Κορυφαίοι 9 Ναοί στο Coimbatore Στυλ στη ζωή

Coimbatore είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη Tamil Nadu και είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Η πόλη είναι γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα ως ο μεγαλύτερος εξαγωγέας κοσμημάτων, εξαρτημάτων αυτοκινήτων, πουλερικών κλπ. Η πόλη είναι ιστορικά πλούσια και στεγάζει έναν αριθμό όμορφων ναών που επισκέπτονται οι ντόπιοι και οι άνθρωποι σε όλη την Ινδία. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει για μερικούς από τους καλύτερους ναούς στο Coimbatore που πρέπει να επισκεφθείτε.

Όμορφες εκκλησίες στο Coimbatore:

1. Ναός Sree Ayyappa:

ναούς in coimbatore

Αυτός είναι ο πιο διάσημος ναός της πόλης και ιδρύθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα. Ο ναός χτίστηκε από ένα καταπίστευμα που ονομάζεται Σρι Ντάρμα Σαστά Μπακθά Τζάνα Σαμπά. Είναι ανοιχτό από τις 5 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Τα καθημερινά poojas αυτού του ναού συμβαίνουν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Σε αυτό το ιερό προσκύνημα εκτελούνται επίσης εποχιακά pujas και φεστιβάλ.

2. Sri Jayamangala Anjaneyar Thirukoil:

Σρι Jayamangala Anjaneyar Thirukoil

Βρίσκεται σε απόσταση 50χλμ από την πόλη, είναι ένας από τους παλαιότερους ναούς του Ταμίλ Ναντού και της χώρας. Ο ναός κατασκευάστηκε υπό την εποπτεία του Krishna Deva Raya. Σε αυτόν τον ναό λατρεύονται θεότητες 3 θεών. Οι χρονισμοί του Darshan αυτού του ναού κυμαίνονται μεταξύ 6 μ.μ. έως 11 μ.μ..

3. Arulmigu Avinashilingeshwarar Thirukoil:

Arulmigu Avinashilingeshwarar Thirukoil

Αυτός ο ναός βρίσκεται στο Avinashi που πέφτει σε απόσταση 40χλμ από την πόλη. Ο ναός χτίστηκε τον 15ο αιώνα από τη Sundara Pandiya. Ο ναός φιλοξενεί μια σειρά από φεστιβάλ καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους μεταξύ των ανθρώπων που μένουν πιο αναμενόμενο για το Φεστιβάλ Αυτοκινήτων. Το ναό θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα σε ολόκληρη τη Νότια Ινδία. Οι άνθρωποι σε όλη τη χώρα έρχονται να παρατηρήσουν την ομορφιά και την αρχιτεκτονική αυτού του ναού μαζί με τα ξύλινα γλυπτά στο αυτοκίνητο.

4. Arulmigu Chokkalingeswarar Aalayam:

Arulmigu Chokkalingeswarar Aalayam

Αυτός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ναούς στο Coimbatore και βρίσκεται σε απόσταση 40χλμ από την πόλη στην οδό Erode Rode, Avinashi. Ο ναός κατασκευάστηκε τον 15ο αιώνα και έχει μεγάλη ιστορική σημασία. Οι άνθρωποι σε όλη τη Νότια Ινδία θαυμάζουν αυτό το ναό λόγω της πανέμορφης αρχιτεκτονικής. Ο ναός είναι ανοιχτός στο κοινό από τις 5 μ.μ. το πρωί μέχρι τις 8 μ.μ. τη νύχτα.

5. Arulmigu Iocanari Vinayagar Thirukoil:

Arulmigu Eachanari Vinayagar Thirukoil

Αυτός ο όμορφος ναός βρίσκεται στην οδό Pollachi που βρίσκεται σε απόσταση άνω των 8χλμ από την πόλη. Έχοντας χτιστεί το 1500 A.D., ο ναός αυτός επισκέπτεται καθημερινά χιλιάδες αφοσιωμένοι πιστούς από 5 A.M έως 10 P.M.

Δείτε περισσότερα:  Hampi Temple Φωτογραφίες

6. Arulmigu Aranganatha Swamy Thirukovil:

Arulmigu Aranganatha Swamy Thirukovil

Για όμορφους ναούς όπως αυτό, το Ταμίλ Ναντού ονομάζεται πόλη του ναού. Ο ναός αυτός είναι ανοιχτός στο κοινό από τις 11.30 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ.

7. Ναός Arulmigu Koniamman:

Arulmigu Koniamman Temple

Ο ναός βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα του Coimbatore και κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα. Ο ναός παρουσιάζει την υπέροχη θεότητα, το "Koni Amman".

Δείτε περισσότερα:  Ναοί κοντά στο Cochin

8. Arulmigu Kulanthai Velayutha Swamy Thirukoil:

Arulmigu Kulanthai Velayutha Swamy Thirukoil

Βρίσκεται στο Kurundamalai, που βρίσκεται 24 χιλιόμετρα από την πόλη, ο ναός αυτός θεωρείται ένα από τα πιο άγρια ​​σημεία της χώρας. Είναι ανοιχτό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. Αυτός ο ναός δείχνει την όμορφη από τον Λόρδο Muruga, ο οποίος είναι ο κύριος λόγος πίσω από τη γοητεία αυτού του ναού.

9. Arulmigu Pateeswarar Thirukoil:

Arulmigu Pateeswarar Thirukoil

Αυτός ο ναός βρίσκεται στο Perur που βρίσκεται σε απόσταση 6χλμ από την πόλη. Ο ναός πιστεύεται ότι είναι ένας από τους παλαιότερους ναούς του Ταμίλ Ναντού και της χώρας. Κατασκευάστηκε κατά τη χριστιανική εποχή. Ο ναός είναι ανοικτός στο κοινό από 6 Α.Μ έως 8.30 μ.μ..

Δείτε περισσότερα: Διάσημοι Ναοί στο Μποπάλ

Leave A Comment

+ 73 = 76