9 Γελώντας και Ανατριχιαστικός Σχεδιασμός Τατουάζ Κλόουν | Στυλ στη ζωή

Αυτός ο κόκκινος τύπος γέλιου είναι αυτό που σκεφτόμαστε όταν μιλάμε για τον κλόουν. Αυτή η τυπική εικόνα του κλόουν μπορεί επίσης να παρουσιαστεί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο εικόνας και όταν αυτό είναι σκίτσο ως τατουάζ είναι ένα πραγματικό δημιουργικό έργο που χρειάζεται απλώς να εκτιμηθεί.

Κομψά και καλύτερα σχέδια για τατουάζ κλόουν:

Για να πάρετε μια καλή ιδέα για αυτές τις διαφορετικές εικόνες του κλόουν εδώ είναι τα κορυφαία 9 σχέδια κλόουν τατουάζ με εικόνες!!

1. Γελώντας Σχέδιο Τατουάζ Κλόουν:

Γέλιο Clown Tattoo Design

Το γέλιο κλόουν είναι σίγουρα το πρώτο της επιλογής, όταν σκεφτόμαστε τατουάζ κλόουν. Αυτό το σχέδιο τατουάζ ταιριάζει και ως τατουάζ βραχίονα για τα κορίτσια και τα αγόρια. Το τατουάζ πρόσωπο κλόουν είναι απεικονίζεται με ένα ανοιχτό πτώση πρόσωπο γέλιο γέλιο.

2. Crying Face Κλόουν Σχεδιασμός Τατουάζ:

Κλαίων face Clown tattoo design

Αυτό είναι ένα από τα άλλα πρόσωπα που παρουσιάζονται από τους σχεδιαστές στο οποίο το πρόσωπο κλόουν ρίχνει δάκρυα και ευρέως γνωστό ως το τατουάζ πρόσωπο κλαίγοντας το οποίο μπορεί να εμποτιστεί ως σχέδιο τατουάζ βραχίονα ή το πόδι.

3. Σχεδιασμός τατουάζ 3D Face Clown:

3D clown Face tattoo design

Το τατουάζ 3D κλόουν έχει κερδίσει σίγουρα τη σημασία του για την υπέροχη προοπτική και το σχεδιασμό του. Η εικόνα που τραβήξατε στην εικόνα 3D είναι εξαιρετικά δημιουργική με λεπτή λεπτομερή δουλειά που απαιτεί αρκετή υπομονή και χρόνο.

4. Κακό σχεδιασμό τατουάζ κλόουν:

Κακό clown tattoo design

Το κακό είναι η άλλη πλευρά του σχεδιασμού τατουάζ του γέλιου. Αυτό το κακό πρόσωπο τρομακτικό τατουάζ κλόουν είναι εμποτισμένο με ένα μόνο μελάνι δεδομένου ότι το πολύχρωμο τατουάζ μπορεί να πάρει πολύ χρόνο στη ζωγραφική κάθε μέρος του προσώπου. Αυτό το κακό σχεδιασμό τατουάζ πολλά παιδιά θέλουν πραγματικά να έχουν.

5. Θυμωμένος σχεδιασμός τατουάζ κλόουν:

Θυμωμένος Clown tattoo design

Το θυμωμένο τατουάζ κλόουν πρόσωπο δεν είναι συνήθως φοριούνται σχεδιασμό τατουάζ λόγω της αρνητικής αίσθησης που εκπέμπεται από το σχέδιο, αλλά πολλοί νέοι έχουν αυτό το τατουάζ το έχει ως προσωρινό ένα που μπορεί να διαγραφεί μετά από μερικές εβδομάδες.

6. Σχεδιασμός τατουάζ κοριτσιών κοριτσιών:

Κορίτσι Clown tattoo design

Το σχέδιο τατουάζ κορίτσι κλόουν είναι ένα νέο σχέδιο που έχει κερδίσει πολλή προσοχή από το πλήθος των γυναικών. Δεδομένου ότι ο κλόουν πριν από το σημείο που ενεθεί μόνο με το πρόσωπο του ανθρώπου στο μυαλό, αλλά αυτό το τατουάζ κορίτσι με μακριά μαλλιά και ένα κορίτσι εξοχή κορίτσι εμφάνιση είναι ένα σούπερ δροσερό που δίνεται από τους σχεδιαστές.

7. Σχεδιασμός τατουάζ κλόουν κρανίο:

Κρανίο Clown tattoo design

Το τατουάζ του κρανίου κλόουν είναι ένα συνηθισμένο σχέδιο τατουάζ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το πρόσωπο του κρανίου εκτίθεται έξω είναι το επίκεντρο και η πρόκληση για τους σχεδιαστές να τους μελάνι. Μια τέτοια πρόκληση είναι τα σχέδια τατουάζ κρανίου κρανίο. Για να γίνει πιο αστείο ένα περίεργο βλέμμα σχεδιασμό τατουάζ κρανίο είναι εμποτισμένο γύρω από το βραχίονα.

8. Κουτί σχεδιασμού τατουάζ άνοιξη κλόουν:

Κουτί Spring Clown tattoo design

Αυτό το καινοτόμο και αστείο βλέμμα τρελό τατουάζ κλόουν, το οποίο ξεκινά από το κουτί άνοιξη μπορεί να είναι ένα από τα δημιουργικά και το γέλιο που φέρνουν το σχεδιασμό. Το πρόσωπο κλόουν είναι ζωγραφισμένο με πολύχρωμα χρώματα. Τα μάτια είναι αρκετά μεγάλα με λεπτή λεπτομέρεια νεύρων με τα πόνυ που αναζητούν πόνυ.

9. Ευτυχισμένο και Sad Sad κλόουν Σχέδιο τατουάζ:

Ευτυχισμένος and Sad Clown face tattoo design

Το χαρούμενο και λυπηρό τατουάζ του μανικιού προσώπου κλόουν μπορεί να φέρει το πρόσωπο δύο όψεων ενός ανθρώπου με καλλιτεχνικό τρόπο. Το Ευτυχισμένο πρόσωπο είναι πολύ διαφορετικά ζωγραφισμένο με ένα ισχυρό χαμογελαστό πρόσωπο και το πρόσωπο κλάμα που εμποτισμένο με ένα ανοιχτό στόμα κλάμα πρόσωπο. Χαμόγελο τώρα και κραυγή αργότερα είναι το θέμα πίσω από το τατουάζ.

Το ευτυχές σχέδιο τατουάζ πρόσωπο είναι σίγουρα τα πιο αγαπημένα σχέδια από όλες τις ηλικιακές ομάδες, αλλά τα άλλα συναισθήματα όπως θυμωμένος, λυπημένος, κακό, το κλάμα μπορεί να είναι ένα από τα τατουάζ μελάνι ως μια από τις φάσεις όπου είμαστε κάτω από ένα θλιβερό και συναισθηματικό πρόσωπο της ζωής μας. Αυτά τα τατουάζ θα σας διδάξουν το μάθημα της ζωής σας. πάρτε κάποιο θετικό μοτίβο προσώπου για τις θετικές σας φιλοδοξίες.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

20 − = 13