9 πολύτιμα δαχτυλίδια δέσμευσης λευκόχρυσου γι ‘αυτόν και τον | Στυλ στη ζωή

Το λευκόχρυσο είναι ένα ακριβό μέταλλο σε λευκό χρώμα. Τα δαχτυλίδια αρραβώνων Platinum είναι τόσο κομψά σε εμφάνιση και προσφέρουν ικανοποίηση στον χρήστη. Τα σχέδια των δαχτυλιδιών δέσμευσης πλατίνας είναι πολύ ωραία και λεπτή. Όταν φοράτε δαχτυλίδι αρραβώνων πλατίνας, μεταφέρει τον πλούτο σας. Το μέταλλο πλατίνας είναι ισχυρότερο από το χρυσό. Μπορείτε επίσης να αναμείξετε πλατίνα με χρυσό. Θα φανεί φοβερό.

Τα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι πολύτιμα για τα ζευγάρια. Θέλουν πάντα να επιλέγουν το καλύτερο δαχτυλίδι ο ένας για τον άλλον. Μπορούν να επιλέξουν το ίδιο δαχτυλίδι σχεδιασμού, δηλαδή ζεύγος δακτυλίων. Platinum δαχτυλίδι αρραβώνων θα φανεί πανέμορφο από χρυσό δαχτυλίδι.

Δαχτυλίδια πλατίνα για εμπλοκή:

Εδώ υπογράψαμε μερικά από τα καλύτερα σχέδια και στυλ των δαχτυλιδιών δέσμευσης σε μέταλλο πλατίνας.

1. Δαχτυλίδι αρραβώνων Platinum Diamond:

πλατίνα engagement rings

Σε αυτό το δαχτυλίδι πλατίνα, υπάρχει ένα μεγάλο διαμάντι πασιέντζα και μια σειρά από μικρά διαμάντια. Ένα όμορφο σχήμα έχει δοθεί σε μια σειρά μικρών διαμαντιών. Φαίνεται υπέροχο και θα ενισχύσει την ομορφιά του χρήστη.

2. Πυκνό δαχτυλίδι αρραβώνων λευκόχρυσου:

Πυκνός Platinum Engagement Ring

Είναι τόσο ακριβό και καταπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων πλατίνας για τους άνδρες. Θα φανεί αριστοκρατικό όταν σας κάνει να φορέσετε αυτό το δαχτυλίδι και αυτός θα είναι τόσο χαρούμενος. Τα διαμάντια σημαίνουν την αληθινή αγάπη για τον σύντροφό σας.

3. Κλασικό δαχτυλίδι αρραβώνων Platinum:

Κλασσικός Platinum Engagement Ring

Αυτό είναι ένα κλασικό σχέδιο σε δαχτυλίδι αρραβώνων πλατίνα γι 'αυτήν. Είναι απλό στο σχεδιασμό αλλά καλύπτει το μισό δαχτυλίδι με μικρά διαμάντια. Φαίνεται ότι τα διαμάντια επιπλέουν στο δαχτυλίδι. Είναι πολύ λεπτή και χρειάζεται προσοχή στο χειρισμό.

4. Ζεύγος δαχτυλίδια δέσμευσης λευκόχρυσου:

Πλατίνα Couple Engagement Ring

Αυτό είναι δαχτυλίδι αρραβώνων ζευγάρι του ίδιου σχεδιασμού. Οι λάτρεις συνήθως επιλέγουν δαχτυλίδι ζευγάρι για τη δέσμευσή τους. Είναι σαν να δίνεις τη δέσμευση ο ένας στον άλλο να παντρευτείς. Είναι απλό χωρίς κανένα διαμάντι, αλλά ακόμα πανέμορφο.

Δείτε περισσότερα: Διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνων

5. δαχτυλίδι αρραβώνων χρυσού πλατίνα:

Πλατίνα Gold Engagement Ring

Αυτό είναι κάτι πραγματικά φανταστικό. Αυτός ο δακτύλιος είναι ένας συνδυασμός πλατίνας και χρυσού. Το μεσαίο διαμάντι λάμπει τόσο φωτεινό. Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο δάκτυλο δακτύλου όταν φορέσετε αυτό το. Μόνο μία είναι αρκετή για να δείξει.

6. Δαχτυλίδι αρραβώνων σχεδίασης αλυσίδων:

Αλυσίδα Design Platinum Engagement Ring

Τώρα αυτό είναι ένα νέο σχέδιο στο δαχτυλίδι αρραβώνων πλατίνα. Φαίνεται ότι μια αλυσίδα είναι δεμένη με μια χορδή από πλατίνα. Είναι ασυνήθιστο και δεν θα βρει καμία κυρία που φοράει αυτό το δαχτυλίδι σχεδιασμού. Αυτό θα φαίνεται μοναδικό στο χέρι της.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιαστές δαχτυλιδιών αρραβώνων

7. Δαχτυλίδι δέσμευσης λευκόχρυσου με σχέδιο τόξου:

Πλατίνα Engagement Ring with Bow Design

Αυτό το δαχτυλίδι αρραβώνων λευκόχρυσου έχει σχεδιασμό τόξου με διαμάντι γεμάτο πάνω του. Φαίνεται υπέροχο και γοητευτικό. Πρόκειται να φαίνεται ελκυστικό στο χέρι της κυρίας σας. Θα ευθυμιήσει να δει αυτό το σχέδιο στο δαχτυλίδι αρραβώνων της.

8. Πολλαπλοί δακτύλιοι δέσμευσης λευκόχρυσου:

Πολλαπλούς Platinum Engagement Rings

Αυτή είναι μια συλλογή από πέντε δαχτυλίδια δέσμευσης πλατίνας. Από τη δική μου άποψη, αυτό μπορεί να είναι τα καλύτερα σχέδια, καθώς μπορείτε εύκολα να τα χειριστείτε. Τα βαριά και ευαίσθητα σχέδια χρειάζονται προσοχή. Αλλά αυτά τα σχέδια είναι τραχιά και σκληρά.

Δείτε περισσότερα: Vintage δαχτυλίδια δέσμευσης αντίκα

9. Δύο επίπεδα δαχτυλίδι αρραβώνων Platinum:

Δύο Layered Platinum Engagement Ring

Αυτό είναι πραγματικά ασυνήθιστο σχέδιο στο δαχτυλίδι αρραβώνων πλατίνα. Είναι ανάγλυφο με ένα διαμάντι στη μεσαία περιοχή. Και ωραίο σχέδιο δίνεται στα εξωτερικά σύνορα. Έχει υπέροχη σχεδίαση. Θα φέρω καρδιά της κυρίας σου.

Αν και υπάρχουν διάφορα σχέδια σε δαχτυλίδι αρραβώνων πλατίνας, η απλότητα θα κερδίσει. Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι τέτοιο που πρέπει να το φοράτε τακτικά, ώστε να είναι απλό και νηφάλιο. Μπορείτε εύκολα να φορέσετε και να εργαστείτε χωρίς κανένα πρόβλημα. Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι ένα σημάδι αφοσίωσης και αγάπης για τον άλλον. Είναι μια υπόσχεση να αγαπάμε ο ένας τον άλλον μέχρι την αιωνιότητα. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι μπορείτε να πάρετε σύγχυση όσον αφορά την επιλογή ενός κατάλληλου σχεδίου για το δαχτυλίδι αρραβώνων σας. Ο σχεδιασμός του δακτυλίου θα πρέπει να είναι τέτοιος που να συλλαμβάνει το μυαλό σας για πάντα. Ποτέ δεν αντιπαθείτε γι 'αυτό.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 7