9 φωτογραφίες της Beyonce χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Η Beyonce Knowles είναι απλά η βασίλισσα όταν πρόκειται για θηλυκά αναδευτήρες γης. Μια φημισμένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός, η Beyonce για όλα όσα γνωρίζουμε είναι τόσο τέλεια όσο παίρνει. Για πάντα έχουμε δει την Beyonce να κουνιέται τα κομμάτια της με μια μετά τις άλλες επιτυχίες που καταρρέουν τα ρεκόρ όχι μόνο με την πιασάρικη φωνή της, αλλά με την τόσο χαριτωμένη εμφάνιση της. Η Beyonce είναι μια στρογγυλή μπροστά από τη φωτογραφική μηχανή, ωστόσο, είναι συχνά υπό την εξέταση των μισητών ματιών, όπου πρέπει να διατηρήσει το persona της για να ταιριάζει με τον εαυτό της στην οθόνη. Αξιολογώντας μερικές από τις μακιγιάζ λιγότερο εικόνες, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η Beyonce δεν χρειάζεται να παλεύει πολύ τα πρώτα πρωινά, καθώς φαίνεται υπέροχη ακόμα και χωρίς τις λάμψεις της πόλης του Χόλιγουντ.

1. Η πρωινή λάμψη:

beyonce without makeup

Εδώ είναι μια εικόνα της Beyonce που είναι αρκετή για να παραμείνει η καρδιά. Αν δεν είστε οπαδός της μουσικής της, είστε fan των φορεμάτων της και αν όχι αυτό, είστε αναμφίβολα ένας ανεμιστήρας του πόσο καλά μεταφέρει τον εαυτό της. Χτυπώντας τα μακριά μαλλιά της, η Beyonce εδώ αθλούμε χωρίς μακιγιάζ που δείχνει το κυματιστό bob. Το δέρμα της ήταν άψογο, όπως ήταν η πρωινή λάμψη που ήταν εμφανής στο πρόσωπό της.

2. Η Μεγάλη Ματιά Ματιών:

beyonce without makeup2

Εδώ βλέπουμε την Beyonce να αγκαλιάζει τη μακρά λιοντάρι της σε λουλούδια με μαλακά κύματα καθώς απολαμβάνει την ημέρα της. Το αστέρι έμοιαζε λίγο μακριά από το άψογο πλέγμα της, καθώς η κόπωση σαφώς έδειχνε στο πρόσωπό της. Ωστόσο, ακόμη και με τις μικρές μικροσκοπικές τσάντες των ματιών της, η Beyonce Knowles κοίταξε τον τέλειο εαυτό της καθώς έλαμψε τα μαργαριτάρια και κοίταξε όμορφα.

3. Οθόνη Rocker:

beyonce without makeup3

Αυτή η φωτογραφία της Beyonce ήταν από ένα από τα μουσικά βίντεο όπου απογύμνωσε προς τον αληθινό της εαυτό και ασχολήθηκε λίγο ή σχεδόν καθόλου μακιγιάζ αψήφησε άψογα τα φωνητικά της ρυμουλκούμενα μας κάθε φορά που χτύπησε ένα από τα ψηλά της σημειώματα. Η εικόνα εδώ δείχνει χωρίς πολύ μακιγιάζ, αλλά η υφή και η ομαλότητα του δέρματός της είναι απλώς ενθουσιώδης.

4. Κάποια ώρα ποιότητας:

beyonce without makeup4

Μπλε Ivy, η κόρη να Beyonce και ο σύζυγός Jay-Z, αποφάσισαν να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με τη μητέρα της και οι δυο τους επικεφαλής έξω, που στηρίζεται πάνω στο τσιγκέλι του λαιμού της μητέρας της, ενώ η μητέρα έδειξε από μια μεγάλη κόμμωση, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ Απλώς μας έκπληκτος ξανά.

5. Flawlessness:

beyonce without makeup7

Ακόμη μια άλλη εικόνα της υπέροχης Beyonce είδε να κυκλοφορεί το δίχτυ, όπου η επιδερμίδα της, όσο το μεταξωτό, ήταν πεντακάθαρη και όμορφη. Η φωτογραφία την έδειξε χωρίς κανένα μακιγιάζ αλλά στη συνέχεια δεν χρειαζόταν πραγματικά μακιγιάζ για να είναι όμορφη. Τα ελαφρά μάτια της και αυτό το αθώο χαμόγελο είναι αρκετό για να μιλήσει για τον εαυτό της.

Δείτε περισσότερα: Avril Lavigne χωρίς μακιγιάζ

6. Quirky Fun:

beyonce without makeup6

Μια διασκεδαστική Beyonce έθεσε για την εικόνα της, όπου φάνηκε να δαγκώνει το κάτω χείλι της καθώς χαμογέλασε ευρέως στηρίζεται το πηγούνι στο χέρι της. Η εικόνα δείχνει σαφώς χωρίς καν να ρίχνει μακιγιάζ και ο αληθινός εαυτός της είναι σαφώς ενδυναμωτικός αν δεν είναι απολύτως πανέμορφος.

Δείτε περισσότερα: Δεν υπάρχει μακιγιάζ

7. Fresh Faced:

beyonce without makeup5

Μια φωτογραφία της Beyonce χωρίς μακιγιάζ είναι τόσο εμπνευσμένη όσο μια από τις φωτογραφίες της με makeup. Αυτή η γυναίκα κρατάει τους οπαδούς της στα δάχτυλα των ποδιών με τις εκπληκτικές εικόνες της, όπου ακόμη και χωρίς μακιγιάζ μπορεί να αναισθητοποιήσει τον εαυτό της και με αυτό και εμείς.

8. Το κρεβάτι κοιτάζει:

beyonce without makeup8

Κάθε κορίτσι φαντάζεται πως τα ποπ αστέρια όπως η Beyonce πρέπει να ψάχνουν για νωρίς το πρωί ε selfies και να σβήσουν τη δίψα όλων των οπαδών της Beyonce, εδώ είναι ένα selfies κρεβάτι της υπέροχης Beyonce Knowles. Αν και έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της με το χέρι της, μέσα από το χαριτωμένο χαμογελαστό χαμόγελο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει υπέροχο.

Δείτε περισσότερα: Χριστίνα Aguilera χωρίς μακιγιάζ φωτογραφίες

9. Outing:

beyonce without makeup9

Εδώ βλέπουμε την Beyonce να έχει διαφορετικό στυλ μαλλιών. Ακόμη και σε αυτή την εικόνα, φαίνεται άψογη, αν και δεν έχει μακιγιάζ για τον εαυτό της.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

82 + = 84