9 Καλύτερες πέτρες και χάντρες Crystal Κοσμήματα Σχέδια στην Ινδία

Τα κοσμήματα είναι πάντα ένα κέντρο έλξης για κάθε φύλο και όταν πρόκειται για κρυστάλλινα κοσμήματα μοιάζει με τη μόδα, τη γεύση και ακόμη και την πίστη σας. Τώρα οι άνθρωποι της ημέρας προσελκύονται από τα κρυστάλλινα κοσμήματα καθώς δίνουν στην εμφάνισή σας μια διαφορετική εμφάνιση και σας κάνουν να φαίνεστε ελκυστικότεροι. Τα λευκά κρυστάλλινα κοσμήματα προσελκύουν την προσοχή σας καθώς δίνουν μια θεϊκή και καθαρή εμφάνιση.

κρυστάλλινα κοσμήματα

Κρύσταλλο Κοσμήματα Σχέδια:

Εδώ εξηγούμε το κορυφαίο σχεδιασμό κοσμημάτων κρυστάλλου με διαφορετικές ποικιλίες και σχέδια.

1. Μοναδικό σετ κρυστάλλου νυφικό κόσμημα:

μοναδικό-νυφικό-κρύσταλλο-κοσμήματα-σχέδιο-1

Γάμοι είναι πάντα πολύ ιδιαίτερη για όλους μας, οπότε γιατί όχι κοσμήματα της νύφης επίσης ιδιαίτερη. Αυτό το μοναδικό κρύσταλλο κολιέ γοητεύει όλους όσους βρίσκονται στη δική σας μεγάλη μέρα και επίσης ενισχύει την ομορφιά σας επίσης. Καθώς ο γάμος συμβολίζει την αγάπη και την καθαρότητα στη σχέση, παρόμοια σχέδια λευκών κρυστάλλων αντανακλούν και την καθαρότητα. Αυτά τα κρυστάλλινα κοσμήματα μόδας σχεδιάζονται με περίπλοκο τρόπο, έτσι ώστε να δίνουν στο λαιμό σας ένα όμορφο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

2. Vintage κρύσταλλο πεταλούδα Κοσμήματα για τα κορίτσια:

vintage-έντομο-πεταλούδα-κρύσταλλο-κοσμήματα-σχέδιο-2

Vintage κοσμήματα έχει πάντα εκτιμάται ως σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων γοητεύσει κάθε γυναίκα στη γη. Με την προσθήκη μικρών πεταλούδων εντόμων στα κοσμήματα μπορείτε να δώσετε μια διαφορετική ματιά σε αυτό το vintage κρυστάλλινο σετ. Καθώς η πεταλούδα είναι λατρευτός για την εμφάνισή της, προσθέτοντας αυτά τα έντομα δίνετε μια αξιολάτρευτη ματιά στον εαυτό σας και στα κοσμήματά σας επίσης. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε χρωματιστό κρύσταλλο και για αυτά τα είδη κοσμημάτων.

3. Κοσμήματα με πολύχρωμα κρυστάλλινα σφαιρίδια:

πολύχρωμα-κρύσταλλα-χάντρες-κοσμήματα-σχέδιο-3

Τώρα οι άνθρωποι της ημέρας φορούν κρυστάλλινες χάντρες ως κόσμημα, καθώς διαφορετική πίστη και πεποιθήσεις συνδέονται με αυτό. Υπάρχουν τεράστιες χάντρες διαθέσιμες και κάθε έγχρωμη χάντρα ως δική της ομοιότητα. Έρχεται σε διαφορετικά χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι, το μπλε, το ροζ και πολλά άλλα. Όπως η κόκκινη πέτρα είναι γνωστή ως γρανάτης και είναι μια πίστη ότι αν η επιχείρησή σας δεν λειτουργεί καλά, με τη χρήση αυτής της πέτρας μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας να τρέξει με επιτυχία. Μια γκρι κρυσταλλική χάντρα είναι γνωστή ως αιματίτη και χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της σχέσης.

4. Αναισθητοποίηση κοσμήματα από πέτρα κρυστάλλου:

εκπληκτική-crystal-stone-jewelery-design-4

Crystal Stone κοσμήματα είναι πάντα εκτιμάται καθώς έχει μια εκπληκτική και κομψή εμφάνιση. Αυτές οι πέτρες είναι χαραγμένες με κρύσταλλα, γνωστά και ως θεραπευτικά κρύσταλλα. Όπως αυτή η κρυστάλλινη πέτρα είναι γνωστή ως "Λαπίς" και λέγεται ότι προστατεύει από κάθε βλάβη με την εκκαθάριση όλων των αρνητικών ενεργειών από τον ενεργειακό τομέα και καθαρίζει το μυαλό σας.

Δείτε περισσότερα: Beaded μοτίβα κοσμήματος

5. Όμορφη σχεδίαση βραχιόλι κρύσταλλο:

όμορφο βραχιόλι-κρύσταλλο-κόσμημα-σχέδιο-5

Τα βραχιόλια κρυστάλλου στα χέρια σας φαίνονται όμορφα. Βοηθά να δώσετε στο προσωπικό σας ένα κομψό και μοντέρνο βλέμμα. Crystal βραχιόλια μπορεί να δοθεί οποιοδήποτε σχήμα και το σχεδιασμό σύμφωνα με τη δική σας επιλογή. Ένα όμορφο βραχιόλι μεταφέρει πολλά πράγματα για σας, καθώς το χέρι είναι το πιο ορατό μέρος του σώματος. Μπορείτε ακόμη και να στυλ το βραχιόλι κρύσταλλο με πέτρα ή με διαφορετικές χάντρες ανάλογα με την επιλογή σας.

6. Κρεμαστό πνευματικό κρύσταλλο για τις γυναίκες:

κοσμήματα-πνευματικά-κρεμαστά κρυστάλλινα-σχεδιασμός-6

Μερικοί άνθρωποι έχουν πνευματική στάση γι 'αυτό και στυλ κοσμήματα τους με πνευματικό τρόπο και δίνοντας μια νέα ματιά στα κοσμήματα τους. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε είδος μενταγιόν ή μια μικρή μικρογραφία σύμφωνα με την πίστη και την πίστη σας. Αυτό το είδος κοσμημάτων εμφανίζει την πίστη σας και το πνευματικό σου πνεύμα.

Δείτε περισσότερα: Κοσμήματα λευκόχρυσου Ινδία

7. Κρύσταλλο Επώνυμα Κολιέ με Καρδιά:

όνομα-κολιέ-με-καρδιά-κρύσταλλο-κοσμήματα-σχέδιο-7

Η χάραξη του ονόματός σας με κρυστάλλους είναι ο μοναδικός τρόπος για να ενημερώσετε τον κόσμο για εσάς. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μια μικρή καρδιά που προσθέτει περισσότερη γοητεία στο κολιέ. Αυτό το στυλ κόσμημα μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να δώσετε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σας που έχει το όνομά του.

8. Θαυμάσια σκουλαρίκια κρύσταλλο:

εκλεπτυσμένα-σκουλαρίκια-κρυστάλλινα-κοσμήματα-σχέδιο-8

Αν θέλετε να φαίνονται απλά αλλά διαφορετικά από άλλα, τότε τα κρυστάλλινα σκουλαρίκια είναι αυτά που σας κάνουν να φαίνεστε απλά αλλά κομψά από τους άλλους. Μπορείτε να διαμορφώσετε τα κρυστάλλινα σκουλαρίκια με τον δικό σας τρόπο, προσθέτοντας μια χρωματική πέτρα που ταιριάζει με τη φόρμα και την προσωπικότητά σας.

Δείτε περισσότερα: Κοσμήματα Kundan

9. Κοσμήματα Κρεμαστό μαργαριτάρι κρεμαστό κόσμημα:

κρεμαστό κόσμημα-με-μαργαριτάρι-κρύσταλλο-κόσμημα-σχέδιο-9

Να πάρει ένα κρεμαστό κρύσταλλο είναι για τις γυναίκες κάθε ηλικίας είναι ακριβώς όπως ένα όνειρο γίνει πραγματικότητα και αν τα μαργαριτάρια προστίθενται σε αυτό τι άλλο έχει αφεθεί για να προσθέσετε την ομορφιά σε αυτό το κομμάτι των κοσμημάτων. Αν και αυτός ο συνδυασμός θα είναι βαρύς στην τσέπη σας αλλά τα μαργαριτάρια με κρύσταλλα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός και μπορείτε να τα φορέσετε και σε οποιαδήποτε περίσταση θέλετε.

Crystal Jewellery στη σύγχρονη εποχή ήταν πάντα στη μόδα, καθώς σας δίνει μια εκθαμβωτική ματιά στην προσωπικότητά σας. Σύμφωνα με την επιλογή και το στυλ σας, μπορείτε να σχεδιάσετε την επιλογή των κοσμημάτων σας και να το στυλίσω ακόμη και στις δικές σας πεποιθήσεις και πίστη. Τα κοσμήματα κρυστάλλου εκτιμώνται πάντα από τους άνδρες και τις γυναίκες.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

77 − 70 =