9 καλύτερες χτενίσματα ρετρό Στυλ στη ζωή

Όταν σκεφτόμαστε ρετρό, σκεφτόμαστε τον όγκο, τον όγκο και τον όγκο στο χτένισμα. Εδώ είναι μια επιλογή των εννέα καλύτερων hairstyles από την εποχή που πέρασε.

ρετρό hairstyles

Τελευταίες και κομψές χτένες ρετρό:

1. Κλασικό Bouffant με Rolled αλογοουρά:

9 καλύτερες χτενίσματα ρετρό Στυλ στη ζωή

Αυτό το συγκεκριμένο hairstyle ήταν μια οργή μεταξύ των κοριτσιών στη δεκαετία του 1960. Είχε τον ουρανό ψηλό pouf και είχε την βολική αλογοουρά με ένα σγουρό άκρο. Καμία αναφορά ρετρό δεν μπορεί ποτέ να ολοκληρωθεί χωρίς αυτό το εικονικό στυλ. Για να προσθέσετε το πηλίκο δράματος μπορείτε να ανοίξετε το αξεσουάρ με μια μπάντα ή μια κορδέλα.

2. Retro Fringe:

9 καλύτερες χτενίσματα ρετρό Στυλ στη ζωή

Η Zooey Deschanel έφερε πίσω αυτό το εικονικό στυλ ρετρό με τα βαριά περιθώρια που καλύπτουν σχεδόν τα μάτια της. Ο όγκος και το δράμα είναι συνώνυμο της εποχής ρετρό.

3. Ρετρό κύματα:

9 καλύτερες χτενίσματα ρετρό Στυλ στη ζωή

Ένα χτένισμα εμπνευσμένο από τη Λίμνη Βερόνικα, όπου το φυσικό μήκος και η ροή των μαλλιών φημίζεται για το καλύτερο. Αυτό είναι ένα όμορφο χτένισμα για εκείνους με ευθεία σε κυματιστά μαλλιά. Απλά ξεδιπλώστε τους μεγάλους κυλίνδρους για τα μαλλιά σας και ένα στεγνωτήρα σε μέτρια φωτιά. Οι καμπύλες θα μετακινηθούν και θα πέσουν φυσικά. Προσθέστε κάποιο ορό μαλλιών στο μέγιστο του συντελεστή γυαλάδας.

4. Ρίχνοντας πίσω τα περιθώρια και τα κύματα:

9 καλύτερες χτενίσματα ρετρό Στυλ στη ζωή

Όταν προσθέτετε τα ρετρό κύματα στο σάρωσε πίσω κουλουριασμένο περιθώριο παίρνετε αυτόν τον αριστοκρατικό αριθμό. Απλώς σκουπίστε τα μαλλιά και τα κτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και θα πάρετε αυτό το αβίαστο ύφος. Κρατήστε τα μαλλιά γυαλιστερά και προσθέστε μια συστροφή στα χτενισμένα μαλλιά ή δημιουργήστε ένα μπωλ, οι παραλλαγές είναι ατελείωτες.

5. Η κεφαλή Band Bouffant:

9 καλύτερες χτενίσματα ρετρό Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα κλασικό στιλ της δεκαετίας του 1960 που έχει φορεθεί παντού. Από την ταινία σε κόκκινο χαλί γκαλά αυτό το στυλ είναι ένα διαχρονικό ρετρό κλισέ. Συχνά ταυτίζεται με το στυλ της Brigitte Bardot και αυτό αφορά τα μεγάλα μαλλιά και το ύψος. Είναι μια πιο σαρωμένη και μη βρώμικη παραλλαγή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε στολή. Εδώ είναι ένα μόνο κάνει φροντιστήριο για να πάρετε το bouffant ματιά στο σπίτι.

Δείτε περισσότερα: Χαριτωμένα κορίτσια κοριτσιών

6. Τραγουδούσε το Double Bun:

Τρέξιμο Double Bun

Αυτό το κομψό up-do έχει μια τρυπημένη κορώνα και μια μοναδική συστροφή. Το κλειδί για αυτό το βλέμμα έγκειται στην ατέλεια. Το Messier τόσο το καλύτερο, καθώς θα προσθέσει τον πολύ απαραίτητο όγκο στα μαλλιά σας. Ξεκινήστε με το χωρισμό της τρίχας στο μέσο από το ένα αυτί στο άλλο. Ξεχωρίστε τα δύο και τιτλοποιήστε το κάτω τμήμα σε ένα ακατάστατο κουλούρι. Τώρα δημιουργήστε ένα μπωλ στο ανώτερο άκρο και τοποθετήστε το στο κουλούρι μετά τη σύνδεση μιας αλογοουράς. Το τέχνασμα είναι να μην τραβήξετε τα μαλλιά μέσα από τον τελευταίο βρόχο της ελαστικής ουράς πόνυ, καθώς θα προσθέσει όγκο στο κουλουράκι σας και τη συνολική εμφάνιση σας.

7. Υψηλός τόμος όγκου:

9 καλύτερες χτενίσματα ρετρό Στυλ στη ζωή

Το κουνουπιέρα είναι ένα άλλο κλασικό στυλ ρετρό που είχε παντού οι κληρονόμοι. Είναι ένα κομψό και χαριτωμένο στυλ που είναι ιδανικό για τις βραδινές εμφανίσεις. Αυτό συνεπάγεται μια υψηλή αλογοουρά πάνω από ένα κατώτερο κάτω κουλούρι. Όσο υψηλότερη είναι η αλογοουρά και περισσότερο το βούρτσισμα, τόσο περισσότερο είναι ο όγκος αυτού του στυλ. Αυτό το βλέμμα βλέπει εδώ sported από την ηθοποιό Marion Cotillard σε ένα κόκκινο χαλί γκαλά ως την επιτομή της ρετρό χάριτος.

8. Σύντομο Castle Bob:

9 καλύτερες χτενίσματα ρετρό Στυλ στη ζωή

Το bob χαιρετά από τη δεκαετία του 1920 και έγινε κομψό από τον διάσημο χορευτή χορού, που ονομάζεται Irene Castle. Από τότε αναφέρεται ως το "Castle bob". Με την πάροδο του χρόνου ταυτίστηκε με το στυλ flapper και ήταν δελεασμένο από διασημότητες και κοινό κοινό. Τώρα αυτό το στυλ αναζωογονεί πάλι με παραλλαγές όπως η ασύμμετρη bob.

Δείτε περισσότερα: Χαριτωμένα hairstyles για μαύρα κορίτσια

9. Καμπύλες πλευρικές σούστες:

9 καλύτερες χτενίσματα ρετρό Στυλ στη ζωή

Αυτό το στυλ έχει κερδίσει το θρυλικό status χάρη στην αινιγματική Elizabeth Taylor. Αυτό είναι ένα τέλειο στυλ ρετρό για όσους έχουν φυσικές μπούκλες. Σχηματίζει το πρόσωπο και αναδεικνύει τα μάτια σας όπως και η Κλεοπάτρα του Χόλιγουντ. Είναι ένα εύκολο και αβίαστο βλέμμα, το πιο μαλακότερο τόσο το καλύτερο.

Πειραματιστείτε και παίξτε γύρω σας με τα μαλλιά σας για να εργαστείτε στη ρετρό μαγεία.

Leave A Comment

92 − = 88