9 καλύτερα θρεπτικά φρούτα για να φάει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Στυλ στη ζωή

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται να είναι μια μητέρα μια μέρα. Για μια παντρεμένη γυναίκα, δεν υπάρχει τίποτα τυχερό από το να είσαι έγκυος. Σημαίνει ότι πρόκειται να φέρετε έναν άλλο άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο που ζει μέσα σου για λίγο, αναπνέει μαζί σου, τρώει μαζί σου, κοιμάται μαζί σου. Ως εκ τούτου, για αυτούς τους λίγους μήνες θα πρέπει να λάβετε επιπλέον προσοχή, να παραμείνετε σε φόρμα και να τρώτε υγιείς όσο το δυνατόν περισσότερο.

φρούτα to eat during pregnancy

Θα χρειαστεί να παίρνετε μια σειρά υγιεινών ουσιών όπως λαχανικά, φρούτα, κ.λπ. κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα φρούτα έρχονται με βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά τα οποία είναι κρίσιμα όταν έχετε συλλάβει. Τα φρούτα θα σας βοηθήσουν και εσείς και το μωρό σας. Συχνά οι άνθρωποι έχουν μια κοινή ερώτηση σχετικά με την ιδανική δίαιτα εγκυμοσύνης.

Θρεπτικά φρούτα για να φάει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

Παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα φρούτα για έγκυες κυρίες που πρέπει να φάτε κατά τη διάρκεια της κύησης.

1. Αβοκάντο:

αβοκάντο

Τα αβοκάντο φορτώνονται με φολικό οξύ. Το φολικό οξύ είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που απαιτούν οι έγκυες γυναίκες. Αυτός ο καρπός έρχεται επίσης με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, διαιτητικές ίνες κλπ. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την ποσότητα θερμίδων που θα χρειαστείτε για το θηλασμό. Αυτός ο καρπός θα ανακουφίσει επίσης από την ασθένεια που πρόκειται να ζήσετε τα πρωινά. Αυτά είναι τα καλύτερα αποτελέσματα για τις γυναίκες εγκυμοσύνης.

2. Βερίκοκα:

βερίκοκα

Τα βερίκοκα είναι πλούσια σε μέταλλα, φώσφορο, σίδηρο κλπ, τα οποία είναι πολύ ευεργετικά για σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτός ο καρπός θα σας αποτρέψει από την αναιμία και άλλες θανατηφόρες βλάβες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Βοηθά στη διατήρηση του επιπέδου θερμίδων. Με λίγα λόγια, βερίκοκο είναι μια επιλογή πρέπει κατά τη στιγμή της εγκυμοσύνης.

3. Μάνγκο:

αφρικανός mango

Αυτός ο νόστιμος καρπός είναι πολύ ευεργετικός για τις έγκυες γυναίκες. Βοηθά στην πέψη και παρέχει τη γλώσσα με μια φυσικά γλυκιά γεύση. Όσον αφορά τη θρεπτική αξία, το μάνγκο είναι γεμάτο με βιταμίνη Α και C, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι υγιεινό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

4. Βατόμουρα:

μπλε berry

Τα βακκίνια είναι ένα φοβερό φρούτο. Τα ακατέργαστα βακκίνια έχουν ευρύτατα οφέλη. Ακόμη και οι έγκυες γυναίκες μπορούν να τους έχουν να δώσουν στο μωρό τους και στον εαυτό τους το σωστό ποσό θερμίδων που προέρχονται από τα γλυκά βατόμουρα. Δεδομένου ότι έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, αυτός ο καρπός θεωρείται ως μία από τις κύριες πηγές φυτικών ινών. Μαζί με αυτό, βατόμουρα αθλητισμός υψηλές ποσότητες βιταμίνης Κ και Γ. Έτσι, φρούτα βατόμουρου που πρέπει να ληφθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δείτε περισσότερα:  Πόσιμο πράσινο τσάι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

5. Μπανάνα σε φέτες:

Κομμένο φέτες Banana

Η μπανάνα είναι μία από τις κυριότερες πηγές καλίου που είναι απαραίτητη για τις έγκυες γυναίκες. Έρχεται με ζωτικά θρεπτικά συστατικά και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα φρούτα για τις έγκυες γυναίκες.

6. Σταφύλια:

Σταφύλια

Όντας πλούσιοι στη βιταμίνη Α, αρκετοί ειδικοί έχουν καταστήσει σαφές ότι τα σταφύλια είναι πραγματικά φρούτα καλά για τις γυναίκες εγκυμοσύνης μέσω πολλών από εμάς το θεωρούμε μη ασφαλές. Τα σταφύλια βοηθούν στην προσαρμογή του μεταβολικού ρυθμού. Έτσι, αν έχετε χαμηλό μεταβολισμό, αυτό το φρούτο θα σας βοηθήσει με τη βελτίωση της κίνησης του εντέρου σας. Εκτός αυτού, τα σταφύλια εμπλουτίζονται με κάλιο, μαγνήσιο κ.λπ..

Δείτε περισσότερα:  Είναι καλό μέλι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

7. Λεμόνι:

Λεμόνι

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πολλές γυναίκες τείνουν να έχουν προβλήματα με την πέψη. Το Λεμόνι είναι εδώ για να τα απαλλάξει από το πρόβλημα της δυσπεψίας. Τα λεμόνια βοηθούν στην καλύτερη πέψη. Επίσης, σας εμποδίζει να δοκιμάσετε πρωινή ασθένεια. Εκτός από όλα αυτά, τα λεμόνια είναι το τέλειο φρούτο για την εξάτμιση των τοξινών από το σώμα και τη διατήρησή του καθαρή.

8. Apple:

μήλο

Αυτά είναι πολύ υγιή φρούτα για τις έγκυες και έρχονται με βιταμίνες που χρειάζονται για τις γυναίκες που πρόκειται να περάσουν από την εργασία.

Δείτε περισσότερα:  Ποια φρούτα πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

9. Ακτινίδιο:

Ακτινίδια

Ακτινίδια είναι πολύ ωφέλιμα φρούτα για να φάει όταν είναι έγκυος για να πάρει ήχο ύπνο. Ο καρπός είναι καλός και για την καρδιά. Έτσι, μην ξεχάσετε να κρατήσετε αυτό το φρούτο σε σας πρόγραμμα διατροφής.

Τέλος, οι διατριβές είναι ο κατάλογος των φρούτων που τρώτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με τα οποία μπορείτε να αποφύγετε την μέγιστη διατροφική ανεπάρκεια και άλλα προβλήματα υγείας ενώ είστε έγκυος. Συνεπώς, κρατήστε αυτή τη λίστα και ακολουθήστε για να τρώτε τακτικά μέχρι την παράδοση που θα σας βοηθήσει και το μωρό σας να είναι υγιές.

Εικόνες Πηγή: Shutter, 6.

Leave A Comment

+ 54 = 55