9 καλύτεροι τύποι πολυ τσαντών για ναυτιλία στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Από τους πωλητές τροφίμων έως τους προμηθευτές επίπλων, κάθε τομέας της εμπορικής βιομηχανίας απαιτεί poly σακούλες δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένες από πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας και παρέχουν έναν εύκολο και μοναδικό τρόπο για την προστασία και συσκευασία των προϊόντων. Οι σχεδιασμοί των πολυτελών τσαντών επιλέγονται κατά τρόπο ώστε να προστατεύουν τα αντικείμενα από τη σκόνη και τις ζημιές κατά τη διάρκεια της αποθήκευσής τους, να επιτρέπουν στους αγοραστές να μεταφέρουν τα αντικείμενα που αγοράζουν και πολλά άλλα.

Τσάντες πολυαιθυλενίου για ναυτιλία:

Πηγαίνετε στη λίστα των κορυφαίων 9 τσάντες μεταφοράς για να βρείτε μια τσάντα που ταιριάζει με τα στοιχεία που θέλετε να αποθηκεύσετε.

1. Επίπεδη Poly Τσάντες:

πολυ bags

Πρόκειται για τις πιο συνηθισμένες και πιο προσιτές πολυ σακκούλες για συσκευασία προϊόντων. Έρχονται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και τύπους, όπως τυποποιημένο, πεντακάθαρο, βαρέως τύπου και πολλά άλλα που έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά για να προστατεύουν και να αποθηκεύουν αντικείμενα.

2. Gusseted Poly Τσάντες:

Τσόντα Poly Bags

Οι πολυγωνικές τσάντες τύπου Gusset είναι πτυχωτές και από τις δύο πλευρές, επιτρέποντας έτσι την αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Αυτές οι μεγάλες πολυσακτικές τσάντες είναι κατάλληλες για συσκευασία χύμα αντικειμένων και ογκώδη αντικείμενα όπως καραμέλες, καρύδια, τσάντες δώρων, ψημένα τρόφιμα κλπ. Χρησιμοποιούνται επίσης σε συσκευασίες τροφίμων, είδη υλικού, βιοτεχνίες και πολλά άλλα.

3. Τσάντες Poly Ice:

Πάγος Poly Bags

Δεδομένου ότι η ονομασία που δίνεται σε αυτές τις σακούλες είναι κατάλληλη για τη διατήρηση του πάγου, καθώς είναι σχεδιασμένες να αντέχουν στη θερμοκρασία κατάψυξης, τον τραχύ χειρισμό και να μειώνουν τις διαρροές και τα δάκρυα που προκαλούνται από το τήγμα του νερού και του πάγου. Αυτές οι εκτυπωμένες πολυ-τσάντες ταιριάζουν ιδιαίτερα προσαρμόσιμες και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.

4. Διαφανείς πόρτες πολυλειτουργικών πορτών:

Σαφή Door Knob Poly Bags

Αυτές οι ανθεκτικές και ανθεκτικές σακκούλες από πολυέλαια είναι εύχρηστες, καθώς αυτές οι σακούλες είναι συσκευασμένες σε εξωτερικούς σάκους ή σε κρεμάστρες από χαρτόνι. Οι σαφείς σακούλες πόρτας λειτουργούν εξαιρετικά για την εμφάνιση διαφορετικού είδους αντικειμένων καθώς είναι ανοιχτές στην κορυφή πάνω από την τρύπα για εύκολη φόρτωση και έρχονται σαν χαλαρά,.

Δείτε περισσότερα: Τσάντες Sling για τα αγόρια

5. Τσάντες φερμουάρ:

Φερμουάρ Poly Bags

Οι τσάντες με φερμουάρ είναι μερικές από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες τσάντες σε κάθε βιομηχανία καθώς διατηρούν τα προϊόντα στη θέση τους κρατούν τον αέρα έξω και σφραγίζουν τα αντικείμενα για καλύτερη χρήση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι τσάντες φερμουάρ διαθέσιμος όπως κρυστάλλινα διαφανή, φερμουάρ PE, λευκά μπλοκ φερμουάρ κλπ. Και το καθένα έχει διαφορετικές προδιαγραφές για να ικανοποιήσει μεμονωμένες ανάγκες.

6. Καλύμματα Πολυστρωματικών Στρώσεων:

Στρώμα Cover Poly Bags

Οι σάκοι από πολυστρωματικό στρώμα προσφέρουν εξαιρετική σαφήνεια ενώ παράλληλα προστατεύουν από τη σκόνη, τη βρωμιά και τις ζημιές στο νερό. Οι σακούλες αυτές αποτρέπουν επίσης τη ζημιά κατά την αποθήκευση ή τη μεταφορά και διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με το στρώμα.

Δείτε περισσότερα: Τσάντες ταξιδίου για γυναίκες

7. Τσάντες πολυβινυλοξικού:

Σκουπίδια Can Poly Bags

Αυτές οι τσάντες poly είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και ανθεκτικές σε σχίσιμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρατήσουν τα σπίτια και τα γραφεία σας καθαρά και οργανωμένα. Οι κάδοι μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα μεγέθη, όπως 7-16 γαλόνια, 20-30 γαλόνια και πολλά άλλα για να καλύψουν μια απαίτηση.

8. Χαρτιά ειδήσεων Poly Bags:

Νέα Paper Poly Bags

Αυτές είναι οι σαφείς σακούλες LDPE που παραδίδουν, οι κατάλογοι εφημερίδων και τα φυλλάδια σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Οι τσάντες από πολυουρεθάνες εφημερίδων συνοδεύονται από μια κρεμάστρα από χαρτόνι για εύκολη συγκράτηση, αποσυναρμολόγηση και εύκολη στη χρήση και διατίθενται σε διαφορετικά στυλ και μεγέθη.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερες Τσάντες Τροχών

9. Στατική θωράκιση Πολυ σακούλες:

Στατικός Shielding Poly Bags

Αυτά τα είδη τσάντες poly είναι ιδανικά για συσκευασία αντικειμένων ηλεκτρονικών καθώς έρχονται με ή χωρίς κλείσιμο με φερμουάρ και προστατεύουν τα ηλεκτρονικά αντικείμενα από το στατικό πρόβλημα. Οι στατικές θωρακισμένες τσάντες είναι διαφανείς και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ.

Οι τσάντες Poly είναι το κομμάτι της ζωής κάθε ανθρώπου καθώς έρχονται σε μια ποικιλία μορφών, μεγέθους και υλικών που τους βοηθούν να προστατεύουν και να αποθηκεύουν αντικείμενα. Είτε πρόκειται για επίπεδη τσάντα, τυπωμένη τσάντα ή τσάντες σε ρολό, το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει μεμονωμένες ανάγκες. Οι σάκοι Poly έχουν τελική αντοχή στο κάτω μέρος που τους καθιστά ανθεκτικούς.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

58 − 55 =