9 Όμορφη Aprilst Birthstone κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες

Μάλιστα τυχεροί και ευλογημένοι, είναι αυτοί που γεννιούνται τον Απρίλιο, επειδή η πέτρα τους είναι η πιο βραβευμένη πέτρα. Ναι, το λαμπρό και αφρώδες λευκό διαμάντι είναι το τετράγωνο για τους άνδρες και τις γυναίκες που γεννήθηκαν τον Απρίλιο. Εξαφανίζοντας έναν υπαινιγμό στοιχείου μυστηρίου με αθωότητα, τα διαμάντια είναι συμβολικά της αγάπης και της θετικής δύναμης.

Τελευταίες και Κομψές Κοσμήματα του Απριλίου Birthstones Οφέλη:

Ας ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες 9 Απριλίου Birthstones.

1. Απρίλιος Birthstones Ring for Men:

Απρίλιος birthstones

Διαμάντια γεμάτα δαχτυλίδια δαχτυλιδιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπεριλάβετε το birthstone στην καθημερινή ζωή. Οι άνδρες μπορούν να φανταστούν αυτό το γύρο διαμαντιών, τρεις πέτρινη ζώνη δάχτυλο για την καθημερινή φθορά πάρα πολύ όπως αυτό ταιριάζει με κάθε στολή και είναι πραγματικά λεπτή πάρα πολύ.

2. Diamond Studs for Men:

Διαμάντι Studs for Men

Τα καρφιά είναι το πιο cool και μοντέρνο αξεσουάρ μόδας για τους άνδρες αυτές τις μέρες. Τόσο γιατί να μην τα διαμάντια καρφιά για τους άνδρες που γεννήθηκαν στο πιο ευτυχισμένο μήνα Απρίλιο που αγκαλιάζει τα ακριβά birthstones στα αυτιά τους.

3. Απρίλιος βραχιόλια Birthstone για άνδρες:

Απρίλιος Birthstone Bracelets for Men

Τα βραχιόλια είναι το αξεσουάρ μόδας που ταιριάζουν συχνά από τους άνδρες σε διάφορα στοιχεία, μέταλλα και αποχρώσεις. Αυτά τα ακριβά βραχιόλια διαμαντιών για κουνουπίδια που γεννήθηκαν τον Απρίλιο με χρυσό είναι μια κατοχή σε μια τιμή και ένας πολύ καλός τρόπος για να καυχηθεί το birthstone.

4. Birthstone Diamond Chain for Men:

Birthstone Diamond Chain for Men

Αυτά είναι ένα ακριβό πράγμα για τους άνδρες που γεννήθηκαν τον Απρίλιο με το birthstone τους. Αυτά είναι υπέροχα λαμπερά περιδέραια αλυσίδας για τους άνδρες με πλήρη στρογγυλή καρφιά διαμαντιών. Αυτό έχει μια πολυτελή βασιλική εμφάνιση και με το λαμπερό χρυσό φινίρισμα, αυτό είναι ένα αξεσουάρ μόδας σχεδιαστής σίγουρα.

Δείτε περισσότερα: Μάρτιος Birthstone

5. Απρίλιος σκουλαρίκια γεννήσεων για τα κορίτσια:

Απρίλιος Birthstone Earrings for Girls

Ευλογημένοι είναι τα μωρά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο. Τα κορίτσια μωρών μπορούν να είναι στολισμένα σε αυτά τα πολύ χαριτωμένα μικροσκοπικά σκουλαρίκια με διαμάντια πίσω. Αυτό το σκουλαρίκι έχει ένα λαμπρό διαμάντι Aprilstones για μικρά κορίτσια και μπορούν πραγματικά να φέρουν την τυχερή πέτρα τους γύρω τους μαζί τους.

6. Απρίλιος Δαχτυλίδια δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών για γυναίκες:

Απρίλιος Birthstone Finger Rings for Women

Τα διαμαντια ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ μιας κοπελας. Δαχτυλίδια δάχτυλα είναι ότι αξεσουάρ φερόμενο από κάθε γυναίκα. Αυτό το λαμπρό μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι δαχτυλιδιών φαίνεται λαμπρό και θα ενισχύσει πολλαπλότητα προσωπικότητας της γυναίκας. Οι γυναίκες που γεννήθηκαν τον Απρίλιο είναι μία τυχερή παρτίδα.

Δείτε περισσότερα: Χρώμα Φθινόπωρου Φεβρουαρίου

7. Κολιέ Diamond για τις γυναίκες:

Διαμάντι Necklaces for Women

Αυτή είναι μια πολύτιμη τιμή για κάθε γυναίκα που γεννήθηκε τον Απρίλιο. Τα διαμάντια Birthstone είναι γεμάτα λαμπερά και όμορφα ως ένα μοντέρνο κομμάτι στο λαιμό σε αυτό το περιδέραιο με διαμάντια. Αυτό το κολιέ έχει έντεκα τεράστιους διαμάντις σε σταδιακή αύξηση σε μέγεθος που γίνεται σε ένα αριστούργημα με λεπτή αλυσίδα από λευκό χρυσό.

8. Μενταγιόν Diamond Birthstone για τις γυναίκες:

Birthstone Diamond Pendants for Women

Τα μενταγιόν και οι αλυσίδες είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τις γυναίκες. Diamond μενταγιόν είναι ένα εξαιρετικό δώρο για μια γυναίκα που γεννήθηκε τον Απρίλιο. Διαμαντένια μενταγιόν σε διάφορα σχήματα σε κίτρινο χρυσό ή λευκόχρυσο φαίνεται όμορφα στο λαιμό μιας γυναίκας. Αυτό μπορεί να είναι ένα δώρο για τον εαυτό του από τον πρώτο μισθό επίσης. Οι γυναίκες του Απριλίου είναι πραγματικά τυχεροί.

Δείτε περισσότερα: Ιανουάριος Birthstone

9. Σκουλαρίκια σκουλαρίκια Απριλίου για τις γυναίκες:

Απρίλιος Birthstone Earrings for Women

Τα σκουλαρίκια είναι μια καθημερινή φθορά για μια γυναίκα. Η ενσωμάτωση των διαμαντιών είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε το birthstone για να τινάξετε σε καθημερινά κοσμήματα. Τα σκουλαρίκια μπορούν να είναι μικρά καρφιά με διαμάντια, σκουλαρίκια με διαμάντια στα δάκρυα ή περίτεχνα σκουλαρίκια με διαμάντια πολυέλλων.

Το πιο πολυπόθητο και το ακριβό πέτρα μέχρι σήμερα είναι αυτό που γεννήθηκε τον Απρίλιο, που αντιμετωπίζεται ως το birthstone του. Τα διαμάντια είναι συμβολικά στην καθαρή και αληθινή αγάπη. Τα διαμάντια είναι γνωστό ότι παρέχουν δύναμη, σαφήνεια σκέψης, καλύτερες σχέσεις και ισορροπία στη ζωή σε όσους τους φορούν. Οι άνθρωποι είναι πιο στοργικοί και ευγενικοί στους αγαπημένους τους και είναι εξίσου ισχυροί.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 1