Κορυφαίοι 9 τόποι διανυκτέρευσης στο Darjeeling | Στυλ στη ζωή

Ένα από τα μαγικά εδάφη της γης, το Darjeeling είναι ένα όμορφο μέρος για να απολαύσετε τον ποιοτικό χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Περνώντας στις πτυχές των βουνών, ο τόπος αυτός ονομάζεται βασίλισσα των λόφων της Ινδίας. Έτσι είναι μια φανταστική ιδέα να απολαύσετε το μήνα του μέλιτος σας στο Darjeeling. 9 από τα καλύτερα μέρη γαμήλιων διακοπών Darjeeling περιλαμβάνουν:-

Όμορφα μέρη για μήνα του μέλιτος στο Darjeeling:

1. Λαμαχάτα:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in darjeeling

Βρίσκεται σε απόσταση 23 χιλιομέτρων από το Darjeeling, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για μήνα του μέλιτος στο Darjeeling. Αν και αυτό είναι μόνο ένα μικρό χωριό αλλά είναι ένας όμορφος σταθμός λόφων που πρέπει τουλάχιστον να επισκεφθείτε μία φορά με το αγαπημένο σας πρόσωπο για να εκτιμήσετε την ομορφιά αυτού του τόπου. Η όμορφη θέα στις κορυφές και τα ποτάμια προσφέρει ειρηνικό χώρο και χρόνο για να απολαύσετε ζευγάρια. Διάφοροι όμορφοι κήποι και κατοικίες είναι διαθέσιμες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας στη γοητεία του κήπου.

2. Tiger Hills:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Darjeeling Tiger Hills

Ένα από τα καλύτερα σημεία του μέλιτος του Darjeeling είναι οι Tiger Hills. Αυτό το όμορφο μέρος προσφέρει την εκθαμβωτική θέα της ανατολής του ηλίου και μπορείτε να κοιτάξετε ήρεμα στις χιονισμένες κορυφές του Ιμαλάια και να απολαύσετε το καλό χρόνο με τους αγαπημένους σας. Βρίσκεται στην οδό Senchal Road, και προσφέρει γραφική ομορφιά και πανοραμική θέα στις κορυφές Lhotse, Mahalu, Kanchenjunga, Kabru και Janu, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν εκπληκτικές φωτογραφικές σκηνές. Κάντε κλικ σε περισσότερες φωτογραφίες και προσθέστε τις αναμνήσεις σας. Η εκπληκτική θέα της ανατολής του ηλίου πάνω από το Kanchenjunga είναι καταπληκτική και έτσι το ταξίδι του μέλιτος στο Darjeeling δικαιολογείται.

3. Glenary:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Darjeeling Glenary

Δημοφιλές για τα ψημένα αντικείμενα, τα τσάγια και τα κέικ, αυτό είναι το πιο εικονικό αρτοποιείο και μπορεί να βρίσκεται στη λίστα με τα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στο Darjeeling. Απολαύστε φανταστική θέα στις χιονισμένες κορυφές των βουνών ενώ βρίσκεστε στην καρέκλα σας και απολαύστε τα τσάγια και τα κέικ σας. Έχει επίσης ένα restraunt που σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα πιάτα όπως χοιρινό κέικ, μπριζόλες βόειου κρέατος, σνακ tandoori, ηπειρωτική sizzlers, αυγά σοκολάτας κλπ. Ένα ζεστό μέρος για να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα μέρη για μήνα του μέλιτος στο Kullu Manali

4. Ropeway Valley Valley:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Darjeeling Rangeet Valley Ropeway

Ένα από τα καλύτερα μέρη για μήνα του μέλιτος στο Darjeeling, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον περιπετειώδη άνθρωπο μέσα σας, είναι να πάρετε όλη την θέα του Darjeeling μέσω της σχοινιάς. Αυτό προσφέρει πανοραμική θέα στα τοπία, τις χιονισμένες κορυφές, θα σας αφήσει να απολαύσετε εντελώς την ομορφιά αυτού του σταθμού λόφων. Λαμβάνοντας 20 λεπτά κάθε πλευρά, θα απολαύσετε ένα από τα καλύτερα 40 λεπτά της ζωής σας. Αυτή η σχοινιά ξεκίνησε το 1968 και μετά τη διακοπή της το 2003, άνοιξε ξανά το 2012. Αυτή η διαδρομή είναι εξίσου δημοφιλής μεταξύ των ζευγαριών και των οικογενειών και είναι μια εμπειρία που πρέπει κανείς να έχει τουλάχιστον μία φορά αν επισκεφθείτε το Darjeeling.

5. Nightingale Park:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Darjeeling Nightingale Park

Το Shrubbery Nightingale Park στο Darjeeling είναι ένα όμορφο δημόσιο πάρκο που αποτελεί ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στο Kanchenjunga και άλλες κορυφές χιόνι των Ανατολικών Ιμαλαΐων. Κατά την περίοδο αιχμής, τα Νεπάλ πολιτιστικά προγράμματα πραγματοποιούνται καθημερινά το βράδυ. Μπορείτε να απολαύσετε τον χορό και επίσης να περάσετε κάποιο καλό χρόνο. Αυτός ο τόπος προσφέρει εκπληκτική ομορφιά της επιστήμης και πρέπει να το επισκεφθείτε τουλάχιστον μία φορά.

6. Κατοικία Tukvar Valley Tea Estate:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Darjeeling Tukvar Valley Tea Estate

Είναι ένας κήπος χαμηλού υψομέτρου που βρίσκεται 16 χιλιόμετρα μακριά από το Darjeeling και είναι καλά συνδεδεμένος με το οδικό δίκτυο. Υπάρχουν διάφοροι χώροι μήνα του μέλιτος στο Darjeeling, αλλά αυτό το μέρος είναι τόσο όμορφο που δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην επίσκεψη εκεί μία φορά. Παρέχει όμορφη γραφική θέα στις φυτείες τσαγιού. Βγείτε εκεί και κάντε κλικ σε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες για να προσθέσετε τις αναμνήσεις σας. Αυτός ο κήπος είναι μια περιοχή σκιά βροχής, έχει δικό του φυτώριο και ξυλεία και μπαμπού δάσος.

Δείτε περισσότερα: Προορισμοί για το μήνα του μέλιτος στο Χαϊντεραμπάντ

7. Shangrila Regency:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Darjeeling Shangrila Regency

Τα όμορφα ξενοδοχεία και τα θέρετρα κάνουν τα όμορφα μηνύματα γαμήλιων διακοπών Darjeeling και το Shangrila Regency είναι ένα από αυτά. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο διαθέτει έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στο σαλόνι του τελευταίου ορόφου που θα σας χαρίσει χαλαρωτική και καταπραϋντική ατμόσφαιρα. Βρίσκεται στην οδό Gandhi, αυτό είναι ένα ελκυστικό μέρος για τους τουρίστες και ως εκ τούτου καλό για ζευγάρια. Χαλαρώστε στο σαλόνι του τελευταίου ορόφου και απολαύστε την ομορφιά των βουνών και των κορυφών χιόνι. Εξαιρετικό φως και εξαερισμός είναι παρούσα και είναι ένα καλό ξενοδοχείο για να μείνετε στο Darjeeling με το σύντροφό σας.

8. Βουνό Kanchenjunga:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Darjeeling Kanchenjunga Mountain

Είναι το 3 ο ψηλότερο βουνό του κόσμου που βρίσκεται στα σύνορα της Ινδίας-Ουαλίας. Αυτό είναι ένα όμορφο μέρος για ζευγάρια που είναι για το μήνα του μέλιτος στο Darjeeling. Το Kanchenjunga σημαίνει "Οι Πέντε Θησαυροί του Χιονιού" και είναι ένα πολύ όμορφο μέρος. Είναι ένα σπίτι σε μεγάλη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε με τον σύντροφό σας απολαμβάνοντας τη γραφική ομορφιά του τόπου.

9. Batasia Loop:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places in Darjeeling Batasia Loop

Πρόκειται για ένα ειδικό σιδηρόδρομο που δημιουργήθηκε για να μειώσει την κλίση της ανόδου του σιδηροδρόμου Ιμαλαΐων Darjeeling. Πάρτε εισιτήρια, επιβιβαστείτε στο τρένο και απολαύστε το ταξίδι και τη γραφική ομορφιά του τόπου και αγαπάτε την ομορφιά αυτού του τόπου. Θα πρέπει να επισκεφθείτε μία φορά, καθώς είναι μια θαυμάσια εμπειρία. Ένα μικρό ταξίδι σε μια τέτοια διαδρομή με το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι μια μεγάλη ιδέα να περάσετε λίγο χρόνο μαζί χωρίς καμία διαταραχή. Υπάρχει επίσης ένας κήπος όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά και να κάνετε κλικ σε πολλές όμορφες φωτογραφίες.

Δείτε περισσότερα: Χώροι μέλιτος στη Βομβάη

Το Darjeeling είναι ένα όμορφο μέρος και είναι πανέξυπνο να επισκεφθείτε τον Μάιο-Ιούνιο ή το Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο για να απολαύσετε τον εκπληκτικό καιρό και την ομορφιά του τόπου. Αποφύγετε επίσης την εποχή των μουσώνων για να αποφύγετε προβλήματα και σχεδιάστε μια επίσκεψη σε αυτό το όμορφο και γοητευτικό μέρος.

Leave A Comment

− 5 = 4