9 καλύτερες πλύσεις προσώπου για καθαρό δέρμα στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Ο καθένας θέλει ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο. Αλλά λόγω του γρήγορου τρόπου ζωής μας, δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να φροντίσουμε το πρόσωπό μας. Έτσι, έχουμε περισσότερα προβλήματα στο δέρμα, όπως η ακμή, τα σπυράκια και τα σπυράκια. Ο καθαρισμός του προσώπου σας τακτικά είναι πολύ χρήσιμο για να απομακρύνετε τη βρωμιά από το δέρμα σας. Με το πλύσιμο του δέρματός σας με πλύσιμο προσώπου θα σας δώσει ένα λαμπερό δέρμα. Εδώ είναι μερικές εκπλήξεις στο πρόσωπο που μπορείτε να δοκιμάσετε για ένα άψογο δέρμα.

Καλύτερα πλύση προσώπου για καθαρό δέρμα στην Ινδία:

Εδώ είναι το Top 9 καλύτερο πλύσιμο προσώπου για καθαρό δέρμα,

1. Γέλη Lancome Éclat Face Wash:

Lancome Gel Éclat Face Wash

Ψάχνετε για το νέο προϊόν και προσπαθήστε να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό το προϊόν είναι ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο. Είναι το προϊόν όλων των τύπων δέρματος. Είναι το καλύτερο πλύσιμο προσώπου για καθαρό δέρμα. Το προϊόν έρχεται σε μορφή παχύ λευκό gel που καθιστά το δέρμα σας λαμπερό καθαρό και απαλό.

Χρήση: Εφαρμόστε αυτό δύο φορές την ημέρα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Ξεπλύνετε με δροσερό νερό και στεγνώστε.

Τιμή: Rs.2392 για 125 ml.

2. Αφρός καθαρισμού βαθιά καθαρισμού Neutrogena:

Neutrogena Deep Cleansing Foaming

Αυτός ο ανοιχτόχρωμος καθαριστής εμπλουτίζεται ιδιαίτερα με την ενυδάτωση 2x που καθαρίζει το δέρμα σας βαθιά και το κάνει απαλό και λαμπερό. Το προϊόν είναι πολύ χρήσιμο για να ενισχύσει τη δικαιοσύνη και τη φωτεινότητα του δέρματός σας. Είναι το καλύτερο πλύσιμο προσώπου για να κρατάει το δέρμα καθαρό.

Χρήση: Μασάζ απαλά σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό χρησιμοποιώντας μόνο μια σταγόνα από αυτό το προϊόν. Πλύνετε και στεγνώστε.

Τιμή: Rs.199 για 100 γραμμάρια.

3. L'Oréal Paris Λευκή Perfect Face Wash:

L'Oréal Paris White Perfect Face Wash

Θέλετε ομαλή και καθαρή επιδερμίδα, στη συνέχεια πηγαίνετε εδώ. Το L'Oréal Paris, το τέλειο πλύσιμο προσώπου, είναι το καλύτερο πλύσιμο προσώπου για ένα ομαλό και καθαρό δέρμα. Το προϊόν καθαρίζει το ρύγχος και τις ακαθαρσίες από το δέρμα σας και το καθιστά αναζωογονητικό και ομαλό.

Χρήση: Πρώτα μασάζ σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σε μια ανοδική κίνηση, αργότερα και ξεπλύνετε με γλυκό νερό.

Τιμή: 290 INR για 50 ml.

4. Kama Αγιουρβέδα Rose Jasmine Face Wash:

Κάμα Ayurveda Rose Jasmine Face Wash

Το διαφανές λεπτό πλέγμα προσώπου με μια ευχάριστη μυρωδιά τριαντάφυλλων και γιασεμιού είναι χρήσιμο να παραμείνει απαλό και καθαρό στο δέρμα. Η ουσία γιασεμιού λειτουργεί ως τόνερ και δίνει στο δέρμα κανονικό και λευκό δέρμα.

Χρήση: Ελαφριά μασάζ στο υγρό δέρμα σας και ξεπλύνετε με νερό.

Τιμή: 275 INR για 50ml.

5. Βιολογικό πλύσιμο προσώπου Biotique με μέλι:

Biotique Honey Gel Face Wash

Αυτό το προϊόν χωρίς σαπούνι 100% καθαρίζει τη σκόνη, το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες. Το προϊόν καθαρίζει την επιδερμίδα και δίνει όμορφο και όμορφο δέρμα. Αυτό είναι το προϊόν χωρίς χημικές ουσίες του δέρματος όλων των τύπων. Είναι χρήσιμο να διατηρηθεί η λάμψη του δέρματος.

Χρήση: Μασάζ σε όλο το υγρό πρόσωπο και λαιμό σε μια κίνηση προς τα πάνω, ξεπλύνετε και ξεπλύνετε με γλυκό νερό.

Τιμή: 112 INR για 120 ml

6. Asoglow Face Wash:

Asoglow Face Wash

Ο δερματολόγος αγαπημένο προϊόν και χρησιμοποιείται για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι το καλύτερο πλύσιμο προσώπου για να έχετε καθαρό δέρμα. Το προϊόν απομακρύνει απαλά το δέρμα σας και το κάνει πιο υγιές και ακτινοβόλο. Διατίθεται εύκολα σε οποιοδήποτε ιατρικό κατάστημα.

Χρήση: Ελαφριά μασάζ στο υγρό δέρμα σας και ξεπλύνετε με νερό.

Τιμή: 203 INR για 100 ml

Δείτε περισσότερα: Καθαρισμένη και καθαρή πλύση προσώπου

7. Καθαρισμός προσώπου Nivea:

Nivea Purifying Face Wash

Το προϊόν εμπλουτίζεται με τον τύπο για να κάνει την επιδερμίδα καθαρή και καθαρή. Είναι ένα διαφανές τζελ με μικρούς μπλε ενεργοποιητές που καθαρίζει το δέρμα σας και το καθιστά όμορφο και νεανικό. Καθαρίζει τις ακαθαρσίες και αναζωογονεί το δέρμα.

Χρήση: Πλύνετε το πρόσωπο και το λαιμό σας με αυτό το προϊόν για να έχετε το καλύτερο δέρμα. Χρησιμοποιήστε κανονικό νερό ή δροσερό νερό για να κλείσετε τους πόρους.

Τιμή: Rs.66 για 55 ml.

8. Lotus Herbals White Glow Καθαρισμός Προσώπου:

Λωτός Herbals White Glow Cleansing Face Wash

Το φορτωμένο άρωμα της αλόης Βέρα βοηθά στην εξάλειψη των νεκρών κυττάρων και στην αποφυγή του τόνου του δέρματος. Είναι 100% οργανικό προϊόν για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι πολύ χρήσιμο να μειωθεί το μαύρισμα.

Χρήση: πάρτε μια μικρή σταγόνα και μασάζ πάνω στο πρόσωπό σας στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Τιμή: Rs. 273 για 200 ml.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερη πλύση προσώπου για τα σπυράκια

9. Ayush φυσική δίκαιη σαφράν πλύση προσώπου:

Ayush Natural Fairness Saffron Face Wash

Πρόκειται για το νέο προϊόν στην αγορά καλλυντικών με την ουσία των 100% φυσικών συστατικών. Αυτός ο τύπος αποτελείται από 16 βότανα και kum kumdi tailam, τα οποία βοηθούν στην απομάκρυνση των ουλών και στο αποχρωματισμό του χρώματος του δέρματος.

Χρήση: Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα για να πλύνετε το πρόσωπό σας με κυκλικές κινήσεις.

Τιμή: Rs.102 για 80 ml.

Αυτά είναι μερικά καλύτερα καθαρό δέρμα πρόσωπο πλύσιμο για όλα τα είδη του δέρματος. Είναι πολύ χρήσιμο να κάνουν το δέρμα σας εκπληκτικό και καθαρό. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από αυτά σύμφωνα με το μέγεθος τσέπη σας και να πάρετε ένα δίκαιο και λαμπερό δέρμα.

Δείτε περισσότερα: Πλύση προσώπου για συνδυασμένο δέρμα

Leave A Comment

65 − = 60