9 καλύτερα χρώματα μαλλιών για το σκοτεινό δέρμα Στυλ στη ζωή

Η επιλογή του σωστού χρώματος μαλλιών για ένα σκοτεινό δέρμα μπορεί να κουραστεί μερικά. Εάν έχετε ένα σκοτεινό τόνο δέρματος τότε χωρίς αμφιβολία θα πρέπει να πάτε για καφέ χρώματα και την ποικιλία αποχρώσεων του. Δεν μπορείτε απλά να εφαρμόσετε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών στα μαλλιά σας. Μην πανικοβάλλεστε, υπάρχουν διάφορα κολακευτικά χρώματα μαλλιών που προορίζονται ειδικά για γυναίκες με σκούρο τόνο δέρματος.

Αποχρώσεις χρώματος μαλλιών για το σκοτεινό δέρμα:

Παρακάτω είναι τα κορυφαία 9 χρώματα μαλλιών για το σκοτεινό δέρμα που διατίθεται στην ινδική αγορά..

1. Καφέ με σκοτεινή επιδερμίδα:

μαλλιά colors for dark skin

Το καφέ χρώμα συμβαδίζει με το σκοτεινό δέρμα. Εάν επισημάνετε τέτοια μαλλιά με μαύρο χρώμα, τότε θα φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για τις γυναίκες της Αφρικής και της Αμερικής και έχει αγωνιστεί από τόνους διασημοτήτων.

2. Plum Cherry Χρώμα μαλλιών:

Μαλλιά Colors for Dark Skin2

Οι γυναίκες με σκούρο δέρμα μπορούν να κάνουν αυτό το χρώμα μαλλιών. Είναι ένα από τα μοναδικά χρώματα για τα μαλλιά. Αν έχετε μακριές, ογκώδεις τρίχες τότε θα είστε πιο ευεργετικοί από αυτή την εμφάνιση. Αυτό το χρώμα μαλλιών σας δίνει τα μαλλιά που βλέπουν τα δαμάσκηνα που φαίνονται λαμπερά, ειδικά στο σκοτεινό δέρμα.

3. Βουργουνδία:

Μαλλιά Colors for Dark Skin3

Οι γυναίκες με σκούρο, καθώς και μεσαίο τόνο δέρματος, μπορούν να εφαρμόσουν το μπορντό χρώμα στα μαλλιά τους. Όντας ένα από τα πιο ζεστά βλέμματα για τις μαύρες γυναίκες, αυτό το χρώμα μαλλιών θα εμφανίσει μια νέα και παιχνιδιάρικη προσωπικότητα. Γυναίκες, σε όλο τον κόσμο αθλητισμό αυτό το χρώμα μαλλιών. Το χρώμα είναι λίγο με καφέ χρώμα.

4. Σκοτεινή Βουργουνδία:

Μαλλιά Colors for Dark Skin4

Ανάμεσα στις πολυάριθμες μπορντούρες αποχρώσεις, η σκοτεινή είναι πιο δημοφιλής. Είναι για κάθε γυναίκα και ειδικά για μαύρες γυναίκες. Εάν έχετε σκούρο έως μεσαίο τόνο δέρματος, τότε θα έχετε αυτό το χρώμα πολύ καλά. Μακριά και παχιά μαλλιά όταν το χρώμα σκοτεινό μπορντό δείχνει συναρπαστικό.

Δείτε περισσότερα:  Χρώμα μαλλιών για το δίκαιο δέρμα

5. Golden Blonde Hue:

Μαλλιά Colors for Dark Skin5

Αυτό είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα μαλλιών για γυναίκες με σκοτεινό τόνο δέρματος. Το χρώμα έρχεται με θαυμάσιες χρυσές αποχρώσεις, οι οποίες θα κάνουν τα μακριά μαλλιά σας να φαίνονται εξαιρετικά. Αυτό το χρώμα θα συμβαδίζει με ένα χαριτωμένο φόρεμα και το σκοτεινό δέρμα.

6. Ξανθό φράουλα:

Μαλλιά Colors for Dark Skin6

Μια από τις πιο αξιολάτρευτες αποχρώσεις για ξανθά μαλλιά είναι η φράουλα. Το χρώμα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στις γυναίκες όλων των δερματολογικών αποχρώσεων. Εντούτοις, γυναίκες με σκούρο δέρμα θα είναι πιο ευεργετικές από αυτό το χρώμα. Η σκιά φράουλας ξανθιά θα δώσει τα μαλλιά τους ότι τέλεια εμφάνιση που πάντα επιθυμούσαν. Είναι εντελώς με το σκοτεινό τόνο του δέρματος, λόγω της ελαφριάς και βαριάς ξανθικής επαφής του.

Δείτε περισσότερα:  Καλύτερο χρώμα μαλλιών για τον τόνο του δέρματος

7. Μωβ χρώμα μαλλιών για το σκοτεινό δέρμα:

Μαλλιά Colors for Dark Skin7

Αυτό είναι ένα από τα πιο εύθραυστα χρώματα μαλλιών για το σκοτεινό δέρμα. Οι γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά μπορούν να φέρουν αυτό το βλέμμα πολύ καλά. Το μοβ χρώμα και το σκοτεινό δέρμα έχουν μια εντυπωσιακή διάκριση που είναι ο λόγος πίσω από την ομορφιά αυτής της εμφάνισης.

8. Σοκολάτα Καφέ Χρώμα μαλλιών:

Μαλλιά Colors for Dark Skin8

Η σοκολάτα είναι ένα κατάλληλο χρώμα μαλλιών για τις γυναίκες σκοτεινό δέρμα. Μπορεί κανείς να φορέσει αυτό το χρώμα των μαλλιών απρόσεκτα, καθώς πάντα θα φανεί καλό σε έναν τόνο του δέρματος που ταιριάζει. Διασημότητες όπως ο Kim Kardashian έχουν σπορ αυτό το βλέμμα πολύ καλά.

Δείτε περισσότερα:  Καλύτερες αποχρώσεις κραγιόν για το δίκαιο δέρμα

9. Ανοιχτό καφέ χρώματα για τα μαλλιά για το σκοτεινό δέρμα:

Μαλλιά Colors for Dark Skin9

Αν έχετε σκοτεινό δέρμα τότε η καλύτερη λύση θα είναι να πάρετε φως. Εφαρμόστε ελαφριά χρώματα μαλλιών, όπως ανοιχτό καφέ για να ενισχύσετε την ομορφιά των μαλλιών σας. Αυτό το χρώμα μαλλιών θα εμφανίζει μια ήρεμη και ώριμη φύση με μια πονερή αφή.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 3