9 διαφορετικοί τύποι Ξύλινα Bangles Στυλ στη ζωή

Τα Bangles είναι αυτά που μπορούν να φορεθούν με οποιαδήποτε στολή και είναι πολύ δημοφιλή σε κάθε πολιτισμό από παλιές μέρες. Τα ξύλινα βραχιόλια ενισχύουν την εμφάνιση του χεριού σας και σας κάνουν να εμφανίζεστε μοναδικά και κομψά. Τα ξύλινα βραχιόλια είναι διαθέσιμα με διαφορετικό σχέδιο και σχεδιασμό και γίνονται ένα trendsetter για κάθε ηλικιακή ομάδα.

ξύλινα-βραχιόλια-σχέδια-ξύλινα-βραχιόλια-σχέδια

Κομψή Ξύλινη Bangles:

Τα ξύλινα βραχιόλια είναι διαθέσιμα σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια και μπορείτε να τα επιλέξετε σύμφωνα με τη μόδα και τη γεύση σας. Εδώ παρουσιάζουμε μερικά κορυφαία σχέδια από ξύλινα βραχιόλια.

1. Ματιών Ξύλινα Bangles:

ξύλινα-βραχιόλια-σχέδια-eye-catching-ξύλινα-Bangles

Ξύλινα βραχιόλια μπορούν να δημιουργηθούν από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Απαιτεί πολλές δεξιότητες και μετά από έντονες δυσκολίες μπορούν να δημιουργηθούν ξύλινα βραχιόλια. Αυτά τα βραχιόλια έχουν λαμπερή εμφάνιση και μπορείτε να δημιουργήσετε μια δήλωση στυλ μαζί της. Αυτά τα βραχιόλια είναι ζωγραφισμένα σε πολλά χρώματα και στην περιστροφή μπορείτε να δείτε διαφορετικό χρώμα από κάθε γωνία κάνοντας έτσι να φαίνεστε μοναδικά και διαφορετικά από άλλα.

2. Σκάλισμα ξύλινα βραχιόλια:

ξύλινα βραχιόλια-σχέδια-σκάλισμα-ξύλινα-βραχιόλια

Μπορείτε να κάνετε σκάλισμα ξύλινων βραχιόλια, καθώς μπορεί να χαραχθεί ομαλά και να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο που επιθυμείτε. Μπορείτε να χαράξετε οποιοδήποτε σχέδιο όπως ένα λουλούδι, ή οποιοδήποτε σχήμα που θα ενισχύσει την εμφάνιση του βραχιόλι. Αυτά τα βραχιόλια είναι τέλεια για κάθε είδους ενδυμασία που φοράτε και σας κάνει να φαίνετε μοναδικός και κομψός.

Δείτε περισσότερα: Πλαστικά βραχιόλια βραχιόλι

3. τετράγωνο σχήμα ημιτελή ξύλινα Bangles:

ξύλινα-βραχιόλια-σχέδια-πλατεία-σχήμα-ξύλινα-βραχιόλια

Μπορείτε να έχετε διαφορετικά βραχιόλια σχήματος όπως το τετράγωνο, το τρίγωνο και πολλά άλλα. Παίρνετε το επιθυμητό σχήμα από εσάς και μπορείτε να τα φορέσετε για να σημάνετε μια μόδα. Μπορείτε να πάρετε αυτά τα βραχιόλια μπορεί να είναι ευρέως διαμορφωμένο, καθώς και σε κομψή μορφή, επίσης. Έτσι μπορείτε να το επιλέξετε ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος του καρπού σας. Μπορείτε να τα φορέσετε καθημερινά χωρίς φόβο να μην πάτε τίποτα λάθος με αυτό.

4. Χρυσό Εκτύπωση Ξύλινα Bangles:

ξύλινα βραχιόλια-σχέδια-χρυσοτυπία-ξύλινα-βραχιόλια

Ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ που φοριούνται από νεαρά κορίτσια, κολάζ κορίτσια ή έφηβοι είναι απλά, αλλά κομψά αναζητούν βραχιόλια. Τα ξύλινα βραχιόλια με χρυσό εκτυπωμένο ανάγλυφο σε αυτό μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε διαφορετικοί από τους άλλους. Λειτουργεί ως ένας άμεσος μετασχηματιστής και ζελέ με το φόρεμα που φοράτε. Είναι ακόμα εύκολο να διατηρηθούν, ώστε να μπορούν να φορεθούν περίπου.

5. Πολύχρωμο Ξύλινα Bangles:

ξύλινα-βραχιόλια-σχέδια-πολύχρωμα-ξύλινα-βραχιόλια

Πολύχρωμα βραχιόλια μπορεί να δελεάσει κανέναν και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον εαυτό σας να έχετε ένα. Διατίθενται σε τεράστιες αποχρώσεις και διατίθενται σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Έτσι, μπορείτε να γίνετε ιδιοκτήτης όσο περισσότερων bangles θέλετε και καθημερινά να τα αλλάξετε ανάλογα με τη στολή σας, δημιουργώντας έτσι ένα στυλ μπροστά από τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Τα χέρια σου φαίνονται υπέροχα και παίρνεις τεράστια συγχαρητήρια.

Δείτε περισσότερα:  Metal Bangles Ινδικό

6. Vintage Ξύλινα Bangles:

ξύλινα-βραχιόλια-σχέδια-vinatage-ξύλινα-βραχιόλια

Όπως το όνομα δείχνουν αυτά τα ξύλινα βραχιόλια εμφανίζονται αριστοκρατικό και είναι ένα catcher μάτι. Ο καρπός σας δεν μπορεί να παραμείνει απαρατήρητος καθιστώντας σας κέντρο έλξης σε όλο το κόμμα. Αυτά τα βραχιόλια μπορούν να βρεθούν σε πολλές αποχρώσεις και είναι διαθέσιμα σε δέσμη. Έτσι, σύμφωνα με την επιλογή σας, μπορείτε να τα φορέσετε με το στυλ σας.

7. Σχεδιαστής Ξύλινα Bangles:

ξύλινα-βραχιόλια-σχέδια-σχεδιαστής-ξύλινα-βραχιόλια

Αυτά τα σετ ξύλινων βραχιόλια σχεδιαστών είναι αυτά που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση που θέλετε. Μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση, αλλά και σε γραφεία, καθώς έχει μια λεπτή εμφάνιση που μπορεί να φορεθεί οποτεδήποτε το επιθυμείτε. Σας δίνει την αίσθηση του σχεδιαστή και σας κάνει να φαίνετε αποκλειστικός.

8. Πέτρα Φόρεμα σε Ξύλινα Bangles:

ξύλινα-βραχιόλια-σχέδια-πέτρινα-σε-ξύλο-βραχιόλια

Το ξύλινο βραχιόλι μπορεί να τροποποιηθεί σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε. Μπορείτε να ζωγραφίσετε τα βραχιόλια σε χρυσό χρώμα και ανάγλυφα πέτρες που ενισχύουν την εμφάνιση των βραχιόλια σε πολλές πτυχώσεις. Ενδιάμεσα μπορείτε να ανάγλυφα μια πέτρα μεγαλύτερου μεγέθους που θα ήταν ευρέως ορατή και θα προσελκύσει ανθρώπους. Αυτά τα βραχιόλια φαίνονται πολύ κομψά και μπορεί να είναι μια καλή φθορά για το γάμο επίσης.

Δείτε περισσότερα:  Συλλογή γυαλιών

9. Henna σχέδια Ξύλινα Bangles:

ξύλινα-βραχιόλια-σχέδια-henna-σχέδια-ξύλινα-βραχιόλια

Εδώ έρχεται κάτι μοναδικό για σας σε ξύλινα βραχιόλια. Μπορείτε να κάνετε το χέρι ζωγραφική σε σχέδια henna και στο μεταξύ μπορείτε να ανάγλυφα κρύσταλλο ή πέτρες bindi δημιουργώντας έτσι ένα αποκλειστικό βραχιόλια. Αυτά τα βραχιόλια μπορούν να φορεθούν από κάθε ηλικιακή ομάδα και σε κάθε περίσταση που θέλετε.

Τα ξύλινα βραχιόλια ποτέ δεν βγαίνουν από τη μόδα. Έτσι, μόλις τα έχετε, μπορείτε να τα φορέσετε όσο θέλετε. Είναι ακόμα εύκολο να διατηρηθούν και δεν τσιρίζουν πολύ τις τσέπες σας.

Εικόνες Πηγή: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 17 = 26