9 όμορφα σχέδια των πολύτιμων λίθων κολιέ στην τάση

Κάποιος δεν μπορεί να γνωρίζει πραγματικά για μια γυναίκα εκτός αν κάποιος έχει δει τη συλλογή κοσμημάτων της "Σε αυτή την κατηγορία πέφτει συλλογή κολιέ Gemstones. Ο πολύτιμος λίθος αποκαλούσε επίσης πολύτιμη πέτρα η οποία ξεχώρισε την ομορφιά των διαφόρων χρωμάτων σύμφωνα με τον δείκτη διάθλασης, το κάταγμα των κρυσταλλικών σωματιδίων και τη χημική σύνθεση.
Οι πολύτιμοι λίθοι ταξινομούνται σε ομάδες και είδη. Το είδος Beryl έχει Emerald, Aquamarine, κόκκινο beryl, Heliotrope, Morganite και Goshenite και το είδος Corundum περιλαμβάνει την ομάδα πέτρινων που ονομάζεται Ruby και ζαφείρι.

Τελευταίες και Κομψές Κολιέ Πολύτιμων Σχεδίων για τις Γυναίκες στη Μόδα:

Αφήστε να εξετάσουμε τα κορυφαία 9 σχέδια κολιέ πολύτιμων λίθων για κυρίες.

1. Πολλαπλών σχήματος πολύτιμων λίθων λευκό κολιέ χρυσού:

Πολλαπλών σχήματος Faceted Gemstone White gold necklace

Αυτό το είδος των σχεδίων διαθέτει το διαφορετικό σχήμα του πολύτιμου λίθου που εμπίπτει στο σχεδιασμό πολύχρωμο κολιέ πολύτιμων λίθων. Οι πέτρες που υπάρχουν στο πιο περιδέραιο είναι το πιο συνηθισμένο μπλε τοπάζ, γρανάτης που έχει πράσινο χρώμα, χρώμα Αμέθυστο πορφυρό, αστέρι ρουμπίνι (κόκκινο), κιτρίν (κίτρινο). Ο συνδυασμός πολύτιμων και ημιπολύτιμων Gemstones δίνει μαγική ακτινοβολία χρωμάτων.

2. Μακρύ κολιέ Sapphire-Pearl:

Sapphire-Pearl Long Necklace

Πρόκειται για πολύτιμο πολύτιμο λίθο που είναι ο τελετής για τον μήνα Σεπτέμβριο. Αυτή η πέτρα πέφτει κάτω από το είδος Corundum που εκπέμπει το χρώμα του μπλε Royal να Orangish-ροζ χρώμα σπάνιο χρώμα δει. Όταν το μπλε μπλε και το λευκό μαργαριτάρι συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα μακρύ κολιέ πολύτιμων λίθων δεν μπορεί να εκφράσει το υπέροχο κομμάτι κοσμημάτων.

3. Κολιέ με διαμάντια:

Αχλάδι shaped Ruby -Diamond Necklace

Είναι η πιο σημαντική πολύτιμη πέτρα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κοσμημάτων. Εκπέμπει έντονο κόκκινο χρώμα και το χρώμα εξαρτάται από την περιεκτικότητα σε χρώμιο. Το Ruby πηγαίνει καλά με τα διαμάντια που το κάνει πιο ελκυστικό και δίνει μια καταπραϋντική επίδραση στα μάτια. Είναι ο πολύτιμος λίθος γέννησης για τους λαούς που γεννήθηκαν τον Ιούλιο.

4. Viking δεμένη Αμέθυστος κολιέ πολύτιμων λίθων:

Πειρατής του βορρά Knit Amethyst Gemstone Necklace

Αμέθυστος ημιπολύτιμος μοβ πολύτιμος λίθος. Είναι το τετράγωνο για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο. Ένα σύρμα χαλκού πλεγμένο σε σχήμα αράχνων με πέτρα Αμέθυστου, στο κέντρο της ομορφιάς από μόνο του.

Δείτε περισσότερα: Ruby Κολιέ Σχέδια

5. Aquamarine Gemstone συνδεδεμένο χρυσό-κολιέ:

Ακουαμαρίνης Gemstone linked Gold-Necklace

Aquamarine Ημιπολύτιμος πολύτιμος λίθος που λάμπει στο πράσινο-μπλε χρώμα, το τετράγωνο για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν τον Μάρτιο. Ένα χρυσό περιδέραιο με ένα μπλε νήμα που συνδέεται με το τετράγωνο σχήμα Aquamarine πέτρα κολιέ κρεμαστό κόσμημα σχηματίζοντας ένα διπλό κολιέ αξίζει να έχετε σε ένα γυναικείο κουτί κοσμημάτων!

6. Κολιέ ματιών Quartz Platinum:

Η γάτα Eye Quartz Platinum Necklace

Τα μάτια των ματιών των ματιών ή των δράκων είναι το πιο συνηθισμένο κόσμημα από τους νέους σήμερα. Αυτός ο διαφανής χαλαζίας έχει ένα κινούμενο μάτι που ονομάζεται "Chatoyancy" που σημαίνει Cat's Eye. Αυτή η πέτρα βοηθά στη ρύθμιση της στάθμης του σακχάρου στο αίμα, διατηρεί την όραση των ματιών

Δείτε περισσότερα: Σετ κολιέ σμάλτο

7. Κολιέ μαύρο Onyx πολύτιμων λίθων:

Ονυχας Gemstone Black thread Necklace

Αυτό το απλό και κομψό μαύρο περιδέραιο με εκπληκτικό μαύρο χρώμα είναι ένας συνδυασμός μυαλού που μπορεί να φορεθεί μαζί με οποιοδήποτε τύπο συνήθειας. Οι άνθρωποι που έχουν το birthstone τους (για Leos) ως oynx μπορούν να φορούν αυτό το κολιέ πολύτιμων λίθων όχι μόνο για κάθε περίσταση, αλλά και ως κομμάτι κόσμημα κοστουμιών. Αυτός ο πολύτιμος λίθος έχει θεραπευτική ιδιότητα που βοηθά στη θεραπεία του άγχους.

8. Τουρμαλίνη πολύχρωμο πολύτιμος λίθος κολιέ:

Είδος πολύτιμου λίθου MultiColor Gemstone Necklace

Αυτό είναι ένα μοναδικό κολιέ σφαιρίδια πολύτιμων λίθων, Τουρμαλίνη έρχεται σε διαφορετικά χρώματα το πιο δημοφιλές είναι η καρπούζι χρωματιστή τουρμαλίνη πέτρα. Το πολυχρωματικό χρώμα που εκπέμπεται από αυτές τις πέτρες είναι φυσικό το οποίο το καθιστά πιο ξεχωριστό από άλλες πέτρες.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνω κολιέ με χάντρες

9. Ξύλινο πλαίσιο Rose κολιέ κρεμαστό κόσμημα χαλαζία:

Ξύλινος Frame Rose Quartz Pendant Necklace

Rose χαλαζία που εκπέμπει ένα λεπτό τριαντάφυλλο χρώμα που καθιστά την εμφάνιση πλούσια και βασιλική όταν χρησιμοποιείται ως κολιέ κρεμαστό κόσμημα. Αυτός ο πολύτιμος λίθος, όταν συνδυάζεται με ένα ξύλινο κυκλικό πλαίσιο, είναι μια ευδαιμονία. Αυτό το απλό κρεμαστό κόσμημα μπορεί να συνδυαστεί σε μια χρυσή αλυσίδα ή μια αλυσίδα σκέψης σκέψης.

Η ζήτηση των gemologist έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο αποδεικνύοντας έναν κύριο παράγοντα που Gemstones έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή του καθενός από το τεράστιο ποσό των θετικών αποτελεσμάτων του. Επιλέγοντας τη σωστή πέτρα και δίνοντάς της ένα σχέδιο αξίζει τον κόπο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 76 = 85