Κορυφαία 9 μαγευτικά νεκρή τατουάζ για γυναίκες και άνδρες

Τα τατουάζ είναι επώδυνα και είναι πολύ φοβερά. Όλοι, που κάνει ένα τατουάζ τι είναι αυτό να είναι δημιουργικοί, όμορφοι και δροσεροί, υπάρχουν πολλά σχέδια τατουάζ για να επιλέξουν να πάρουν μελάνι. Αλλά με ουράνια τατουάζ γίνεται πιο καταπληκτικό πώς τα τατουάζ μπορεί να είναι.

Το ουράνιο σχέδιο τατουάζ είναι μοναδικό μπορεί να είναι αινιγματικό. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συλλογών σε αυτό το θέμα και οι συνέπειες ότι έχουν μια γιγάντια παγκόσμια συγκέντρωση ανθρώπων. Κάποιοι προτιμούν συνδυασμό ήλιο-φεγγάρι ή συνδυασμό αστεριού-αγγέλου, κάθε τατουάζ έχει το δικό του νόημα και προσωπικότητα. Αυτοί οι ουράνιοι τύποι τατουάζ μπορεί να είναι αρχαίοι ή σύγχρονοι, καθώς αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες του χώρου.

Καλύτερα και χαριτωμένα σχέδια για τατουάζ ουράνια:

Ας βρούμε εδώ με τα αναφερόμενα ουράνια τατουάζ για να προσελκύσετε τους φίλους σας και άλλους.

1. Κυρ Μοντέρνο Πρότυπο σε Ουράνια Τατουάζ:

Ουράνιος Tattoos

Ο ήλιος είναι ο βασικότερος τύπος του ουράνιου τατουάζ στον ήλιο και είναι επίσης πολύ κοινός στους ανθρώπους. Πιστεύεται ότι αυτά τα τατουάζ έχουν κάποια σημασία. Το τατουάζ του ήλιου σημαίνει μια νέα ζωή, το θάρρος, τη γνώση και το αρσενικό σύμβολο με δυνάμεις.

2. Σελήνη Σύμβολο Ουράνια Τατουάζ:

Φεγγάρι Symbol Celestial Tattoo

Το φεγγάρι είναι επίσης ένα από τα πιο προτιμώμενα ουράνια τατουάζ φεγγάρι. Το φεγγάρι συμβολίζει τον φεμινισμό, την ομορφιά και τη δύναμη. Κυρίως το τατουάζ ουράνιων φεγγαριών γίνεται επίσης στα στάδια της έκλειψης.

3. Angel Style Ουραίο τατουάζ:

Αγγελος Style Celestial Tattoo

Τα επόμενα ουράνια τατουάζ είναι τα γκρίζα ουράνια τατουάζ. Ένα τατουάζ γέφυρας σημαίνει εμπιστοσύνη, ελπίδα και κηδεμόνα. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να έχουν ένα τατουάζ αγγέλου. Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο σκοτεινό, αλλά τα ουράνια αγγεία τατουάζ είναι πιο νόημα.

4. Το Τατουάζ Ουρανού Κομήτη Fiery:

ο Fiery Comet Celestial Tattoo

Ο φλογερός κομήτης είναι ένα άλλο ουράνιο τατουάζ που συνήθως βλέπουμε. Είναι ένα άλλο ουράνιο σώμα που αντιπροσωπεύει ισχυρή δύναμη. Αυτά είναι επίσης σπάνια για να δείτε ποιο το κάνει τόσο δημοφιλές που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σχεδιαγράμματα όπως αυτό στο σώμα τους.

5. Αστερισμός Ουράνια τατουάζ:

σχηματισμού Celestial Tattoo

Ένα άλλο δημοφιλές σχέδιο τατουάζ είναι τα τατουάζ αστερισμού. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μολυβήσουν με τα ζώδια τους. Αυτά τα μικρά ουράνια τατουάζ είναι διαφορετικά ανάλογα με αυτά ηλιοφάνεια και αυτά τα τατουάζ έχουν θετικό αντίκτυπο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά ανάλογα με την ηλιοφάνεια. Είναι βασικά για τους ανθρώπους που θέλουν να πουν ποιοι είναι μυστικοί.

6. Τατουάζ Ουράνιου Σύμπαντος:

Ουράνιος Universe Tattoos

Αυτό είναι ένα άλλο ουράνιο τατουάζ που είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των νέων. Το τατουάζ του ηλιακού συστήματος αντιπροσωπεύει το σύμπαν. Πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι συνδέονται με το σύμπαν. Δείχνει επίσης την ομορφιά του σύμπαντος.

7. Τατουάζ Ουρανού Σχεδιαστής:

Απλός Designer Celestial Tattoos

Αυτά είναι τα πιο βασικά είδη ουράνια τατουάζ. Μπορεί να είναι οποιουδήποτε σχήματος, σχεδίου, χρώματος κλπ. Το κύριο πράγμα για αυτά τα τατουάζ είναι ότι είναι μυστηριώδη και μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον εγκέφαλό σας όταν τα βλέπετε. Συνήθως γίνονται σε χέρια και πόδια.

8. Γεωμετρικές τατουάζ των Ουρανών:

Γεωμετρικός Celestial Tattoos

Ένα άλλο κοινό ουράνιο τατουάζ είναι τα γεωμετρικά τατουάζ. Μπορούν να μοιάζουν με ένα τυχαίο τατουάζ ή τυχαίο σχέδιο, αλλά έχουν κάποιες γεωμετρικές μετρήσεις σε αυτά. Μπορούν να γίνουν πάνω σε μια γεωμετρική περιοχή που μπορεί ή δεν μπορεί να εξηγηθεί στο τατουάζ.

9. Ουρανό συνδυασμένο ήλιο - τατουάζ φεγγάρι:

Ουράνιος Combined Sun - Moon Tattoos

Το ζευγάρι των αντιθέτων είναι αυτό που ονομάζεται. Ο ήλιος και το φεγγάρι είναι αντίθετοι, αλλά ο ουράνιος ήλιος και το φεγγάρι έχουν διαφορετικό νόημα. Ιδιαίτερα η συνάφεια του ήλιου και του φεγγαριού σημαίνει καλό και κακό, με άλλα λόγια όπου υπάρχει καλό είναι επίσης κακό.

Εδώ είναι διάφορες ιδέες ουράνια τατουάζ? αυτά είναι τα κοινά, αλλά δημοφιλή ουράνια τατουάζ που οι άνθρωποι προτιμούν να έχουν. Κυρίως αυτά τα τατουάζ γίνονται σε χέρια, πόδια, ώμους, κλπ. Αυτά τα τατουάζ έχουν επίσης διαφορετική σημασία ανάλογα με τη φύση των θεμάτων. Αυτά τα τατουάζ δείχνουν το σύμβολο του Ήλιου, της Σελήνης ή των Αστέρων. πηγαίνετε με το στυλ του σχεδίου σας με βάση τη στάση σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

35 + = 40