9 Όμορφες και άνετες καρέκλες πισίνας Στυλ στη ζωή

Αγαπήστε τα όμορφα και άνετα σαλόνια ή καρέκλες εκτός από την πισίνα! Πρόθυμοι να έχουν μια διαφορετική και εκσυγχρονισμένη επαφή με τις παλιές ξύλινες καρέκλες! Ναι, με την αλλαγή των εσωτερικών σχεδίων, οι ξύλινες καρέκλες αντικαθίστανται από κομψές και επικρατέστερες καρέκλες πισίνας. Κατασκευασμένα από μέταλλο, μαλακό δέρμα, ίνες κλπ. Δίνουν μια νέα πινελιά στη διακόσμηση της πισίνας.

Καλύτερες και σύγχρονες καρέκλες πισίνας:

Εδώ είναι λίγα σύγχρονα σχέδια καρέκλες πισίνας, τα οποία μπορεί να τραβήξουν την όρασή σας από την πρώτη ματιά.

1. Καρέκλες πισίνας Wicker Lounge:

πισίνα chairs

Η πλούσια εμφάνιση, αυτού του είδους οι ξαπλώστρες πισίνας έρχονται με μικρό βάρος. Έχουν αριστοκρατικό και απαλό σχεδιασμό, κατασκευασμένο από ξύλο και ίνες. Στην κορυφή του καθιστικού που έχει τοποθετηθεί με το ζαχαροκάλαμο μαξιλάρι δίνεται επίσης ένα σχέδιο έλασης μαξιλάρι για να ξεκουραστεί το κεφάλι σας.

2. Καρέκλες πισίνας αλουμινίου:

Αλουμίνιο Pool Chairs

Το αλουμινένιο ντιζάινερ δίνει μια υπέροχη ματιά στα επιπλωμένα έπιπλα της πισίνας. Το σαλόνι της πισίνας σαλόνι έχει ένα θεραπευμένο σχέδιο με αλουμινένιο rode στα πλάγια. Στην κορυφή της καρέκλας δίνεται μια καθαρή όψη που καλύπτει το οποίο έρχεται με ένα μικρό μαξιλάρι που είναι στερεωμένο με βραχίονες στήριξης στο πλάι.

3. Καρέκλες πισίνας ινών:

Ινα Pool Chairs

Θέλετε να συνδυάσετε μια κλασική εμφάνιση για τις καρέκλες πισίνας σας! Σχεδιασμένο με χαλύβδινα περιγράμματα, η καρέκλα λαμβάνει πλήρωση ινών στην κορυφή κάνοντας χαριτωμένα καμπύλα σχέδια. Η καρέκλα είναι ικανή να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το επιπλέον νερό στην καρέκλα δίνοντάς σας ξηρό αποτέλεσμα.

4. Ομαδικές καρέκλες πισίνας:

Ομάδα Tube Pool Chairs
Πηγαίνοντας με μια ομάδα ή μια οικογένεια για ένα πικ-νικ στην πισίνα! Εδώ είναι ένα νέο design lounge που σας βοηθά να ξεκουραστείτε στο νερό. Ναι, ο πλωτήρας καρέκλας πισίνας έρχεται σε κυκλικό σχέδιο κατασκευασμένο από υλικό σωλήνα στην ίνα. Η καρέκλα είναι επίσης φορητή καθώς μπορεί να διπλωθεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

Δείτε περισσότερα: Καρέκλες για εστιατόριο

5. Κυλιόμενες καρέκλες πισίνας:

Επιπλέων Pool Chairs

Οι πλωτές καρέκλες πισίνας έχουν ένα νέο σχέδιο παρόμοιο με τους καναπέδες. Η καρέκλα ή το σαλόνι είναι ικανό να μεταφέρει τρία άτομα τη φορά, τα οποία φέρουν επίσης άνετα μαξιλάρια για να κάθονται. Κατασκευασμένο από υλικά όπως ρητίνη, ο καναπές έρχεται με το μικρό βάρος και την μέγιστη ανθεκτικότητα.

6. Υφασμάτινο σαλόνι πολυθρόνας:

Υφαντός Pool Chair Lounge
Φτιαγμένο από υλικά από ίνες, αυτό το υφαντό ξαπλώστρες πισίνας δίνει μια μοναδική πινελιά στη συλλογή επίπλων πισίνας σας. Το κρεβάτι της καρέκλας είναι σχεδιασμένο με καμπύλη κορυφή δίνοντάς σας καλό καταφύγιο στον καυτό ήλιο. Η συνεδρίαση του σαλόνι καρέκλα κρεβάτι δίνεται ομαλή βαμβακερά καλύμματα και μαξιλάρια για να ξεκουραστείτε στην ησυχία.

Δείτε περισσότερα: Σύγχρονη Καρέκλα Αναγνώρισης

7. Καρέκλα πισίνας σχεδιαστών:

Σχεδιαστής Pool Chair

Αυτό το φως για να φέρει καρέκλα πισίνα καθιστικό δίνεται μια σχεδίαση άγγιγμα με ελαφρύ υλικό ινών και καμπύλες σημεία που εκτελεί. Η καρέκλα είναι επίσης συνδεδεμένη με ένα μικρό μοτίβο καμπύλης πτώσης που δίνει την κατάλληλη ανάπαυση στα πόδια σας ενώ παίρνετε ηλιοθεραπεία. Η καμπύλη δίνει ένα τραπέζι όπως το βλέμμα στη μία πλευρά για τα αξεσουάρ σας πάρα πολύ.

8. Καρέκλα πισίνας ζευγών:

Ζευγάρι Pool Chair
Κατασκευασμένη με καμπύλη σχεδίαση, η ξύλινη βάση καρέκλας διαθέτει ένα νέο σχέδιο, όπου τα άκρα της καμπύλης επανατοποθετούνται με μαξιλάρια κρεβατιού για να σας προσφέρουν μέγιστη άνεση. Το σχέδιο είναι ευρέως επιλεγμένο σε προορισμούς ευνοϊκούς για μήνα του μέλιτος για ζευγάρια. Ο σχεδιασμός παρέχει επίσης καταφύγιο με την κορυφαία καμπύλη.

Δείτε περισσότερα: Εξωτερικές πτυσσόμενες καρέκλες

9. Καρέκλα πισίνας Swing:

Κούνια Pool Chair

Η αγάπη στηρίζεται σε κούνιες μετά από μια κολυμβητική συνεδρία! Δοκιμάστε αυτές τις καρέκλες lounge για πισίνα που συνοδεύεται από μια κούνια. Κατασκευασμένο από μεταλλικά σύνορα, στην καρέκλα του δίνεται βαμβακερό μαξιλάρι που καλύπτει με ομπρέλα στην κορυφή του. Στην καρέκλα παρέχεται επίσης ένα στήριγμα χεριών στα πλάγια για τα χέρια σας.

Τα νέα σχέδια των καρεκλών πισίνας δίνουν τον καλύτερο σχεδιασμό σύμφωνα με την υφή του σώματος και τις ανάγκες σας για να σας χαρίσουν την καλύτερη πολυτέλεια. Όλα τα σχέδια έχουν επίσης ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό στην υπεριώδη κάλυψη και βύθισμα το οποίο είναι επωφελές για λήψη ηλιοθεραπείας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στην πισίνα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

55 − = 45