Κορυφαία 9 κόμμωση Bob για τα παχιά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Διατηρώντας παχιά μαλλιά είναι αρκετά εύκολο, αν το κόψετε σύντομο και ένα από τα καλύτερα haircut που θα παραμείνει στη μόδα πάντα είναι κομμένο bob. Μερικοί από τους κομψούς τρόπους για να διατηρήσετε τα παχιά κοτσάνια σας αναφέρονται εδώ για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια φαίνεται καλύτερα στη δομή του προσώπου σας.

1. Αντίστροφη Layering Bob Cut:

βαρίδι hairstyles for thick hair

Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να έχετε χοντρές τρίχες, μπορείτε να επιλέξετε να το στυλ με αντίστροφη στρώση bob cut για να δώσετε στον εαυτό σας στρογγυλεμένες άκρες και να μαλακώσετε τα μαλλιά. Αυτό το στυλ είναι εύκολο για την καθημερινή ζωή και μπορεί να δοθεί φως κύματα για βραδινές εξόδους. Οι γυναίκες με οποιαδήποτε υφή μαλλιών μπορούν να αθλήσουν αυτό το βλέμμα εύκολα.

2.Το Pixie Look:

βαρίδι hair 2

Αυτό είναι το πιο κατάλληλο χτένισμα για τις νέες γυναίκες που έχουν παχιά μαλλιά και θέλουν να το κρατήσουν σύντομα. Μια καλά κομμένη Pixie φαίνεται μοντέρνα και μπορείτε να παίξετε με τα κτυπήματα σας σύμφωνα με τη διάθεσή σας και την περίσταση. Μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν καλό σύμβουλο μόδας για τη σωστή σκιά μαλλιών που θα σας φανεί καλή.

3.Smoothened Bob Cut:

βαρίδι hair 3

Μια καλά λειανθείσα ευθεία κοπή bob φαίνεται φανταστική σε γυναίκες με παχιά χαίτη. Υπάρχει πάντα μια εναλλακτική λύση για να τους καρφώσει για μια αλλαγή. Το ύφος φαίνεται καλό σε όλους τους τύπους προσώπων, υπό την προϋπόθεση ότι έχει γίνει σωστά. Η επισήμανση των λεκιασμένων μαλλιών δίνει μια πρόσθετη έλξη στο πρόσωπό σας, ώστε να το δοκιμάσετε.

4.High Curl Up Bob:

βαρίδι hair 4

Αυτό το στυλ μπορεί να δουλέψει σε μια γωνιακή κοπή bob και λειτουργεί καλύτερα σε σγουρά χοντρές τρίχες. Ο στιλίστας θα προσπαθήσει να μειώσει τα μαλλιά της φριζας και να ισιώσει τις κρόσσια για να δώσει μια πιο προσεκτική εμφάνιση. Αν έχετε στρογγυλό ή οβάλ σχήμα, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το σπάνιο χτένισμα.

5.Short Curly Bob:

βαρίδι hair 5

Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε το χτένισμα του bob σας είναι να το έχετε σγουρά ειδικά αν έχετε χοντρά μαλλιά και μπορούν να παραμείνουν μαζί. Τα σύντομα σγουρά μαλλιά φαίνονται καλύτερα σε στρογγυλά και αχλάδια. Θα πρέπει να περιγράψετε τα περιθώρια σας για να δώσετε μια πιο έξυπνη επίδραση στο πρόσωπό σας.

Δείτε περισσότερα: Bob Cut για κυματιστά μαλλιά

6.Πολύ σύντομο Bob:

βαρίδι hair 6

Κρατήστε τα παχιά μαλλιά σας πολύ σύντομα είναι ιδιαίτερα εύκολο με ελάχιστη συντήρηση και καλό για τις γυναίκες που πάντα σε κίνηση. Μπορείτε να έχετε μια υγρή εμφάνιση με τη βοήθεια του πηκτώματος ορού όταν βγαίνετε έξω για να φανείτε φρέσκο. Οι μικρές γυναίκες αντιμετωπίζουν το καλύτερο σε αυτό το ύφος.

7.Κοπή κοπής με βαρύ μαστίγωμα:

βαρίδι hair 7

Οι ωοειδείς και μακροχρόνιες γυναίκες μπορούν να σκέφτονται να κρατούν βαριά κτυπήματα μπροστά επειδή θα ενισχύσουν τη δομή του προσώπου σας ειδικά με παχιά μαλλιά. Θυμηθείτε να επισκεφθείτε έναν καλό κομμωτή ώστε να καταλάβει το μήκος που θα σας εξασφαλίσει ότι θα φανείτε νεότεροι και όμορφοι.

Δείτε περισσότερα: Cute Bob Hairstyles για τα ωραία μαλλιά

8.Bob με ασυμμετρικά τόξα:

βαρίδι hair 8

Σε γενικές γραμμές, το hairstyle Bob ήταν πάντα στη μόδα και φαίνεται καλύτερα στα θηλυκά με παχιά μαλλιά. Το τέχνασμα για να κάνει το bob να δείχνει καλύτερα στο στιλ με αντίστροφη στρωματοποίηση και να διατηρεί τα κτυπήματα που έχουν σχήμα καλά σαν αψίδα. Αυτό το χτένισμα θα ταιριάζει σε όλους και τα μαλλιά μπορούν να επισημανθούν προς την περιοχή της κορώνας.

9.Indierock Hairstyle:

βαρίδι hair 9

Αυτό το hairstyle έχει φτάσει στη μόδα πρόσφατα και μπορεί να αγωνιστεί από νεαρές γυναίκες με παχιά μαλλιά. Το κούρεμα διακρίνεται από επιμήκη ναό και αδέσποτα μαλλιά που είναι κατάλληλα για κορίτσια που αγαπούν να φορούν δερμάτινα σακάκια. Η υφή της τρίχας θα κάνει την εμφάνισή της ακόμα καλύτερη.

Μόλις αποφασίσετε για το στυλ που σας ταιριάζει προσπαθήστε να το εξηγήσετε στον κομμωτή και θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει εύκολα. Θυμηθείτε ότι είναι σημαντικό να κόψετε κάθε κούρεμα για να το διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα: Blonde Bob Hairstyles 2016

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

19 − 18 =