9 απλά σχέδια νυχιών νιφάδα χιονιού Στυλ στη ζωή

Η Nail Art είναι μοντέρνα, κομψή και φαίνεται όμορφη και λαμπερή μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διακόσμησης. Είναι ένας καλός τρόπος να πειραματιστείτε με διαφορετικά σχέδια που τελικά εξαρτώνται από τις απαιτήσεις της εποχής. Μπορείτε πάντα να πάρετε τα νύχια σας στο σπίτι, αλλά σε περίπτωση που ψάχνετε για κάποια πραγματικά δύσκολα σχέδια, το καλύτερο για να πάει σε έναν επαγγελματία. Όταν έρχεται η περίοδος των διακοπών, το πρώτο πράγμα που μας απασχολεί είναι οι διακοσμήσεις. Για τα Χριστούγεννα, θέλουμε τα πάντα τέλεια, συμπεριλαμβανομένων των νυχιών μας. Για να ταιριάζει στο κλίμα, το καλύτερο για να πάρετε την τέχνη νυχιών που αντανακλά τη διάθεση του χειμώνα. Οι νιφάδες χιονιού, που συμβολίζουν το χειμώνα, είναι τα καλύτερα σχέδια νυχιών που μπορείτε να φτάσετε αυτή τη σεζόν. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις που υποδείξατε μόνο για λόγους ευκολίας.

Ρετρό νυχτερίδα νυχιών τέχνης:

νιφάδα χιονιού nail art

Πάρτε τον εαυτό σας μια ωραία ρετρό νυχτερινή τέχνη νυχιών και επιδείξτε σε όλους τους φίλους και τους συγγενείς σας. Τα χρώματα βαθιά καφέ με πράσινα και λευκά νιφάδες χιονιού φαίνονται πλούσια, εντυπωσιακά και πολύ όμορφα. Δίνουν στα νύχια σας μια μοναδική εμφάνιση.

Κόκκινη νιφάδα χιονιού Art:

9 απλά σχέδια νυχιών νιφάδα χιονιού Στυλ στη ζωή

Το κόκκινο είναι το τελικό χρώμα των Χριστουγέννων. Ενώ τα Χριστούγεννα σας υπενθυμίζουν το χειμώνα και τις νιφάδες χιονιού, μπορείτε ευτυχώς να αποκτήσετε τον εαυτό σας ένα όμορφο κόκκινο νιφάδες νυχιών σχεδίαση νυχιών. Είναι πανέμορφα, λαμπερά και πολύ γυαλιστερά.

Δείτε περισσότερα: Καλοκαιρινά σχέδια νυχιών 2017

Νυχτερινή τέχνη:

9 απλά σχέδια νυχιών νιφάδα χιονιού Στυλ στη ζωή

Η διακόσμηση των νυχιών σας είναι μια πολύ διασκεδαστική διαδικασία. Μια ωραία τέχνη νυχιών που δείχνει μάγους από λευκές νιφάδες χιονιού με μικρές σταγόνες δροσιάς φαίνεται εντυπωσιακή και φέρνει έξω τη χειμερινή διάθεση. Σας προετοιμάζουν για μια καλή νύχτα και σας δίνουν μια υπέροχη εμφάνιση.

Απλές νιφάδες χιονιού:

9 απλά σχέδια νυχιών νιφάδα χιονιού Στυλ στη ζωή

Σε περίπτωση που ψάχνετε για απλά και λεπτή νιφάδα νυχιών σχέδια νυχιών αυτή τη χειμερινή περίοδο, δοκιμάστε το απλό. Είναι πολύ κομψό και έξυπνο να κοιτάξει. Το κόκκινο βερνίκι νυχιών με λευκές νιφάδες χιονιού είναι απόλυτα αξιολάτρευτο και φαίνεται τέλειο στα νύχια σας.

Διαφανείς νιφάδες χιονιού Art Nail Art:

9 απλά σχέδια νυχιών νιφάδα χιονιού Στυλ στη ζωή

Προετοιμάζοντας τον εαυτό σας για τη χειμερινή περίοδο και αναζητώντας ένα τέλειο διαφανές νυχτερινό σχέδιο τέχνης; Έχουμε μόνο αυτό που χρειάζεστε. Εδώ σας φέρνουμε την διαφανή νιφάδα νυχιών που είναι τόσο όμορφη και ελκυστική που θα γίνει η συζήτηση της πόλης σε χρόνο μηδέν. Θα σας χρεώσει για την εορταστική περίοδο και επίσης θα προσθέσετε αίγλη
στα νύχια σας.

Δείτε περισσότερα: Χειμώνας Χειμώνας 2017

Ντυσίματα μπλε νιφάδες νυχιών Art:

9 απλά σχέδια νυχιών νιφάδα χιονιού Στυλ στη ζωή

Το μπλε σχέδιο νυχιών νυχτερινών νυχτερίδων είναι πραγματικά εντυπωσιακό και λαμπερό για να το κοιτάξετε. Ο σχεδιασμός είναι πολύ μοναδικός, αν και δεν είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί. Αυτό είναι ένα καλύτερο σχέδιο για όλες τις κυρίες που αγαπούν το μπλε χρώμα.

Μαύρο νυχτερίδα νυχτερινής τέχνης:

9 απλά σχέδια νυχιών νιφάδα χιονιού Στυλ στη ζωή

Μπορείτε πάντα να εκπλήξετε τους φίλους σας ζωγραφίζοντας μαύρες νιφάδες χιονιού και εξακολουθούν να φαίνονται σούπερ σέξι. Είναι καλά σχεδιασμένα, κομψά και ευπαρουσίαστα. Σε περίπτωση που ψάχνετε για ένα πολύ οικείο βλέμμα, αυτό είναι μόνο αυτό για σας!

Polka Dotted νιφάδα νυχιών Art:

9 απλά σχέδια νυχιών νιφάδα χιονιού Στυλ στη ζωή

Το Polka Dotted snowflake nail είναι πράγματι πολύ μοντέρνο, κομψό και μοντέρνο. Οι γυναίκες έχουν αγαπήσει αυτό το σχέδιο καθώς η δημοτικότητά του αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, αυτή η σχεδίαση μπορεί να γίνει μόνο από έναν επαγγελματία λόγω των περίπλοκων λεπτομερειών. Γι 'αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί πριν πάρετε την επιλογή σας.

Δείτε περισσότερα: Hollywood Nail Art

Νυχτερινή τέχνη:

9 απλά σχέδια νυχιών νιφάδα χιονιού Στυλ στη ζωή

Δεν είναι όλες οι γυναίκες που θέλουν το ίδιο σχέδιο νυχιών. Ο καθένας έχει τη δική του επιλογή. Μερικοί τους αρέσει, ενώ άλλοι τους αρέσουν. Για όσους αγαπούν πολύ λάμψη και λάμψη θα πρέπει να πάει για το λαμπερό νιφάδα χιονιού σχεδιασμό. Το στερεό χρώμα του χρώματος με τις φοβερόχρωμες λευκές νιφάδες χιονιού στην κορυφή είναι βέβαιο ότι θα καταλάβει τους ανθρώπους γύρω σας.

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά εκπληκτικά σχέδια νυχιών νυφικών νυχιών που μπορείτε να δοκιμάσετε για αυτό το χειμώνα! Σας αρέσει να σχολιάζετε τη γνώμη σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 3