9 καλύτερες συμβουλές γιόγκα για αρχάριους Στυλ στη ζωή

Η γιόγκα είναι μια από τις πιο θαυμάσιες μορφές ασκήσεων που θα δουν μέχρι σήμερα. Για όλους εκείνους που άρχισαν πρόσφατα να μαθαίνουν γιόγκα, μπορούν να αναζητήσουν τις παρακάτω οδηγίες για καλές συμβουλές και προτάσεις. Η γιόγκα έχει πολλά οφέλη στο ότι ένα πράγμα είναι κύριο που θα ήταν η πνευματική ειρήνη και το υγιές σώμα.

Γιόγκα Tips For Beginners

Άριστες άκρες γιόγκα για αρχάριους:

Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει για τα βασικά βήματα της γιόγκα, ποιες είναι οι βασικές ανάγκες για να ξεκινήσετε τη γιόγκα μαζί με μερικές απλές συμβουλές γιόγκα για αρχάριους για καλύτερη κατανόηση της γιόγκα.

1. Αναπνεύστε:

9 καλύτερες συμβουλές γιόγκα για αρχάριους Στυλ στη ζωή

Για να εξασκηθείτε σωστά στη γιόγκα, είναι σημαντικό να αναπνεύσετε. Η αναπνοή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να διατηρήσετε τη στάση και τη θέση σας. Θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκο ​​και ζωντανό. Επίσης, ενώ τεντώνετε, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να αναπνέετε. Η γιόγκα γίνεται πολύ άσκοπη χωρίς αυτό το βασικό βήμα της τεχνικής αναπνοής. Η αναπνοή είναι ένα από τα κύρια και πολύ σημαντικά πράγματα στη γιόγκα, κάθε αρχάριος πρέπει να ασκεί για την εύκολη γιόγκα.

2. Χαμόγελο:

9 καλύτερες συμβουλές γιόγκα για αρχάριους Στυλ στη ζωή

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την πρακτική της γιόγκα είναι να ζήσεις μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Δεδομένου ότι η γιόγκα είναι κυρίως υπεύθυνη για τη λήψη της έντασης και των ανησυχιών σας, είναι πολύ σημαντικό να χαμογελάσετε. Και θα πρέπει να έρθει φυσικά. Αν αισθάνεστε πολλή δύναμη και το χαμόγελό σας φαίνεται να εξαφανίζεται, να θυμάστε πάντα ότι μπορεί να το κάνετε λάθος.

Δείτε περισσότερα: Γιόγκα και τα οφέλη της

3. Διαλογισμός:

9 καλύτερες συμβουλές γιόγκα για αρχάριους Στυλ στη ζωή

Μια σημαντική πτυχή της γιόγκα είναι ο διαλογισμός. Επεκτείνουν τις πρακτικές σας και σας ενθαρρύνουν να μείνετε εστιασμένοι. Η διαλογιστική γιόγκα βοηθά στην αύξηση του επιπέδου συγκέντρωσης και σας δίνει μια αίσθηση ικανοποίησης και ευκολίας από μέσα. Επίσης, σας προετοιμάζουν για διάφορα είδη ασάνας.

4. Κάντε ένα περιοδικό:

9 καλύτερες συμβουλές γιόγκα για αρχάριους Στυλ στη ζωή

Εάν παρακολουθείτε καθημερινά τα μαθήματα γιόγκα, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά νέα πράγματα που μπορείτε να μάθετε και πολλά σχόλια που θα λάβετε από τον εκπαιδευτή σας. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ένα περιοδικό. Η καταγραφή όλων των στάσεων και ανατροφοδοτήσεων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την απόδοσή σας και να σας ενθαρρύνουμε να θυμάστε πολλά πράγματα που είναι πιο πιθανό να ξεχάσετε.

Δείτε περισσότερα: Shilpa Shetty καυτή γιόγκα

5. Παρατήρηση:

9 καλύτερες συμβουλές γιόγκα για αρχάριους Στυλ στη ζωή

Μια σημαντική συμβουλή γιόγκα είναι να παρατηρήσετε. Θα πρέπει πάντα να παρατηρείτε ποιο πόδι έχετε τάση να ακουμπάτε ενώ στέκεστε και ποιο χέρι είναι πιθανότερο να χρησιμοποιήσετε όλη την ώρα. Αυτά μπορεί να είναι πολύ μικρά πράγματα, αλλά σίγουρα θα βελτιώσουν την ασάνα σας μόλις τα συνηθίσετε.

6. Χρησιμοποιήστε το Mat:

9 καλύτερες συμβουλές γιόγκα για αρχάριους Στυλ στη ζωή

Ακόμα κι αν αυτό φαίνεται μικρό, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το χαλάκι ενώ κάνετε γιόγκα. Δεδομένου ότι το πάτωμα είναι πολύ σκληρό, τα τεντώματά σας και τα σανσάνια μπορεί να γίνουν λίγο πιο δύσκολα από ό, τι υποτίθεται. Εάν δεν έχετε ακόμα ένα, πάρτε το σύντομα. Θα νιώσετε μια διαφορά με βεβαιότητα.

Δείτε περισσότερα: Γιόγκα για αρχάριους στο σπίτι

7. Κάντε τη δική σας βιβλιοθήκη:

Τα βιβλία και τα CD σχετικά με τη γιόγκα είναι πολύ πολύτιμα, καθώς είναι ο απόλυτος πάροχος όλων των λεπτομερειών και συμβουλών που χρειάζεστε για να εξασκήσετε τη γιόγκα σαν επαγγελματίας. Αντίγραφο της γιόγκα σουτρά ή του παταγιαλί και του μπογτάντ γκιτά είναι μερικά από τα βιβλία που μπορείτε να ξεκινήσετε με.

8. Αποφύγετε οποιαδήποτε κριτική:

Για να υπερέχετε στη γιόγκα, πρέπει όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις να σας κρατήσουν μακριά από αυτό. Όλοι έχουν αμφιβολίες για τον εαυτό τους και δεν είναι απαραίτητο να έχετε πάντα δίκιο. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να μην γνωρίζουν πάντα το καλύτερο. Έτσι, είναι σημαντικό να δώσετε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο, να παραμείνετε θετικοί και να μην εγκαταλείψετε την ελπίδα πολύ σύντομα.

9. Ώρα ύπνου:

9 καλύτερες συμβουλές γιόγκα για αρχάριους Στυλ στη ζωή

Να πάρει νωρίς το πρωί για να κάνετε κάποιο καλό διαλογισμό ακολουθούμενο από ένα υγιεινό πρωινό και μακρινούς περιπάτους θα είναι αδύνατο εάν δεν κοιμηθείτε εγκαίρως. Για αυτό, πρέπει να απαλλαγείτε από όλες τις δραστηριότητες που σας κρατούν ξύπνιο αργά το βράδυ. Επιπλέον, χρειάζεστε επαρκή ύπνο εάν θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας γιόγκα. Ως εκ τούτου, πηγαίνετε στο κρεβάτι εγκαίρως και να έχετε έναν καλό ύπνο για να μπορείτε να πάρετε όλα φρέσκα και φωτεινά.

Απλές γιόγκα γιόγκα για αρχάριους:

Παρακάτω έχουμε δώσει μια λίστα με 10 πολύ απλές στάσεις γιόγκα μαζί με το πώς να κάνετε και τα οφέλη για τους αρχάριους.

  • Ταδαζάνα (βουνό Pose)
  • Γιόγκα του Baddha Konasana (Δεμένη Γωνία)
  • Kapalbhati Yogasana
  • Bhujangasana (Cobra Pose)
  • Μπαλασάνα (Παιδική Πορεία)
  • Σαβασάνα (Corpse Pose)
  • Prasarita Padottanasana (Ευρεία κάμψη προς τα εμπρός)
  • Makarasana (Κροκόδειλος Pose)
  • Trikonasana (Triangle Pose)
  • Vajrasana (Diamond Pose)

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 5, Shutter Stock (6, 7)

Leave A Comment

60 − = 54