9 Αξιολάτρευτο Ganesh Mehndi Σχέδια | Στυλ στη ζωή

Τα σχέδια του Ganesh mehndi αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικής επιλογής και στυλ για τη διακόσμηση των χεριών κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ και των περιστάσεων. Μεταξύ όλων των φεστιβάλ το πιο ζωντανό φεστιβάλ είναι ο Ganesh Chaturthi που ονομάζεται επίσης Vinakaya Chaturthi.

Υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια Ganesha mehandi για να κάνουν όλες τις γυναίκες να αισθάνονται πιο ενθουσιασμένοι για το φεστιβάλ και επίσης να εφαρμόζουν τα σχέδια mehendi στα χέρια τους.

Ένα μοναδικό αποτέλεσμα βιώνεται με τον Λόρδο Ganesha να κάθεται ειρηνικά στην παλάμη σαν σχέδιο χένας. Το μαγευτικό χρώμα του mehendi με όμορφα σχέδια μοιάζει πιο μαγευτικό με το μοτίβο Ganpati δίνει μια ελκυστική ματιά στα χέρια.

Ganesha συμβολίζεται για?

Τι is symbolized by Ganesha

Τα σχέδια Ganesha Mehndi είναι απλά και μοναδικά. μερικά σχέδια θα είναι εκπληκτική επίσης. Μια υπέροχη απεικόνιση στην παλάμη με κόκκινη ganesha henna φαίνεται υπέροχη. Ποιος προτιμά να είναι δημιουργικός μπορεί να δημιουργήσει την επιλογή του σχεδιασμού Ganesh Mehandi και να εφαρμόσει. Παρέχει εξαιρετική εμφάνιση για τα χέρια.

9 Όμορφα σχέδια Ganesh Mehndi με εικόνες:

Εδώ είναι τα 9 Eye-Catching Ganesh Mehndi Σχέδια με εικόνες:

1. Ganesh Mehndi Design Για Palm:

Ganpati Design For Palm

Αυτό το Ganesha Mehandi μπορεί να γίνει ειδικά για βοσκή. Αυτός ο σχεδιασμός mehandi περιλαμβάνει βαθιές, σκοτεινές γωνίες με στρογγυλό σχήμα, γεμάτη με σχέδιο νύφης και γαμπρού σε μια παλάμη και την εικόνα του Ganesh από την άλλη πλευρά της παλάμης. Συμβολίζει την παρουσία και τις ευλογίες του Λόρδου Ganesh στην καρδιά.

2. Παραδοσιακή μικρή τέχνη Ganesh Mehandi στο Palm:

Παραδοσιακός Design

Αυτό είναι μικρό αλλά κομψό design ganesha mehndi. Πολλά άλλα σχέδια περιλαμβάνουν περίπλοκα εγκεφαλικά επεισόδια αλλά αυτό αντιπροσωπεύει ακριβώς μόνο το ganesha. Εκείνοι που προτιμούν να είναι παραδοσιακοί. αυτό το απλό σχέδιο Mehndi Ganesh είναι τέλειο. Αυτός ο σχεδιασμός δεν απαιτεί περισσότερο χρόνο, καθώς είναι ένα μοτίβο στα σχέδια mehendi.

3. Ganesh Mehandi Σχεδιασμός για γάμο:

Ganesh Mehndi Designs

Το Mehendi είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τους ινδικούς γάμους. Η Νύφη θέλει να φορέσει τα πιο φημισμένα σχέδια Mehendi σε αυτή την ξεχωριστή μέρα. Το Ganesha ως σχεδιασμός θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό μεταξύ όλων των άλλων σχεδίων. Είναι ένα σύμβολο του Λόρδου ganesha να δώσει ευλογίες για τον πλήρη γάμο.

4. Ganesh Mehndi Για θρησκευτικούς σκοπούς:

Mehendi For Religious Purpose

Αυτό το εκπληκτικό σχεδιασμό του ganesh mehendi σίγουρα θα κάνει όλους όλοι άφωνους. Το ένα χέρι καλύπτεται με το σύμβολο του OM και Ganesha, το άλλο χέρι έχει έναν ελέφαντα που είναι επίσης σύμβολο της ganesha. Αυτός ο σχεδιασμός θα φέρει περισσότερη γοητεία για τα χέρια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα θρησκευτικά φεστιβάλ.

5. Ganapati Design Mehandi Κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ:

Ganapati Design During Festivals

Αυτό το σχέδιο δίνει μια γοητεία στο χέρι μέχρι τον καρπό. Έδωσε ένα ganesha στην πλήρη παλάμη με λίγα περίπλοκα εγκεφαλικά επεισόδια στον καρπό και στα δάχτυλα. Υπάρχουν διαφορετικά στυλ και παραλλαγές στα σχέδια Mehandi. Αυτό το σχέδιο θα είναι καλό για φεστιβάλ? δίνει μια απλή και κομψή εμφάνιση.

6. Σχεδιασμός Ganapati Mehendi για τους αντιβραχίονες:

Ganesha Design For Hand

Πρόκειται για ένα τεράστιο σχέδιο mehendi που δίνεται ειδικά για τους βραχίονες με έναν άρχοντα ganesha που κρατά ένα λουλούδι λωτού από τη μία πλευρά και άλλο χέρι με ganesha που κάθεται στο λουλούδι. Αυτό είναι ένα σπάνιο μοτίβο σχεδιασμού ganesh στο mehndi. Αυτό μπορεί να γίνει με μερικές ακόμα αλλαγές με κάποιες δημιουργικές σκέψεις.

7. Απλά σχέδια Mehndi του Ganesh:

Απλός Designs of Ganesha

Όλοι έχουν μια ιδέα ότι τα σχέδια του Mehendi είναι πάντα πολύ βαριά σε σχέδια. Αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξετε αυτή τη σκέψη. Υπάρχουν πολλά απλά σχέδια, όπως ο παραπάνω σχεδιασμός ganesh mehndi. Εφαρμόζοντας ένα απλό σχέδιο Mehndi της Ganesha θα δώσετε μια κομψή εμφάνιση στην παλάμη. Τα βαριά σχέδια δεν προτιμούνται πάντοτε από όλους.

8. Αραβικό σχεδιασμό Ganesha Mehendi για Palm:

Ganesha Chaturthi

Αυτό είναι ένα από τα απλά σχέδια ganesh mehndi arabic για την παλάμη και το δάχτυλο που δίνεται μόνο με το κεφάλι του ganesha και τα υπόλοιπα δίνεται με μερικές περίπλοκες stokes. Αν κάποιος είναι σύντομος στο χρόνο εν μέσω των προετοιμασιών του Ganesha chaturthi τότε αυτό το απίστευτο σχέδιο θα δώσει μια όμορφη εμφάνιση για το χέρι.

9. Σχεδιασμός ελέφαντα για ώμο:

Ganesha Design For Back

Οι απόγονοι του κυρίου Ganesha μπορούν να δοκιμάσουν το σχέδιο mehendi στον ώμο τους. Η νέα γενιά δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα σχέδια σε διάφορα μέρη του σώματος όπως το χέρι, ο αστράγαλος και ούτω καθεξής. Εκτός από άλλο σχεδιασμό το σύμβολο του ελέφαντα φαίνεται κομψό για τον ώμο.

Συμπέρασμα:

Το Ganesh Puja αναφέρεται ως τέλειο ξεκίνημα για όλες τις νέες αρχές. Γιατί να μην έχουν σχέδια Ganesha mehndi για τα φεστιβάλ ή όταν πρόκειται να δέσουν τον κόμπο. Οι επαγγελματίες καλλιτέχνες του mehendi δεν θα αφήσουν το σχέδιο να πέσει κάτω, θα φροντίσουν να δώσουν εκπληκτικά σχέδια henna ganesh.

Πείτε Ganpati Bappa Morya και επιταχύνετε για να κάνετε ένα Ganesh Mehndi Design στα πόδια και στα χέρια σας!

Leave A Comment

6 + 2 =