9 εκπληκτικές ιδέες Craft Dragon Για παιδιά και Preschoolers Στυλ στη ζωή

Οι χειροτεχνίες Dragon απλά είναι μερικές ιδέες τύπου σκάφους για παιδιά που θα τους βοηθήσουν να παραμείνουν αφοσιωμένοι και ευχαριστημένοι για ώρες. Αυτό είναι σκάφος δράκων. Εάν κάποιος δεν έχει την ιδέα για το πώς να κρατήσει τα παιδιά τους απασχολημένα όλη την ώρα, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα. Τα παιδιά αγαπούν να παίζουν με χειροτεχνίες δράκων.

Καλύτερα Dragon Crafts και ιδέες για τα παιδιά:

Εδώ είναι μερικές κορυφαίες 9 σχεδίων τέχνης δράκο,

1. Κινέζικα σκάφη δράκων:

κινέζικα Dragon Craft

Εδώ είναι κάτι σπουδαίο για τα παιδιά να συμμετέχουν στην κινεζική τέχνη και το δράκο. Αυτό είναι το δράκο για παιδιά. Για αυτό χρειάζονται αυτά τα πράγματα όπως η πλάκα χαρτιού, το χρώμα, η κόλλα, το χαρτί υγείας και το διακοσμητικό χαρτί και η κάρτα. Βάλτε το πίσω μέρος της πλάκας, χτυπήστε μια τρύπα σε κάθε πλευρά και συνδέστε το με ένα μήκος ελαστικό. Προσεκτικά κόψτε δύο οπές ματιών, κόψτε λωρίδες χαρτιού και κολλήστε τα. Κοπή κέρατα, μύτη και αιχμές από την διακοσμητική κάρτα και να τα επικολλήσετε στη μάσκα σας και εδώ είναι οι κινεζικές τέχνες δράκων για τα νήπια έτοιμα.

2. Stick Dragon Craft:

Ραβδί Dragon Craft

Stick dragon μοιάζει πολύ με παιδικό παιχνίδι για παιδιά και είναι επίσης καλό να περάσει ο χρόνος για αυτούς. Για αυτό θα χρειαζόταν χαρτόνι, κόκκινο χαρτί τέχνης, κόλλα, μολύβια χρώματος, ραβδί Popsicle. Κόψτε το χαρτόνι σε σχήμα δράκου και ουράς. Ζωγραφίστε με μολύβια και παστέλ και βάλτε τα ραβδιά κοντά στο κεφάλι και την ουρά και στη συνέχεια το δράκο σας είναι έτοιμο για αναπαραγωγή.

3. Χέρι Shape Paper Dragon:

Χέρι Shape Paper Dragon

Αυτό είναι ένα ακαταμάχητο dragon papercraft και το μόνο που χρειάζεστε είναι πολύχρωμα χάρτινα σχήματα χαρτιού, αλλά απλά προσθέστε ένα κεφάλι και την ουρά και το χέρι σας σχήμα dragon έτοιμο. Κάποιος μπορεί να κάνει πιο φανταστικό προσθέτοντας τα πόδια σε αυτό.

4. Εκτυπώστε φυσαλίδες δράκων:

Δράκων Bubble Wrap Print

Αυτός είναι ο σχεδιασμός της τέχνης για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και δείχνει στα παιδιά ότι μπορούν να ανακυκλώσουν την περιτύλιξη με φυσαλίδες και να την χρησιμοποιήσουν ως μέσο εκτύπωσης στις βιοτεχνίες. Για αυτό, θα χρειαστείτε πρότυπο δράκων, φυσαλίδες, χαρτί κατασκευής, πινέλο και πράσινο χρώμα.

5. Dragon Bookmark Craft:

Δράκων Bookmark Craft

Αυτό το σκάφος σημειώσεων δράκων κάνει ένα θεαματικό δώρο στην κινεζική χρονιά ή για το πρόσωπο που γεννήθηκε στην κινεζική Πρωτοχρονιά. Για αυτό θα χρειαστεί βιοτεχνία αφρός, κορδέλα, ύφασμα κόλλα και διακοσμητικά κομμάτια.

6. Κινέζικο Κουκλοθέατρο Δράκου:

κινέζικα Dragon Puppet

Αυτό το όμορφο κινέζικο πρότζεκτ ζωγραφικής τέχνης αποτελείται από χρυσή κορδέλα για να του δώσει ένα ασήμι αποτέλεσμα μαζί με ροζ, κίτρινο και κόκκινο αφρό βιοτεχνίας. Φαίνεται εντυπωσιακό.

Δείτε περισσότερα: Craft Κάνοντας Ιδέες Για Παιδιά

7. Μάσκα δράκων:

Δράκων Mask

Γιορτάστε το κινεζικό νέο έτος χρησιμοποιώντας αυτή τη μάσκα δράκων. Εκτυπώστε το δράκο σε λευκή κάρτα, χρωματίστε τον δράκο και στη συνέχεια κόψτε τη μάσκα. Τρυπήστε μια τρύπα σε κάθε πλευρά της μάσκας και στη συνέχεια συνδέστε την στην πλάτη χρησιμοποιώντας νήμα. Η κινεζική νέα σας μάσκα τέχνης δράκων είναι έτοιμη.

8. Κολάζ Δράκου:

Δράκων Collage

Αυτή είναι μια ιδέα τέχνης κολέγκ δράκου για παιδιά. Αυτές είναι οι διασκεδαστικές τέχνες δράκων για παιδιά και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαρτί, μια κάρτα, μια κόλλα και κάποια διακοσμητικά κομμάτια. Σχεδιάστε το σχήμα του δράκου και κόψτε το έξω και κολλήστε το δράκο χαρτιού στην κάρτα και κολλήστε στο ματιού ματιών. Διακοσμήστε τον δράκο ούτως ή άλλως θέλετε.

Δείτε περισσότερα: Δραστηριότητες και ιδέες ζωοτεχνίας

9. Κύπελλο και μπάλα Κινέζικος δράκος:

Φλιτζάνι and Ball Chinese Dragon

Ένα απλό χάρτινο κύπελλο και μια σφαίρα σκάφους μπορεί να κάνει ένα καταπληκτικό φλιτζάνι και μπάλα Κινέζικο δράκο Το μόνο που χρειάζεστε είναι το χαρτί, το κύπελλο, η μπάλα, το χρώμα, η κόλλα, ο αφρός και η κορδέλα.

Ο Δράκος είναι το σύμβολο της κινεζικής παράδοσης και κάνει τη βιοτεχνία χρησιμοποιώντας αυτήν την εικόνα πλάσματος με την ιδέα σας τότε αυτό θα είναι καλή διασκέδαση και για τα παιδιά σας. Αυτές ήταν μερικές δράσεις σχεδίων δράκων που οι καθηγητές των σχολείων βοηθούν τους μαθητές τους να κάνουν τέτοιες μάσκες ή χειροτεχνίες δράκων.

Δείτε περισσότερα: Teddy Bear σκάφη για τα μικρά παιδιά

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 6 =