9 διαφορετικά είδη βραχιόλια Beaded για άνδρες και γυναίκες

Ο πραγματικός ορισμός ενός βραχιολιού είναι μια διακοσμητική λωρίδα, στεφάνη ή αλυσίδα που φοριέται στον καρπό ή στον βραχίονα. Η προέλευση του βραχιολιού χρονολογείται από την ελληνική και την αιγυπτιακή κουλτούρα. Τα βραχιόλια έχουν γίνει πρόσφατα μια δήλωση μόδας και γίνονται δημοφιλή τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Τα παιδιά, οι νέοι, καθώς και οι μεσήλικες, προσελκύουν γρήγορα τις τελευταίες τάσεις και σχέδια στα βραχιόλια. Τα βραχιόλια φαίνονται κομψά στα χέρια και είναι εύκολο να μεταφερθούν με πολλές διαφορετικές στολές.

Βραχιόλια με χάντρες:

Το βραχιόλι είναι πολύμορφο και είναι ένα αγαπημένο στολίδι αυτές τις μέρες. Μπορεί να είναι από χρυσό, ασήμι, χαλκό, ορείχαλκο, γυαλί και ακόμη και σμάλτο πήλινο, και μπορεί να είναι πολλά σχέδια. Εδώ θα δούμε τα μοντέρνα βραχιόλια με χάντρες για γυναίκες και άνδρες.

1. Χρυσό βραχιόλι με χάντρες:

beaded bracelets

Κάποιος δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά με ένα χρυσό βραχιόλι. Είναι ένα αγαπημένο όλων των εποχών με όλους. Αλλά τα συνεργαστείτε με τις χάντρες και φαίνεται εξαιρετικά όμορφα στα χέρια. Σε γενικές γραμμές, είναι αγαπημένη από τις γυναίκες γιατί μπορούν να ομαδοποιήσουν το beaded βραχιόλι με άλλα κοσμήματα κομμάτια των επιλογών τους.

2. Beaded βραχιόλια για άντρες:

beaded-βραχιόλια-για-άνδρες-2

Χάντρες σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και σχήματα μπορεί να διαμορφωθούν σε βραχιόλι για την αιτιώδη εμφάνιση των ανδρών. Αυτά τα μοναδικά βραχιόλια μπορούν να φορεθούν μαζί με άλλες μπάντες με τζιν και μπλουζάκι. Με αυτά τα beadlets βραχιόλια, οι άνδρες μπορούν να κάνουν μια δήλωση στυλ των δικών τους.

3. Βραχιόλια απλού χάντρα:

απλό-beaded-βραχιόλι-3

Τα απλά βραχιόλια με χάντρες φαίνονται κομψά για να συνδυαστούν με περιστασιακά φορέματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως funky αξεσουάρ από κορίτσια ή γυναίκες. Μπορούν να γίνουν με διαφορετικά χρώματα και μοτίβα για να ταιριάξουν τη γεύση τους. Μπορούν επίσης να φορεθούν σε πολλαπλά στρώματα επίσης. Αυτά τα βραχιόλια φαίνονται δροσερά σε τζιν με ταιριάζει ή κορυφές καλλιεργειών σε κορίτσια και νέες γυναίκες.

4. Βραχιόλια βραχιόλι μπάντα Loom:

βραχιολάκι βραχιόλι-ζωνών-ζωνών-4

Τα βραχιόλια χάντρα βραχιόλι είναι πολύ συνηθισμένα σε αυτές τις μέρες. Είναι εύκολο να γίνουν στο σπίτι και μπορούν να αναμειχθούν και να ταιριάζουν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτές. Μπορούν να κατασκευαστούν ως ένα μόνο στρώμα ή μπορούν να κατασκευαστούν σε πολλαπλά στρώματα. Μοιάζουν πραγματικά κομψό και ωραίο όταν συνεργάζονται με οτιδήποτε αιτιατό.

Δείτε περισσότερα: Κρύσταλλο βραχιόλια για τις γυναίκες

5. Beaded βραχιόλια γοητείας:

beaded-γοητεία-βραχιόλι-5

Beaded βραχιόλια γοητείας μπορούν να φορεθούν από τους νέους και τις γυναίκες. Οι γοητείες φαίνονται καλά και μπορούν να φορεθούν με ένα ρολόι στον καρπό ή μπορούν να συνδυαστούν με άλλα βραχιόλια ή ζώνες αργαλειού. Οι χάντρες καθώς και οι γοητείες πηγαίνουν καλά με τυχόν αιτιώδεις φορεσιές ή οποιαδήποτε άλλη αιτία εξαρτήματα.

6. Beaded βραχιόλια για τις γυναίκες:

beaded-βραχιόλια-για-γυναίκες-6

Beaded βραχιόλια για τις γυναίκες είναι πολύ συνηθισμένες αυτές τις μέρες αντί να φορούν βραχιόλια. Οι γυναίκες προτιμούν βραχιόλια πάνω από βραχιόλια για τη δημιουργία αυτής της δήλωσης στυλ. Αυτά τα beaded βραχιόλια πάνε καλά με sarees, τζιν και κάθε άλλο φόρεμα. Οι γυναίκες μπορούν να το ομαδοποιήσουν με ένα κομμάτι φόρεμα καθώς αυτά τα βραχιόλια μπορούν να ξεχωρίζουν ως ένα κομμάτι κοσμημάτων.

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλια με πολύτιμους λίθους

7. Πολύχρωμα βραχιόλια με χάντρες:

πολύχρωμο-beaded-βραχιόλι-7

Πολύχρωμα βραχιόλια με χάντρες μπορούν να φορεθούν και από τις δύο μέσες όσο και από τις γυναίκες. Αυτά τα beaded βραχιόλια μπορούν είτε να φορεθούν ως ενιαία σειρά ή αλλιώς σε πολλές χορδές. Αυτά φαίνονται δροσερά τόσο στους νέους όσο και στα παιδιά. Μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες και τη γεύση.

8. Βραχιόλια Diamond Beaded:

βραχιόλια με διαμάντια

Diamond βραχιόλια βραχιόλια μπορεί να είναι στην ακριβή πλευρά ως διαμάντια που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των βραχιόλια. Κάποιος μπορεί να είναι πάντα σίγουρος με οποιαδήποτε κοσμήματα με διαμάντια. Έτσι, τα διαμάντια σε ένα βραχιόλι φαίνονται φοβερά και ξεχωρίζουν ως ένα ξεχωριστό κομμάτι κοσμημάτων.

Δείτε περισσότερα: Πώς να φτιάξετε βραχιόλια με χάντρες

9. Βραχιόλια Αλυσίδα με Beaded:

beaded-chain-βραχιόλι-9

Τα βραχιόλια αλυσίδας είναι μια μοναδική έννοια μόδας αυτές τις μέρες. Τα βραχιόλια αλυσίδας με μικρές χάντρες φαίνονται αρκετά στα χέρια του ατόμου που το φοράει. Είναι εύκολο στη μεταφορά και μπορεί να είναι καθημερινό αξεσουάρ.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κοσμεί τα υπέροχα χέρια μπορεί να είναι ένα γοητευτικό και κομψό βραχιόλι στον καρπό. Τα βραχιόλια είναι ένας τρόπος για να κάνετε μια δήλωση μόδας τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Τώρα είναι τόσο πολύ αυτές τις μέρες και ο καθένας μπορεί να το φορέσει με στυλ και ευλογία. Τα διαφορετικά σχέδια, τα σχέδια και τα μεγέθη των βραχιόλια με χάντρες μπορεί να είναι ένα άμεσο χτύπημα με την ομάδα και τους φίλους σας. Πηγαίνετε flaunt ότι η ειδική εμφάνιση.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 8 = 1