9 Τελευταίες & Όμορφες Big Maang Tikka Designs Στυλ στη ζωή

Το μεγάλο maang tikka είναι ένα υπερμεγέθη μενταγιόν με γραμμή μαλλιών και μερικές φορές με πλευρικές χορδές επίσης. Μερικές φορές το κρεμαστό κόσμημα καλύπτει το μισό από το μέτωπό σας και μερικές φορές το σύνολο. Το μεγάλο maang tikka είναι για κυρίες με μεγάλο μέτωπο. Τους ταιριάζει καλά. Το μεγάλο maang tikka φαίνεται ιδιαίτερα υπέροχο με ανοιχτά μαλλιά. Το υπερμεγέθη tikka προσελκύει την προσοχή των ανθρώπων και σας δίνει μια τολμηρή εμφάνιση. Μεγάλο μέγεθος μενταγιόν στο tikka χρησιμοποιείται από κυρίες από την αρχαιότητα. Οι μουσουλμάνοι κυρίες έχουν τη φαντασία να φοράνε μεγάλο maang tikka.

Παραδοσιακά και κομψά σχέδια Maang Tikka σε μεγάλο μέγεθος:

Αφήστε να εξετάσουμε τα κορυφαία 9 μεγάλα μεγέθη maang tikka σχέδια για τις γυναίκες στην τάση.

1. Πολύχρωμο Big Maang Tikka:

μεγάλο maang tikka

Αυτό το μεγάλο maang tikka έχει κρεμαστό κόσμημα από πολύχρωμες πέτρες. Υπάρχει ένα στρογγυλό μενταγιόν σε χρυσό χρώμα με κόκκινο και πράσινο χρώμα. Στο επάνω μέρος του κρεμαστού, μερικά μικρά μαργαριτάρια είναι προσαρτημένα και κάτω, μικρές χάντρες λευκού και μπλε κρέμονται. Αυτό το κρεμαστό κόσμημα καλύπτει ολόκληρο το μέτωπο.

2. Πτώση μεγάλης ημισελήνου Maang Tikka:

Ημισέληνος Drop Big MaangTikka

Αυτά τα μεγάλα κοσμήματα tikka διαθέτουν σχέδιο ημίσειας φεγγαράς που συνδέεται με λευκές πέτρες με σχήμα αχλαδιού. Κάτω από λευκή πέτρα, υπάρχουν στρογγυλά μαργαριτάρια που κρέμονται. Το κρεμαστό κόσμημα συνδέεται με πέτρινο σχεδιασμό λουλουδιών και υπάρχει πέτρινη πέτρα με λουλούδια.

3. Μεγάλο στρογγυλεμένο Maang Tikka:

Μεγάλο RoundedMaangTikka

Είναι μεγάλη στρογγυλή maang tikka με λεπτά σχέδια σε κρεμαστό κόσμημα. Υπάρχει μια μεγάλη στρογγυλή πράσινη πέτρα στη μέση του κρεμαστή και μια κόκκινη πέτρα είναι συνδεδεμένη κάτω από το κρεμαστό. Αυτό το στρογγυλό μενταγιόν είναι εξαιρετικά πανέμορφο με κόκκινες και πράσινες πέτρες.

4. Big Maang Tikka με χορδές μαργαριταριών:

Μεγάλο MaangTikka with Pearl Strings

Αυτό είναι όμορφο maang tikka για μεγάλο μέτωπο. Η κούκλα έχει σχέδιο λουλουδιών με ανάγλυφο με διαμάντια. Ένα μεγάλο μαργαριτάρι σχήμα αχλαδιού κρέμεται κάτω από κρεμαστό. Και στις δύο πλευρές του μενταγιόν, τρία στρώματα μαργαριταριών που συνδέονται με συνδέεται με τις τρίχες σας.

Δείτε περισσότερα: Pearl Maang Tikka

5. Μεγάλο κρύσταλλο κρέμονται Maang Tikka:

Κρύσταλλο Dangle Big Maang Tikka

Αυτό το μεγάλο maang tikka έχει καταπληκτικά σχέδια με διαμάντια. Υπάρχει μενταγιόν σχεδίασης λουλουδιών ανάγλυφο με μεγάλα κρυστάλλινα διαμάντια. Κάτω από το κρεμαστό, ένα μεγάλο κρύσταλλο κρέμεται. Τρεις γραμμές κρυστάλλινης πέτρας συνδέονται και στις δύο πλευρές του μενταγιόν. Οι πέτρες κρυστάλλου λάμπουν σαν πραγματικό διαμάντι.

6. Big Maang Tikka με την τέχνη λουλουδιών:

Μεγάλο Maang Tikka with Flower Art

Αυτό είναι υπέροχο maang tikka με μοτίβο λουλουδιών τέχνης. Αυτός ο σχεδιασμός maang tikka είναι μοναδικός και έχει τρεις σειρές από μαργαριτάρια με ροζ μαργαριτάρι στο μέτωπο και λευκό και στις δύο πλευρές. Οι μικρές σειρές λευκών και ροζ μαργαριταριών περιστρέφονται με εναλλακτικό τρόπο.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Rajasthani Maang Tikka

7. Μεγάλο διαμάντι & μαργαριτάρι Maang Tikka:

Διαμάντι & Pearl Big Maang Tikka

Αυτό είναι πολύ μεγάλο στρογγυλό maang tikka με διαμάντια και μαργαριτάρια συνδεδεμένα. Σε αυτό το στρογγυλό μενταγιόν, υπάρχουν διάφορα έργα διαμαντιών που γίνονται για να διακοσμήσουν το σχεδιασμό του. Υπάρχει ένα μεγάλο μαργαριτάρι μεταξύ κρεμαστό και μερικά μαργαριτάρια κρέμονται κάτω από το κρεμαστό. Υπάρχει πολύ λεπτή αλυσίδα μαλλιών.

8. Μεγάλο πανέμορφο Maang Tikka:

Μεγάλο Gorgeous Maang Tikka

Είναι kundan εργασία μεγάλο maang tikka με μεγάλη πέτρα μεγέθους. Υπάρχει μεγάλη πέτρα τριγωνικού σχήματος σε μεσαία επένδυση με πέτρα μικρού τριγώνου. Υπάρχουν τρεις πέτρες πτώσης δακρύων κάτω από το κρεμαστό. Και στις δύο πλευρές, υπάρχει μια γραμμή μαργαριτάρι χορδών και γραμμή μαλλιών περιέχει λεπτό μέγεθος μαργαριτάρια.

Δείτε περισσότερα: Κοσμήματα Punjabi Tikka

9. Big Maang Tikka με πολλαπλές γραμμές μαλλιών:

Μεγάλο Maang Tikka with Multiple Hair Line

Αυτό το maang tikka για το μεγάλο μέτωπο περιέχει πολλές χορδές μαργαριτάρι μαλλιά γραμμή. Υπάρχει μεγάλο μέγεθος διαμαντιών μενταγιόν κρεμαστό με ένα μεγάλο μαργαριτάρι στο μεταξύ. Οι πολλαπλές χορδές μαργαριταριών είναι το επίκεντρο αυτού του maang tikka. Τα μαργαριτάρια λάμπει περισσότερο από τα διαμάντια.

Τα μεγάλα maang tikka είναι πάντα διάσημα και σε τάση. Αυτό σας δίνει μια αξιολάτρευτη και χαριτωμένη εμφάνιση. Μόνο τα μεγάλα maang tikka είναι αρκετά για κοσμήματα προσώπου. Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο αξεσουάρ προσώπου. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία στα μεγάλα σχέδια maang tikka. Αλλά το κοινό πράγμα σε όλα είναι η χρήση του διαμαντιού και του μαργαριταριού. Καλύπτει τα εκπληκτικά σχέδια με το αειθαλή λάμψη. Τα διαμάντια και τα μαργαριτάρια είναι αγαπημένα από τις κυρίες.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 60 = 69