Κορυφαία 9 Ροζ Βερνίκια Νυχιών Στυλ στη ζωή

Τι είναι αυτό το πιο θηλυκό αλλά ισχυρό χρώμα που σαρώνει μια κοπέλα από τα πόδια της, αλλά φροντίζει όταν προσγειώνεται, προσγειώνεται στα πόδια της; Το ροζ είναι ένα τόσο ισχυρό χρώμα που μπορεί να απεικονίσει τον φεμινισμό και ταυτόχρονα να απεικονίζει τη δύναμη μέσα από τα μάτια ενός φεμινίστ. Το χρώμα ροζ έρχεται σε μια ποικιλία αποχρώσεων για τα κορίτσια μας να επιλέξουν από. Οι καλύτερες αποχρώσεις ταιριάζουν στις καλύτερες στιγμές και σύντομα όλοι προσπαθούμε να ταιριάξουμε τα ρούχα μας με τις εκπληκτικές αποχρώσεις του ροζ.

Τα καλύτερα και όμορφα ροζ βερνίκια νυχιών στην Ινδία:

Δεδομένου παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες αποχρώσεις των ροζ νύχια που μπορείτε να επιλέξετε ως επιλογή χρώματος νυχιών.

1. Το γυμνό γυαλιστερό:

ροζ nail polish

Ξεκινάμε με το βερνίκι βερνίκι μόλις εκεί όπου το χρώμα των νυχιών είναι λίγο πιο συναφές από ένα καθαρό γυαλιστερό αλλά αυτή τη φορά η εξαιρετικά ανοιχτή σκιά του ροζ αναμειγνύεται με το γυμνό χρώμα για να δώσει μια ελαφριά ουδέτερη εμφάνιση. Αυτό το χρώμα των νυχιών έρχεται με επιπλέον στιλπνότητα στην κορυφή που προσθέτει μια αριστοκρατική αίσθηση στο αλλιώδες χρώμα των νυχιών. Αυτή είναι μια εξαιρετικά εύκολη ματιά για τα καλοκαίρια που συνδυάζονται με σχεδόν τίποτα.

2. Το Coral Pink In Pop:

Ροζ Nail polishes coral pink in pop

Το κοραλλένιο ροζ όπως υποδηλώνει το όνομα είναι φωτεινό και αναδύεται στο χρώμα με μια πλευρά του νέον σε αυτό, ώστε να μπορεί να πιάσει τα μάτια σας από την πρώτη εμφάνιση. Πρόκειται για ένα έντονο έγχρωμο έλατο για τα μέρη, όπου μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε μαύρη στολή ή αξεσουάρ παράλληλα με αυτό. Η απόχρωση ματιών νέον θα σίγουρα κάνει τα κεφάλια στροφή όπως εσείς sashay με την επίδειξη φρέσκα καρφιά σας.

3. Το Coral Pink με το Shimmer:

Ροζ Nail polishes coral pink with shimmer

Το κοράλλι με λάμψη είναι το ίδιο με αυτό που συζητήθηκε πριν από αυτό, αλλά αυτή τη φορά το κομματικό βλέμμα πήρε απλά μια δυνατή ώθηση. Ενώ ένα από τα δάχτυλα σπορ ένα ορισμένο αλλά διαφορετικό μοτίβο, το ροζ στα νύχια εδώ έχει πάρει το κόμμα σε ένα νέο επίπεδο που περιλαμβάνει κάποια περισσότερη ένταση.

4. Το ροδάκινο Perfect Pink:

Ροζ Nail polishes peach perfect pink

Το ροδάκινο είναι ένα ακόμη φυσικό αλλά ενδυναμωτικό χρώμα που πέφτει κάτω από τη ροζ οικογένεια όπου το ροδάκινο αντιμετωπίζεται ως ένα πολύ νηφάλιο αλλά ζωντανό χρώμα. Το χρώμα που περιγράφεται εδώ είναι ένα γυμνό ροζ ροδάκι που περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις που δίνουν στο ροδάκινο μια παγωμένη αλλά ροζ απόχρωση. Και αυτό είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός για μια καλοκαιρινή μέρα που συνδυάζεται με ένα απλό μαύρο καλοκαιρινό φόρεμα.

5. Η Extra Glimmer ροζ:

Ροζ Nail polishes extra glimmer pink

Τώρα αυτά τα καρφιά σημαίνουν δουλειά, όταν λένε ότι θα σκοτώνουμε όλη τη νύχτα. Το χρώμα των νυχιών εδώ είναι ένα μαλακό παχύ ροζ με κάποια βαρύ γυαλιστερό έργο που προσθέτει έντονη αγριότητα στο βλέμμα και παράλληλα φροντίζει το βλέμμα να μην είναι πολύ κολλώδες με όλες τις λάμπες.

6. Το παγωμένο ροζ:

Ροζ Nail polishes frosted pink

Αυτό το χρώμα είναι γνωστό ως το παγωμένο ροζ, όπου το ροζ χρώμα είναι η υποτονική, αλλά η χρήση μιας ελαφρύτερης απόχρωσης στο ροζ προσθέτει μια παγωμένη κρύα ματιά σε αυτό. Ωστόσο, αυτό είναι πράγματι ένα δροσερό χρώμα τόσο για τα καλοκαίρια και τους χειμώνες.

7. Το Raspberry Pink:

Ροζ Nail polishes raspberry pink

Το ροζ βατόμουρο είναι ένα πολύ βαθύτερο και εμπλουτισμένο χρώμα που μπορεί να φορεθεί με τη δύναμη και τη διασκέδαση. Το ροζ βατόμουρο έχει μια ελαφριά πινελιά από νέον σε αυτό που κάνει το μάτι να σκάει και φωτεινό.

8. Η χρυσή λάμψη σε ροζ:

Ροζ Nail polishes golden shimmer on pink

Η χρυσή λάμψη στο ροζ είναι ακόμα μια γεύση στα ροζ χρώματα των νυχιών όπου το ροζ φαίνεται να έχει πήξει καλά με μια ξαφνική χρυσή λάμψη και ως εκ τούτου αφήνετε με φοβερές λάμψεις.

9. Το ροζ Elf Berry:

Ροζ Nail polishes elf berry pink

Το ροζ μούρο του elf είναι το τελευταίο στη λίστα μας και τα χέρια κάτω μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα χρώματα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι απαλό και παχουλό και ταυτόχρονα κάνει μια ισχυρή δήλωση μόδας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

74 + = 84