Κορυφαίες 9 κορίτσια Braid Hairdess | Στυλ στη ζωή

Η Goddess Braids είναι πλεξούδες που βρίσκονται επίπεδες στο τριχωτό της κεφαλής. Μπορούν να σχεδιαστούν σε πολλές με βάση την ευκαιρία. Είναι απλά και μπορούν εύκολα να γραφτούν από οποιονδήποτε. Το βασικό τέχνασμα είναι η διατήρηση της τρίχας μακριά και ισχυρή και η εξεύρεση νέων τρόπων για να προσθέσετε επεκτάσεις στα μαλλιά. Αυτό το ευέλικτο hairstyle είναι η καλύτερη επιλογή για να δώσετε στα μαλλιά σας μια νέα εμφάνιση αυτή τη σεζόν.

Τελευταίες Hairdress Goddess Braids για τα κορίτσια:

Παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα hairstyles goddess πλεξούδες.

1. Ελληνική Θεά:

Ελληνικά Goddess

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξετε τα μακριά μαλλιά σας. Εδώ δημιουργούνται υπέροχα πλεξούδες γύρω από το κεφάλι που κάνουν τα μαλλιά σας να μοιάζουν με στυλ ενός Έλληνα. Αυτή η κομψή εμφάνιση είναι εμπνευσμένη από τα παλιά σχολικά χτενίσματα και συνδυάζεται με μια φυσικά σγουρή εμφάνιση. Τα μαλλιά δεν εκτείνονται πολύ και παραμένουν ακίνητα γύρω από το μέτωπο.

2. Μακρά πλέγματα:

Θεά Braid Hairstyles 2

Καλύτερο για μακριά μαλλιά, αυτό το χτένισμα μπορεί να είναι εύκολα στυλ. Η εμφάνιση σχετίζεται με μακριές πλεξίδες που κρέμονται από την πλάτη. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα hairstyles εκεί έξω και όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν αυτό το hairstyle. Αλλά μόνο μερικά με μακριά και χοντρά μαλλιά μπορούν να το επιτύχουν. Αυτό το απλό χτένισμα είναι κατάλληλο για στρογγυλά και ωοειδή πρόσωπα.

3. Πριτσίνια:

Θεά Braid Hairstyles 3

Σε αυτό το κούρεμα, πλεξούδες είναι δεμένα στην πλευρά, η οποία τελικά εκτείνεται κάτω από το αυτί μέχρι τον ώμο (ή περισσότερο από το μήκος του ώμου). Οι πλεξίδες κόβονται χαλαρά για να καταστραφούν με έναν μοντέρνο τρόπο. Φαίνεται πολύ χαριτωμένο και συνιστάται για γυναίκες με μακριά πρόσωπα.

4. Παρθένος Βραζιλιάνος Κοιτάξτε:

Θεά Braid Hairstyles 4

Εδώ σχηματίζεται μόνο ένα νήμα, το οποίο είναι πολύ μακρύ σε σύγκριση με άλλα πλεκτά χτενίσματα. Δεν υπάρχει, ωστόσο, διαγώνια αλληλεπικάλυψη σε αυτά τα μαλλιά. Οι γυναίκες με μακριά και χοντρές τρίχες μπορούν να φορέσουν αυτό το βλέμμα χωρίς πολύ κόπο.

5. Στρογγυλά και στοιβάζονται Θεά Πλεξίματα:

Θεά Braid Hairstyles 5

Οι στρογγυλές συσσωρευμένες πλεξίδες φαίνονται καταπληκτικές σε μακριές τρίχες. Σε αυτό το βλέμμα, τα πλεξούδες είναι δεμένα και στοιβάζονται προς τα πίσω. Τα περισσότερα μαλλιά τραβιούνται και δένονται με αυτό τον τρόπο. Πολλές διασημότητες έχουν φέρει αυτό το βλέμμα και τώρα είναι η σειρά σας. Τραβήξτε τα μαλλιά σφιχτά και στοιβάζετε το προς τα πίσω. Στη συνέχεια, συνδέστε ένα ισχυρό πλεξούδα κατά μήκος εκείνων των προηγουμένως συσσωρευμένων μαλλιών.

Δείτε περισσότερα:  Updo Hairstyle με πλεξούδες

6. Faux Goddess Braid:

Θεά Braid Hairstyles 6

Σε αυτό το βλέμμα, πλεξούδες βρίσκονται στο πάνω μέρος του τριχωτού της κεφαλής. Αυτό εμφανίζει θρησκευτική και θηλυκή φύση. Δεν υπάρχουν πολλά μαλλιά στις πλευρές, μπροστά ή πίσω. Αυτό μπορεί να γίνει με μαλλιά μεσαίου μήκους. Τα πλεκτά σχηματίζονται με σπειροειδή τρόπο και ρυθμίζονται στο άνω μέρος του κεφαλιού.

7. Blonde Goddess Braid:

Θεά Braid Hairstyles 7

Είναι φανερό από το όνομα ότι αυτό το χτένισμα είναι για ξανθά μαλλιά. Αλλά μπορεί να γίνει και με μαύρα μαλλιά. Αυτή η έξυπνη και σέξι εμφάνιση επιτρέπει στα περισσότερα μαλλιά να ξεκουραστούν σε μια συγκεκριμένη πλευρά του κεφαλιού. Τα πλεκτά μπορούν να δένονται οπουδήποτε, αλλά θα πρέπει να βρίσκονται πάνω από το επίπεδο του μέτωπου.

Δείτε περισσότερα:  Μαλλιά με φορέματα

8. Πριγκίπισσα Θεάτρου νίκης:

Θεά Braid Hairstyles 8

Αυτή η έκδοση των πλεξίδων της θεάς είναι πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες. Εδώ οι τρίχες χρησιμοποιούνται για να σχηματίσουν μια κορώνα-όπως δομή. Ο χρόνος και η υπομονή απαιτούνται για να στυλ αυτό το βλέμμα. Όλες οι τρίχες τραβιούνται και στοιβάζονται προς τα πάνω. Φαίνεται σαν να φοράτε ένα στέμμα.

9. Πριγκίπισσα της Θεάς Γάμου:

Θεά Braid Hairstyles 9

Αυτός είναι ο καλύτερος σύντροφος της εντυπωσιακής εμφάνισης γάμου κάθε γυναίκας. Το hairstyle είναι πολύ ελκυστικό. Τα πλεκτά σχηματίζονται στο πίσω μέρος ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά παραμένουν βουρτσισμένα με κανονικό τρόπο. Είναι κάτι περισσότερο από ένα χτένισμα, είσαι εσύ. Αυτό το βλέμμα σας καθορίζει.

Δείτε περισσότερα: Cornrow Braid Hairstyles

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

13 − = 8