9 Fabulous Designer Δαχτυλίδι Δαχτυλίδια Σχέδια σε χρυσό

Ένα χρυσό δαχτυλίδι είναι ένα πολύ κοινό κομμάτι στολίδι που φοριέται από όλες τις ηλικιακές ομάδες καθώς και το φύλο. Σήμερα στον κόσμο δεν είναι πλέον ένα κομμάτι κόσμημα που θεωρεί ως μόδα και μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας δήλωση στυλ. Τώρα οι άνθρωποι εκτιμούν να φορούν δαχτυλίδια σχεδιαστή καθώς τους δίνει μια νέα εμφάνιση και μπορείτε να έχετε μια καλή σχέση στο μάτι των φίλων σας, τα μέλη της οικογένειας, καθώς σας προσδίδει ακόμα και έναν καλό παράγοντα επίσης. Τα δαχτυλίδια χρυσού σχεδιαστών εμφανίζονται μοναδικά από τα κανονικά και σας κάνουν να εμφανίζετε διαφορετικό ενοίκιο στο πλήθος.

Χρυσά δαχτυλίδια σχεδιαστών για άνδρες και γυναίκες:

Χρυσά δαχτυλίδια σχεδιαστή σας κάνει να αισθάνεστε τίμησε και έχετε την ευχαρίστηση να τα φοράτε. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 χρυσά δαχτυλίδια σχεδιαστών για άνδρες και γυναίκες.

1. Παραδοσιακή στρώση νυφικό δαχτυλίδι σε χρυσό:

Παραδοσιακός Layered Bridal Ring

Ο χρυσός θεωρείται ευοίωνος και λέγεται ότι είναι καλή πίστη, έτσι έχει γίνει μια παράδοση στους ινδικούς γάμους να φορούν χρυσά στολίδια. Το δαχτυλίδι έκανε τρία στρώματα το καθένα από τα οποία έχουν καλλιτεχνική και περίπλοκη δουλειά που το κάνει να φανεί υπέροχο όταν φοριέται από νύφες.

2. Λεοπάρδαλη χρυσό δαχτυλίδι σχεδίασης για άνδρες:

Λεοπάρδαλη Designer Gold Ring for Men

Καθώς λέγεται ότι η λεοπάρδαλη είναι πολύ ισχυρή και γενναία, οι παρόμοιες ιδιότητες που διαθέτει και ο άνθρωπος. Έτσι, ορισμένοι άνδρες προτιμούν και εκτιμούν ότι φορούν το δαχτυλίδι στο οποίο είναι κατασκευασμένο λεοπάρδαλη ή οποιοδήποτε πρόσωπο ζώου. Στα μάτια και το στόμα οι πολύτιμες πέτρες στεφανώνονται προσθέτοντας περισσότερη ματιά στο δαχτυλίδι καθώς και στον φορέα.

3. Blooming λουλούδι σχεδιαστής χρυσό δαχτυλίδι:

Ανθισμα Flower Designer Gold Ring

Καθώς τα ανθισμένα λουλούδια είναι πάντα λατρευτά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίσταση. Έτσι, οι σχεδιαστές έχουν σχεδιάσει ένα μοναδικό δαχτυλίδι σε μορφή λουλουδιού σε καθαρό χρυσό 18 κ. Ο δακτύλιος μπορεί να συνδυαστεί με δυτική αλλά και εθνική στολή επίσης και φαίνεται υπέροχα σε κάθε θηλυκό.

4. Χρυσό δαχτυλίδι σχεδιαστής Om:

Ομ Designer Gold Ring

Αυτού του είδους τα "δαχτυλίδια" σχήμα "OM" είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, καθώς φαίνονται πολύ μοντέρνα όταν φοριούνται. Το δαχτυλίδι έχει ένα ωραίο "OM" κατασκευασμένο σε αυτό με χρυσό και στο κέντρο πολύτιμο διαμάντι είναι γεμάτο δίνοντας μια γοητευτική ματιά στον φορέα.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά δαχτυλίδια δέσμευσης

5. Απλά χρυσά δαχτυλίδια σχεδιαστή για άνδρες:

Απλός Gold Rings for Men

Ένας άνθρωπος είναι πολύ ιδιαίτερος για το ντύσιμο και τα αξεσουάρ τους και ψάχνει κάτι διαφορετικό. Θέλουν να έχουν αυτό το αξεσουάρ που ταιριάζει με την προσωπικότητα, το ύφος τους και θα πρέπει να είναι και στη μόδα. Έτσι, αυτό το είδος των απλών, αλλά κομψό χρυσό δαχτυλίδια σχεδιαστής ταιριάζει καλά σε αυτούς και να προσθέσετε περισσότερο ματιά όταν φοριέται.

6. Δαχτυλίδια σχεδίασης χρυσού και διαμαντιών για τα κορίτσια:

Χρυσός and Diamonds Designer Rings for Girls

Χρυσά και διαμαντένια δαχτυλίδια στο χρόνο και προσδίδει μια αριστοκρατική και μοναδική εμφάνιση σε νεαρά κορίτσια όταν φοριούνται. Ο δακτύλιος έχει σχεδιαστεί με όμορφο μοτίβο και τα άκρα κόβονται σε τρεις ακίδες όπου στεφανώνονται τα εκθαμβωτικά διαμάντια. Το δαχτυλίδι σχεδιαστή μπορεί να προσθέσει σπινθήρα και να σας κάνει να φαίνεται κομψό.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά δαχτυλίδια χωρίς πέτρες

7. Τριαντάφυλλα χρυσού και δαχτυλίδια σχεδιαστών διαμαντιών για άνδρες:

Τριαντάφυλλο Gold and Diamond Ring for Men

Εδώ έρχεται κάτι πολύ μοναδικό για τους άνδρες που είναι πολύ μόδα συνειδητή και πάντα θέλουν να ταιριάζουν με το ρούχο τους με το τελευταίο δαχτυλίδι σχεδιαστή. Το δαχτυλίδι είναι ένας απόλυτος συνδυασμός κίτρινου και ροζ χρυσού και στο κέντρο κοσμεί το διαμάντι δίνοντας έτσι ένα εξωτικό βλέμμα.

8. Λευκό χρυσό δαχτυλίδια σχεδιαστής για τις γυναίκες:

άσπρο Gold Designer Ring

Ο λευκός χρυσός είναι πολύ σε ζήτηση, καθώς έχουν μια sizzling εμφάνιση και φαίνεται πολύ αριστοκρατική όταν φοριούνται σε οποιαδήποτε μέρη ή οποιαδήποτε περίσταση. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο σε ένα μοτίβο λουλουδιών και τα μικρά άκοπα διαμάντια που γεμίζουν σε αυτό ενισχύει την εμφάνιση από πολλές πτυχές.

Δείτε περισσότερα: Σχεδίαση δαχτυλιδιών χρυσού

9. Σχεδιαστής Gold Ring Ring:

Σχεδιαστής Filigree Gold Ring

Οι δακτύλιοι Filigree είναι ελκυστικοί και ελκυστικοί για τα μάτια λόγω της περίπλοκης μεταλλικής εργασίας που γίνεται με στριμμένο νήμα δίνοντας έτσι μια υπερβολική εμφάνιση όταν φοριούνται στα δάχτυλα. Αν και το δαχτυλίδι φαίνεται μεγάλο σε μέγεθος, αλλά είναι αρκετά ελαφρύ σε βάρος και βολικό για να φορέσει επίσης.

Καθώς ο καιρός αλλάζει, οι άνθρωποι τείνουν προς το σχεδιαστικό δαχτυλίδι, καθώς τους δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Τους κάνει να αισθάνονται ότι ενημερώνονται με τη συνεχή μόδα και τα κάνει να φαίνονται κομψά και μοντέρνα. Τα βραχιόλια σχεδιαστών είναι διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και κατασκευάζονται από διαφορετικά μέταλλα όπως χρυσό, ασήμι, χαλκό και διάφορα είδη πέτρων είναι γεμάτα σε αυτό δίνοντάς τους μια αποκλειστική εμφάνιση όταν φοριούνται, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό σύμφωνα με το γούστο και το στυλ σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 66 = 73