Κορυφαίες 9 βούρτσες καθαρισμού προσώπου | Στυλ στη ζωή

Για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να αγνοούν τις βούρτσες καθαρισμού προσώπου, αυτές είναι στην πραγματικότητα ηλεκτρικές ή μπαταρίες που λειτουργούν με βούρτσες, για το πρόσωπό σας που σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα σπα σαν θεραπεία ακριβώς από τις ανέσεις του σπιτιού σας. Όντας μικρές και συμπαγείς, με μεταβαλλόμενο στόμα, αυτές οι βούρτσες έχουν και το πλεονέκτημα της φορητότητας. Ενώ μερικοί μοιάζουν με ένα πινέλο, υπάρχουν και άλλες μηχανικές που έχουν ένα πιο περίπλοκο τρόπο γι 'αυτό. Αυτές οι βούρτσες σας βοηθούν να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματός σας ενώ εξαλείφετε τις ατέλειες, τα σκοτεινά σημεία και τα πιθανά σημάδια περαιτέρω ξεσπάσματος. Βασικά, αυτές οι βούρτσες πηγαίνουν βαθιά μέσα στο δερματικό στρώμα και εξαναγκάζουν τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες βούρτσες καθαρισμού προσώπου που μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω.

Οι καλύτερες βούρτσες καθαρισμού προσώπου στην Ινδία:

1. Βούρτσα καθαρισμού Proactiv Plus:

πρόσωπο scrub brush

Η Proactiv είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία που ασχολείται ουσιαστικά με τις ατέλειες του δέρματός σας όπως κηλίδες, περίσσεια ακμής και κηλίδες δέρματος. Σε αυτή τη βούρτσα καθαρισμού, έχουμε μια περιστρεφόμενη κορυφή τρίχας 360 μοιρών με μεταβαλλόμενες επιλογές αλλαγής ταχύτητας. Αυτή η βούρτσα όχι μόνο συμμετέχει στην απολέπιση και το βράδυ από το δέρμα, αλλά προσφέρει και ένα χαλαρωτικό μασάζ καθώς οι περιστρεφόμενες τρίχες κρατούν το δέρμα σας ήρεμο και καθαρισμένο.

2. Foreo Luna For Men:

Foreo Luna for men

Ένα κομψό, συμπαγές καθαριστικό προσώπου σχήματος οβάλ, ειδικά σχεδιασμένο για ανόμοια και ανθεκτικά δέρματα για άνδρες, αυτό το T ηχητικό καθαριστικό μοιάζει με ματ μαύρο οβάλ θόλο που σας βοηθάει να εξουδετερώσετε το δέρμα αμέσως μετά το ξύρισμα, έτσι ώστε το δέρμα σας να νιώθει απαλό το μωρό και να φανεί απίστευτα τέλειο.

3. Βούρτσα προσώπου GoBonjour:

GoBonjour facial brush

Αυτό το πινέλο από το Go Bonjour έρχεται με μια μεταβαλλόμενη επάνω επιφάνεια που μπορεί να αντικατασταθεί με το μαξιλάρι μασάζ ή απλά χρησιμοποιήστε το πινέλο με τα χνάρια σαν ένα πλυντήριο. Η βούρτσα Go Bonjour χρησιμοποιεί τις τρίχες εκλεκτής ποιότητας για να εξαναγκάσει τη βρωμιά και τις ακαθαρσίες, να μαλακώσει και να βγάλει έξω το δέρμα σας έτσι ώστε η βρωμιά να μην φράξει τους πόρους σας.

4. Μακιγιάζ καθαρισμού δέρματος Mary Kay:

Μαρία Kay Skinvigorate cleansing brush

Το λεπτό πινέλο από Mary Kay είναι μαλακό και εύπλαστο στο ευαίσθητο δέρμα, καθώς πηγαίνει βαθιά μέσα στη βρωμιά και τις τσέπες του πετρελαίου και ανασηκώνει τη σκόνη και τα σωματίδια των βλαστών. οι τρίχες έχουν στρογγυλοποιήσει τα καλύμματα έτσι ώστε να μην ερεθίζει το δέρμα καθώς καθαρίζει και το μασάει.

5. Βούρτσα καθαρισμού προσώπου Visapure:

Visapure facial cleansing brush

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει καλύτερα στα μάτια σας και στις ανάγκες σας, αυτό το πινέλο σε ένα κομψό ροζ έρχεται με μια περιστρεφόμενη και ταλάντευση βουρτσισμένη βουρτσιστική βούρτσα που τοποθετείται στην κορυφή και που απομακρύνει το δέρμα σας από λιπαρότητα, βρωμιά και κηλίδες. Η εύχρηστη, κομψή λαβή σας δίνει την τέλεια λαβή.

Δείτε περισσότερα:  Καλύτερο βουρτσάκι χειλιών

6. Σύστημα Rio Sonicleanse:

Ρίο Sonicleanse system

Το Sonicleanse από το Ρίο είναι μια τρισδιάστατη λειτουργική βούρτσα που όχι μόνο καθαρίζει το πρόσωπό σας από τους βαθύτερους πόρους αλλά και απολέσσει το νεκρό τραχύ και ξηρό δέρμα που αποκαλύπτει το μαλακό δέρμα του μωρού κάτω. Οι τρίχες υψηλής ποιότητάς του εξισώνουν ακόμη και μικρά εξανθήματα και κηλίδες που κάνουν το δέρμα σας ακόμη και υφή και λεία.

7. Olay Fresh Effects Σύστημα καθαρισμού περιγράμματος σε σκόνη:

Olay Fresh Effects Powdered Contour cleansing system

Αυτή η βούρτσα καθαρισμού προσώπου έχει μια λυγισμένη κορυφή για να ταιριάζει στο περίγραμμα του προσώπου σας, καθώς η βουρτσισμένη βούρτσα στην κορυφή απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και το λάδι από τις υποκείμενες τσέπες. Σε αντίθεση με τις άλλες βούρτσες, αυτή η βούρτσα έχει μια τριγωνική επιφάνεια που βούρτσα που ταιριάζει απόλυτα στο περίγραμμα του προσώπου σας, ενώ τρίβει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Δείτε περισσότερα:  Βούρτσες προσώπου

8. Braun Πρόσωπο Beautifying Edition:

Braun face beautifying edition

Η βούρτσα καθαρισμού προσώπου από τη Braun χρησιμοποιεί ένα αμφίδρομο εναλλάξιμο επάνω μέρος με τη συνήθη βούρτσα που καθαρίζει τις ακαθαρσίες από τα δερματικά κυτταρικά στρώματα καθώς η άλλη επιλογή έρχεται με μια μικρή αποτριχωτική συσκευή που απομακρύνει ομαλά τις ωραίες τρίχες προσώπου γύρω από τα χείλη και τις πηγές χωρίς ή να ερεθίζει το δέρμα.

9. Bliss Fabulips Pout-o-matic:

Ευδαιμονία Fabulips Pout-o-matic

Τα χείλη σας είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του δέρματός σας και τα ρυτίδες όλα τα άλλα επικεντρώνονται σε θέματα δερμάτων, εδώ είναι ένα πινέλο καθαρισμού που επικεντρώνεται στα χείλη, ειδικά το ρυτίδων, τις μαύρες γραμμές και το νεκρό και το στέγνωμα σκασμένο δέρμα. Απολέπιση και λείανση της υφής, αυτό είναι ένα μεγάλο προϊόν φροντίδας χείλους.

Δείτε περισσότερα:  Βούρτσα καθαρισμού προσώπου

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =