συμπύκνωμα φρούτων ενεργεί βαθιά μέσα και έξω από τα μαλλιά σας. Προφυλάσσει τα μαλλιά από τη ρίζα ως την άκρη, δουλεύει μέσα στο σκέλος των μαλλιών για να το ενισχύσει.

Τιμή: 384 ml για το INR 328

8. Garnier Ενίσχυση Silky Straight 24/7 Conditioner:

Γκάρνιερ Strengthening Silky Straight Conditioner (90 ml)

Μετατρέπει τα μαλλιά που είναι αδύνατο να τα μαλλιά που φαίνονται μεταξένια μαλακά. Ιδανικό για άνδρες και γυναίκες με ξηρά μαλλιά, αυτό το ενισχυτικό Conditioner ενισχύει τα νήματα σας από την πηγή έως το άκρο. Αυτό το θρεπτικό Silky Straight Conditioner περικλείει την καθαρή καλοσύνη των φρούτων της Apple, ζαχαροκάλαμου, φλούδας λεμονιού, βιταμίνης Β3 και βιταμίνης Β6 για να διαπερνά τη διατροφή και να δημιουργήσει την εμφάνιση των μαλλιών σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τιμή: 90 ml για το INR 69

Δείτε περισσότερα: Περιποίηση μαλλιών Pantene

9. Garnier Fructis Πτώση Fall Conditioner για την πτώση, Breaking μαλλιά:

Γκάρνιερ Fructis Haircare Conditioner For Falling, Breaking Hair 13 oz

Αυτό το κοντίσιονερ garnier διατηρεί έως και 1500 κλώσματα μαλλιών ανά μήνα και προσφέρει πιο ολοκληρωμένες μαλλιά αργότερα από την απλή χρήση. Βοηθά επίσης στην ανάκτηση της μάχης των μαλλιών στην καθημερινή πτώση των μαλλιών. Η φόρμουλα ενεργοποιώντας την καφεΐνη, ενισχύοντας τη βιοτίνη συν βιταμίνες φρούτων, ενισχύει τα μαλλιά από τη ρίζα στα άκρα, μειώνει την πτώση, σπάζει τα κλώσματα.

Τιμή: 384 ml για 560 INR

Leave A Comment

44 − = 41