Κορυφαίοι 9 κορδόνια για τις κυρίες με διαφορετικά στυλ

Με τις μεταβαλλόμενες τάσεις στην ένδυση, η εσωτερική φθορά δίνει επίσης νέα ελκυστικά σχέδια στην αγορά ειδικά για τις γυναίκες. Τα απλά εσώρουχα βαμβακιού αντικαθίστανται τώρα από τα δαπανηρά εσώρουχα δαντέλλα, τα εσώρουχα στράπλες, τα hipsters και πολλά άλλα για να κάνουν την εσωτερική φθορά πιο αισθησιακή.

σειρά PantiesΈνα παρόμοιο σχέδιο είναι τα εσώρουχα string που διατίθενται σε διάφορα άλλα σχέδια. Κατασκευασμένες από μονές διπλές ή μερικές χορδές, επιλέγονται ευρέως ως μπικίνι κάτω από φθορές ή επίσης από τις νέες νύφες για σέξι εμφάνιση.

Κορδόνια για γυναίκες:

Ακολουθούν μερικά διαφορετικά σχέδια ιογενή στην αγορά δίνοντας string panty μια διαφορετική προοπτική.

1. Καθαρό παντελόνι:

Καθαρά String Panties

Ένας μαύρος σχεδιασμός γαντζιάς χορδές από χριστόν με σιφόν χρησιμοποιείται ευρέως από τη νεαρή γυναίκα αυτή τη μέρα. Στο κέντρο της κυλότας δίνεται σιφόν που καλύπτει με μικροσκοπικά σχέδια πλεγμένα σε αυτό. Η πλευρική συγκράτηση δίνει τρεις χορδές σιφόν για στενή λαβή. Για να το κάνετε ζεστό, ένα μαργαριτάρι προστίθεται στο shinny κιλότα.

2. Ασύρματα εσώρουχα:

Ασύρματος Panties

Επίσης γνωστά ως εσώρουχα κορδονιών, αυτά τα ασύρματα εσώρουχα γίνονται δημοφιλείς, ιδίως μεταξύ των διασημοτήτων. Το κόκκινο εσώρουχο έχει απλά καθαρή κάλυψη στο μπροστινό και στο πίσω μέρος για να κρύψει τα ευαίσθητα μέρη. Έχει μια λεπτή καμπύλη που παραμένει σταθερή μεταξύ των μηρών για μια σφιχτή σύλληψη.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο παντελόνι για άνδρες

3. Γυαλιστερό παντελόνι σχήμα V:

Λαμπερός v Shape Panties

Ψάχνετε για κάτι μοντέρνο και ακόμα άνετο! Τα λαμπερά εσώρουχα string είναι τα καλύτερα που ψάχνετε. Η εσώρουχα καλύπτει το κάτω τμήμα μέχρι τα ισχία για στενή λαβή. Είναι φτιαγμένο από ένα λαμπερό υλικό ευρέως επιλεγμένο για κολύμβηση ή μια αισθησιακή φωτογράφηση.

4. Απλή τσάντα Thong:

Απλός Thong Panty

Ένα απλό αλλά ελκυστικό σχέδιο με βαμβάκι και σιφόν είναι ο σχεδιασμός της βελόνας. Παρέχει μια πλήρη κάλυψη από το μέτωπο και το πίσω μέρος που συνδέεται με μια μονή χορδή στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Διατίθεται σε πολλά χρώματα, αλλά το λευκό έχει επιλεγεί ευρέως για να δώσει στην επιδερμίδα την κατάλληλη έκθεση.

5. Fancy String Panty:

Φαντασία String Panty

Ψάχνετε για μια φανταχτερή και αισθησιακή εμφάνιση για οποιοδήποτε πάρτι με θέμα την πισίνα! Τα εσώρουχα τ string είναι αρκετά ευρέως επιλεγμένα για αυτό. Είναι κατασκευασμένο με συνδυασμό καθαρού και πολυεστέρα για μια γοητευτική εμφάνιση. Είναι κατασκευασμένο με χορδές που είναι δεμένες με τη βοήθεια του τόξου που σχηματίζεται με αυτό. Το καφέ χρώμα προσθέτει στο αισθησιασμό του.

Δείτε περισσότερα: Είδη γυναικείων κυλότσων.

6. Ρυθμιζόμενη κυλότσες:

Ευκανόνιστος String Panties

Μεταξύ των κορδονιών που φορούν τα σχέδια, τα λευκά εσώρουχα με ρυθμιζόμενες χορδές επιλέγονται ευρέως από τη νεαρή γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Το εσώρουχο είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι, πολυεστέρα ή Lycra για να επιλέξετε από. Το εσώρουχο είναι κατασκευασμένο με κάτω και πίσω επένδυση σταθερό με μια χορδή για να φορέσει κάτω από την κοιλιά.

7. Spotty Καρφίτσες:

Ανώμαλος String Panties

Ένας φθαρμένος σχεδιασμός που φοριέται πολύ από τις γυναίκες είναι ο σχεδιασμός στίχων. Ο σχεδιασμός σατέν σατέν κορδόνι είναι κατασκευασμένο από σατέν υλικό με ελαστική στο πάνω μέρος και τις πλευρές για να δώσει μια λαβή. Η λευκή κυλότα λαμβάνει κόκκινες κουκίδες για να την κάνει πιο αδύνατη.

8. Παντελόνια κορσέδων κόμης:

Κόμπος String Panties

Το σιφόν και ο σατέν δίνουν έναν θαυμάσιο συνδυασμό για ένα τέλειο σχέδιο παραλίας στην παραλία. Το κεντρικό τμήμα του κορδονιού του κορδονιού είναι κατασκευασμένο με σιφόν, δίνοντας μικροσκοπικά σχέδια και γεμάτο με λευκά μαργαριτάρια πάνω του. Η πλευρά των εσώρουχων γίνεται με σατέν που χρησιμοποιείται για να δέσει έναν κόμπο για σωστή πρόσφυση στους γοφούς.

Δείτε περισσότερα: Κοντά παντελόνια για τις γυναίκες.

9. Σχεδιασμός τριγωνικού παντελονιού:

Τριγωνικός Panty Design

Θέλετε να φορέσετε ένα καινούργιο ντιζάιν σε κιλότες με σχέδια με χορδές! Αποκτήστε ένα κοκαλιάρικο σχέδιο εσώρουχου το οποίο επίσης εκθέτει το αισθησιακό σας δέρμα στον θεατή. Ο σχεδιασμός γίνεται με σατέν χορδές τριγωνικού σχεδιασμού ενώ το κέντρο σχεδιάζεται με καθαρό υλικό.

Τα σχέδια για εσώρουχα string είναι ευρέως φθαρμένα από τα μοντέλα ή για πάρτι στην παραλία. Δίνουν ένα ζεστό και αισθησιακό αποτέλεσμα όταν φοριούνται ειδικά με σατέν νύχτα φοράει σε κυρίες. Όχι μόνο για τις γυναίκες, έχουν κάποια σχέδια κιλότα κιλότα φοριούνται επίσης από τους άνδρες για την άνεσή τους.

Leave A Comment

24 − 15 =