9 διάσημα τουριστικά αξιοθέατα της Καμπότζης | Στυλ στη ζωή

Η Καμπότζη είναι μια από τις μεγαλύτερες χώρες του κόσμου. Βρίσκεται στην ινδική κινεζική χερσόνησο και έχει μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα από την άποψη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής, της γραφικής ομορφιάς και των παραλιών. Είναι επίσης γνωστή για τις λίμνες, τους κήπους, τους καταρράκτες και τις ζούγκλες και χρησιμεύει ως ένας από εκείνους τους χώρους που είναι ιδανικός για όλους τους λάτρεις της φύσης, εξερευνητές και περιπέτειες. Σε περίπτωση που προγραμματίζετε να πάτε σε μια ωραία μακρά διακοπές στην Καμπότζη, έχουμε στρατολογήσει μερικές από τις Καμπότζη Τουριστικά μέρη που σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε.

Καμπότζη Τουριστικά μέρη:

Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικά από τα διάσημα μέρη της Καμπότζης να επισκεφθείτε με φωτογραφίες.

Sihanoukville:

Καμπότζη-τουριστικά μέρη

Το Sihanoukville είναι μια σημαντική πόλη λιμάνι και παραθαλάσσιο θέρετρο που βρίσκεται στον κόλπο της Ταϊλάνδης. Είναι επίσης γνωστό ως Kampong Som και είναι μία από τις όμορφες παραλίες όπου μπορείτε να απολαύσετε και να χαλαρώσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Τα αφρώδη νερά, η λευκή άμμος και η γραφική ομορφιά είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τις διακοπές σας αξίζει τον κόπο.

Ασήμι Παγόδα:

ασημένια-παγόδα_καμπόδια-τουριστικά μέρη

Η Ασημένια Παγόδα της Καμπότζης βρίσκεται στο Βασιλικό Παλάτι. Τα καλύτερα αξιοθέατα εδώ είναι τα καθιερωμένα χρυσά και κοσμήματα αγάλματα του Βούδα. Τα εσωτερικά τοιχώματα της αυλής έχουν διακοσμηθεί με μια πολύχρωμη και λεπτομερή τοιχογραφία που ανήκει στον μύθο της Ραμαγιάνα. Η επίσκεψη σε αυτό το μέρος σίγουρα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον πολιτισμό και τη θρησκεία της Καμπότζης. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της Καμπότζης για να επισκεφθείτε όλους.

Δείτε περισσότερα: Ινδικές Εκδρομές Κληρονομιάς

Σταθμός Bokor Hill:

bokor-hill-station_cambodia-τουριστικά μέρη

Ο σταθμός Bokor Hill ιδρύθηκε το 1920 από τους Γάλλους. Έχουν εγκαταλειφθεί δύο φορές και είναι γνωστό ότι σας δίνουν ένα πολύ περίεργο συναίσθημα. Παρόλο που ο δρόμος έχει κλείσει για περαιτέρω κατασκευές από το 2008, μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε αυτό το μέρος επικοινωνώντας με τους τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Koh Ker:

koh-ker_cambodia-τουριστικά μέρη

Το Koh Ker είναι η πρωτεύουσα της παλιάς αυτοκρατορίας των Χμερ. Έχει μερικές από τις καλύτερες κατασκευές, τα κτίρια και τα γλυπτά που πρέπει να δει και είναι πραγματικά ένα όμορφο θέαμα. Αυτός ο τόπος αντικατοπτρίζει τις παραδόσεις, τα έθιμα και την αρχιτεκτονική της Καμπότζης και είναι ιδανικός για εξερευνήσεις και περιπέτειες.

Δείτε περισσότερα: Θέσεις για επίσκεψη στο Visakhapatnam

Kratie:

kratie_cambodia-τουριστικά μέρη

Kratie είναι μια πολύ μικρή και ήσυχη πόλη που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ. Είναι γεμάτο από κτίρια που κατασκευάστηκαν από τους Γάλλους. Αυτός ο τόπος είναι ο σωστός για όλους τους λάτρεις του Irrawaddy δελφινιών, οι οποίοι επίσης μειώνονται πολύ αργά. Προφανώς, υπάρχουν περίπου εξήντα έξι έως ογδόντα έξι δελφίνια που βρέθηκαν στην περιοχή αυτή τώρα.

Angkor:

angkor_cambodia-τουριστικά μέρη

Το Angkor είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και αρχαία αξιοθέατα της Καμπότζης. Έχει διάφορους θρησκευτικούς ναούς και μνημεία που θα σας ενθουσιάσουν. Ο περίφημος ναός του Angkor Wat και ο ναός του Bayon θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε. Η επίσκεψη σε αυτό το μέρος θα πρέπει να είναι πολύ διασκεδαστική καθώς θα ανακαλύψετε πραγματικά και θα μάθετε περισσότερα για τον πολιτισμό της Καμπότζης.

Δείτε περισσότερα: Μέρη για να επισκεφθείτε κοντά στο Τζαμού

Banteay Srei:

Banteay Srei_Cambodia Tourist Places

Το Banteay Srei είναι ένας ναός που βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από το συγκρότημα Angkor. Χτίστηκε σε κόκκινο ψαμμίτη το έτος 967 π.Χ. και έχει μερικά από τα ωραιότερα και καλά διαμορφωμένα γλυπτά τοίχων που είναι ακόμα εμφανή και εμφανή σήμερα. Είναι ο σημαντικότερος ναός του Angkor και έχει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Preah Vihear:

preah-vihear_cambodia-τουριστικά μέρη

Το Preah Vihear είναι ένας διάσημος και διάσημος ναός της αυτοκρατορίας των Χμερ που βρίσκεται στα σύνορα της Ταϊλάνδης και της Καμπότζης. Χτίστηκε κάπου στον δωδέκατο αιώνα και είναι αφιερωμένη στον Λόρδο Shiva. Το Preah Vihear δεν έχει επίσης αποτελέσει το θέμα της εδαφικής διαμάχης μεταξύ Ταϊλάνδης και Καμπότζης για αρκετά χρόνια.

Tonle Sap:

tonle-sap_cambodia-τουριστικά μέρη

Tonle Sap είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού που βρίσκεται στην Καμπότζη και είναι γνωστό ότι επεκτείνεται με εποχές. Είναι ένα σπίτι πολλών βιετναμέζικων και Cham οικογενειών που ζουν στα πλωτά χωριά που περιβάλλουν τη λίμνη.

Leave A Comment

− 4 = 3