9 Καλύτερα τουριστικά μέρη Μπουτάν να επισκεφτούν με εικόνες Στυλ στη ζωή

Το Μπουτάν είναι μια πανέμορφη χώρα και έχει αναγνωριστεί ως παράδεισος τουριστών. Οι πράσινες κοιλάδες, τα βουνά που καλύπτουν το χιόνι, η γραφική ομορφιά και τα βουδιστικά μοναστήρια έχουν συναρπάσει κάθε ταξιδιώτη που έχει επισκεφτεί αυτό το πανέμορφο μέρος. Υπάρχουν τόσα πολλά ενδιαφέροντα τουριστικά σημεία σε αυτή τη χώρα και έχει μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κόσμου. Σε περίπτωση που προγραμματίζετε διακοπές σε Μπουτάν, εδώ είναι μερικές σύντομες πληροφορίες σχετικά με τα όμορφα σημεία του τουρισμού του Μπουτάν.

1. Paro:

Μπουτάν tourist places

Το Paro είναι ένα μικρό χωριό που βρίσκεται στο Μπουτάν. Είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που θα δείτε ποτέ. Φιλοξενεί δύο μουσεία και έχει πολλά ιστορικά μνημεία, κειμήλια και δομές που αντικατοπτρίζουν τον πολιτισμό και την παράδοση του Μπουτάν. Έχει μόνο ένα παζάρι, ένα εστιατόριο και ένα ξενοδοχείο. Ωστόσο, αυτό το μέρος είναι σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε λόγω της φυσικής και γραφικής ομορφιάς του.

2. Phajoding Ναός:

Μπουτάν Tourist Places-Phajoding Temple

Όπως γνωρίζουμε πόσο πλούσιος και ευημερούσα είναι ο πολιτισμός του Μπουτάν, σίγουρα δεν μπορούμε να χάσουμε τους καλύτερους ναούς που διαθέτει αυτή η χώρα. Ο ναός Phajoding είναι ένας από αυτούς. Χτίστηκε τον 15ο αιώνα από έναν άγιο που ονομάζεται Shacha Richen βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 12, 138 πόδια. Ο ναός περιβάλλεται από μικτά δάση από κωνοφόρα που του προσδίδουν μια πολύ ελκυστική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Τουριστικά μέρη στη Σρι Λάνκα

3. Phuentsholing:

Μπουτάν Tourist Places-Phenutsholing

Phuentsholing είναι μια πόλη που βρίσκεται κοντά στην ινδική πόλη Jaigaon. Εδώ θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα βουδιστικά μοναστήρια. Οι πίνακες εδώ είναι απολύτως καταπληκτικοί και σε περίπτωση που ελπίζετε να μάθετε και να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και το υπόβαθρο του Μπουτάν, το Phuentsholing είναι το κατάλληλο μέρος για να είστε μέσα. Συσκευάστε λοιπόν τις τσάντες σας και κλείστε τον εαυτό σας μια πτήση προς το Μπουτάν. Αυτό είναι το καλύτερο Bhutan Τουριστικά μέρη για να επισκεφθείτε.

4. Thimphu:

Μπουτάν Tourist Places-Thimphu

Thimphu είναι η πρωτεύουσα του Μπουτάν και μια υπέροχη θέση πράγματι. Είναι καθαρό, πράσινο και ήρεμο και περιβάλλεται από ψηλά βουνά και κοιλάδες. Αυτή η χτισμένη περιοχή στεγάζει περίπου 20.000 άτομα και είναι ένας από τους καλύτερους Τουριστικούς Χώρους του Μπουτάν. Ερχόμενος εδώ σίγουρα δεν θα προκαλέσει τη λύπη.

Δείτε περισσότερα: Τουριστικά μέρη της Ινδονησίας

5. Ναός Ζανγκτό Πέλη:

Μπουτάν Tourist Places-Zango Pelri Temple

Ο ναός του Ζανγκτό Πέλη είναι μια ομορφιά. Βρίσκεται στο κέντρο του Phuentsholing, αυτός ο ναός αποτελεί ένδειξη της ταπεινής κατοικίας του μεγάλου Guru Rinpoche. Έχει εξαιρετικές ζωγραφιές που αντικατοπτρίζουν τη ζωή του Βούδα και επίσης μερικά λαμπρά αγάλματα που πραγματικά φαίνονται υπέροχα και εκπληκτικά.

6. Trashigang:

Μπουτάν Tourist Places-Tashigang

Trashigang είναι μια μεγάλη πόλη που βρίσκεται σε μια ανοικτή κοιλάδα του Μπουτάν. Ο καιρός εδώ είναι σπουδαίος και ο λαός και η κουζίνα. Ορισμένα διεθνή έργα έχουν γίνει εδώ και μερικά ξένα πρόσωπα από τη Δύση μπορούν επίσης να δουν εδώ. Έχει πολλούς ναούς και λείψανα και είναι μια εξαιρετικά παλιά αλλά καλά διατηρημένη πόλη.

Δείτε περισσότερα: Κένυα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε

7. Trongsa:

Μπουτάν Tourist Places-Tongsa

Το Trongsa είναι μια ιδιαίτερα πολυσύχναστη πόλη που βρίσκεται στην όμορφη χώρα του Μπουτάν. Τα τοπία, ο πολιτισμός και η ατμόσφαιρα είναι τόσο εκπληκτικά που θα γοητευτείτε από την ομορφιά της. Είναι ο κόμβος του έθνους και σας προσφέρει κάποια από την καλύτερη κουζίνα του Μπουτάν. Η επίσκεψη σε αυτό το μέρος θα είναι πολύ διασκεδαστική, καθώς θα παρακολουθείτε τις πολυάσχολες ζωές των ανθρώπων που ζουν εδώ.

8. Punakha:

Μπουτάν Tourist Places-Punakha

Η Punakha είναι η πιο εύφορη κοιλάδα της χώρας. Έχει μέτριο κλίμα, κρεβάτια με ρύζι και υπέροχα τοπία. Αυτός ο τόπος ήταν επίσης το σπίτι πολλών γνωστών πνευματικών ηγετών του Μπουτάν. Είναι 4430 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και είναι ένα τουριστικό θέρετρο του Μπουτάν που σίγουρα θα επισκεφθείτε.

9. Tashichho dzong:

Μπουτάν Tourist Places-Tashigang

Το Tashichho dzong έχει αναγνωριστεί ως το γραφείο πολλών βασιλιάδων, υπουργών και διαφόρων οργανισμών. Ήταν επίσης το σπίτι των πνευματικών και θρησκευτικών ηγετών και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε κατά τη θερινή περίοδο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 3 =