9 όμορφα σχέδια νυχιών πεταλούδων Στυλ στη ζωή

Ήταν μια στιγμή από τότε που πήραμε για τελευταία φορά το μανικιούρ. Είναι πάντα σχετικά με τις τρίχες και τα πρόσωπα και τα ρούχα για να συγχαρώ τις τρίχες και τα πρόσωπα και συνεπώς πηγαίνει στην καθημερινή ζωή. Αγορά νέων ρούχων για το πικνίκ γραφείου σας. αγοράζοντας τον εαυτό σας ένα νέο hairstyle για τη νέα σεζόν και να πάρει ένα πρόσωπο μαζί με μόνο για να κρύψει την κούραση του καθημερινού πολυάσχολο πρόγραμμα. Είναι κατά καιρούς όπως αυτό που παίρνετε μια μέρα μακριά για να χαλαρώσετε και μπορεί να είναι διασκεδαστικό τη δημιουργικότητά σας σε κάποια συμβάν τέχνη νυχιών. Το σημερινό θέμα νυχιών είναι οι πεταλούδες για όλες τις μικρές ομορφιές που αγαπούν τις πεταλούδες.

Πεταλούδα σχέδια νυχιών τέχνη:

1. Η απλή ματιά Jane:

πεταλούδα nail art designs

Για να ξεκινήσετε, εφαρμόστε μια βασική στρώση στα νύχια πριν προχωρήσετε σε οποιεσδήποτε διακοσμήσεις. Αυτή η εμφάνιση ονομάζεται απλή Jane εξαιτίας του exuberance λεπτομερή με την απλότητα που κάνει το βλέμμα μαλακό και ακόμα ελκυστικό. Το βασικό παλτό πρέπει να έχει ένα ουδέτερο χρώμα για να φέρει τις μικρές μικρές μπλε και μαύρες πεταλούδες.

2. Τα επιθετικά πτερύγια:

πεταλούδα nail art2

Εδώ ξεκινήστε το βλέμμα με ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ όπου οι άκρες των νυχιών, το ένα που προεξέχει έξω είναι λευκό, ενώ το υπόλοιπο είναι στο φυσικό του εαυτό. Στην κορυφή του λευκού, χρησιμοποιήστε ένα γυαλιστερό μπλε χρώμα για να τραβήξετε φτερά πεταλούδας στις άκρες. Χρησιμοποιήστε το λευκό ως βασικό χρώμα για να γεμίσετε κομμάτια και μέρη και, στη συνέχεια, ίσως επιλέξτε ένα καλό σχέδιο μεταξύ των δύο φτερών,

3. Το σχέδιο Ombre:

πεταλούδα nail art3

Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να κάνετε ombre καρφιά όπου το φυσικό χρώμα των νυχιών ξεπερνάει αργά σε ένα μαλακό φυσικό χρώμα. Αυτή η μετάβαση δεν γίνεται με μια αυστηρή ευθεία, γιατί ο ombre είναι φοβερός. Τώρα ξεκινήστε με μια μαλακή βάση νυχιών και εφαρμόστε μπλε πάνω. Τώρα με μαύρο προσθέστε την σχεδίαση πεταλούδας και θυγατρικών πριν κλειδώσετε το βλέμμα με ένα καθαρό γυαλιστερό.

4. Οι Τέλειοι Dazzlers:

πεταλούδα nail art4

Τώρα, αυτή η εμφάνιση τέχνης νυχιών είναι απλά τέλειο για δυνατά πάρτι ή νυχτερινές εξόδους κοριτσιού, όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα λάμψη και τα λάμψη για να εκθαμβωθείτε. Το βλέμμα εδώ είναι κατασκευασμένο από ασημένια glitters μαζί με μπλε και ροζ για το σχεδιασμό. Το μαύρο σχηματίζει την εξωτερική γραμμή και τα δύο μεσαία δάκτυλα κάθε ένα αθλητικό μια πτέρυγα, ενώ τα δύο εξωτερικά έχουν πλήρη πεταλούδες πάνω τους.

Δείτε περισσότερα:  Πινγκινς νυχιών

5. Το χρώμα Πιέστε:

πεταλούδα nail art5

Αυτό το βλέμμα είναι πολύ από το νηφάλιο είδος, αλλά που είπε νηφάλιος δεν μπορεί να είναι διασκεδαστικό; Τα χρώματα είναι διασκεδαστικά και εδώ υπάρχει μια δέσμη χρωμάτων που αναμιγνύονται μαζί για να σχηματίσουν αυτά τα όμορφα κομμάτια πεταλούδας. Η βάση αρχίζει με ροζ χρώμα και στη συνέχεια χρησιμοποιείται θαλάσσιο πράσινο, ματ κίτρινο καναρίνι και λίγο μπλε πεταλούδες δημιουργούνται.

6. Το Pretty in Pink:

πεταλούδα nail art6

Για αυτό το βλέμμα δεν χρειάζεται να εργάζεστε πολύ και με εύκολο αποτέλεσμα τα νύχια σας θα φαίνονται απλά φοβερά. Ξεκινήστε με μαλακό ροζ που γίνεται σε σκιά μόδας, με τις άκρες που αγωνίζονται ροζ και το υπόλοιπο είναι φυσικό. Τώρα με μια καθορισμένη βούρτσα αντλεί τα λουλούδια με μια πεταλούδα σε λευκό.

Δείτε περισσότερα:  Polka Dots σχέδια νυχιών τέχνης

7. Το Soft Blues:

πεταλούδα nail art7

Αυτό είναι ένα άλλο από τα χαριτωμένα μοτίβα νυχιών πεταλούδας όπου οι άκρες των νυχιών δείχνουν μπλε με λευκές τελείες. Ο δείκτης και ο δακτύλιος έχουν όμως όμορφες μπλε πεταλούδες με μαλακό μαύρο floral.

8. Μίγματα σύντηξης:

πεταλούδα nail art8

Πρόκειται για ένα κλασικό μείγμα σύντηξης σε μαλακό κόκκινο και λευκό όπου διαφορετικά σχέδια κοσμούν κάθε καρφί. Το κύριο συστατικό είναι η πεταλούδα, η οποία μπορεί να παρατηρηθεί σε μικρές ποσότητες που κυματίζουν στο κρεβάτι των νυχιών με κόκκινο χρώμα κατά του λευκού.

Δείτε περισσότερα:  Cande Cane νυχιών σχέδια τέχνης

9. Βαφή μου υψηλά πεταλούδα καρφιά:

πεταλούδα nail art9

Το βλέμμα για αυτή τη συμφωνία είναι πολύχρωμο σε λαμπερά μπλε και μαύρους με ένα λευκό καρφί που δείχνει τη πεταλούδα στη μέση. Μέσα και γύρω από το νύχι υπάρχουν λευκές πόλκες με μαύρο χρώμα.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 24 = 34