Κορυφαίοι 9 τόποι διανυκτέρευσης στις Μαλδίβες | Στυλ στη ζωή

Οι Μαλδίβες είναι μια ομάδα νησιών στον Ινδικό Ωκεανό που είναι ονειρεμένος προορισμός μήνα του μέλιτος για σχεδόν όλα τα ζευγάρια. Τα απομονωμένα νησάκια, οι αστραφτερά λευκές παραλίες, οι αφρώδεις άμμοι, οι κοραλλιογενείς υφάλους και η ζωή στα γαλαζοπράσινα καθιστούν έναν παράδεισο ζωής στη γη! Μπορείτε να το θεωρήσετε ιδανικό προορισμό μήνα του μέλιτος εάν θέλετε μερικές εξαιρετικές καταδύσεις ή μια ήρεμη υποχώρηση σε κάποια αποκλειστικά ιαματικά λουτρά! Ανάλογα με τη διάθεσή σας και την επιλογή σας, εδώ είναι οι κορυφαίοι προορισμοί μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες:

Καλύτερες φωτογραφίες των θέσεων μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες:

1. Σημείο Manta:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Maldives - Manta Point

Το Manta Point είναι ένας από τους πιο περιζήτητους τόπους νεονύμφων των Μαλδίβων. Είναι ένα σημείο καταδύσεων όπου μπορείτε να δείτε χιλιάδες ακτίνες manta. Μετά από την περιπλάνηση πάνω από κοραλλιογενείς υφάλους και να καθαριστούν, γλιστρούν προς τα ρηχά νερά για να τρέφονται με το πλαγκτόν. Αν επισκεφθείτε τις Μαλδίβες, μην παραλείψετε να χάσετε αυτή την εκπληκτική εμπειρία καταδύσεων.

2. Νησί Alimatha:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Maldives

Βρίσκεται στην ανατολική ακτή των Μαλδίβων, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτόν τον προορισμό για κάθε είδους δραστηριότητα ύδρευσης. όπως καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Οι καταπράσινες παραλίες περιστοιχίζονται από καταπράσινα τοπία και εκπληκτικές γραφικές παραλίες.

3. Bluetribe Moofushi:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Maldives - Bluetribe Moofushi

Αυτό το σημείο καταδύσεων είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για μια πληθώρα θαλάσσιων σπορ. συμπεριλαμβανομένων καταδύσεων, κολύμβησης με αναπνευστήρα, wind surfing, καγιάκ και ποδηλασίας. Μπορείτε επίσης να δείτε μια ποικιλία από φάλαινες, μάντα ακτίνες και ψάρια, ενώ απολαμβάνετε μια ρομαντική κρουαζιέρα ή μια βόλτα στην ακτογραμμή.

Δείτε περισσότερα: Ελβετία Χώροι μέλιτος

4. Utheemu Ganduvaru:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Maldives - Utheemu Ganduvaru

Αν θέλετε να δείτε τις ιστορικές Μαλδίβες, τότε επισκεφθείτε το νησί Utheemu. Το Utheemu Ganduvaru ήταν η επίσημη κατοικία του Σουλτάνου Mohamed Thankurufaan, ο οποίος ήταν διάσημος για τις ηρωικές του πράξεις και τις άφθονες συνεισφορές στις αρχαίες Μαλδίβες.

5. Hukuru Miskiiy:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Maldives - Hukuru Miskiiy

Το παλιό τζαμί της Παρασκευής είναι ακόμα ένας από τους διάσημους προορισμούς του Μαλδίβες για μήνα του μέλιτος. Πρόκειται για το αρχαιότερο τζαμί του νησιού και έχει υπέροχους εσωτερικούς χώρους σχεδιασμένους με κοραλλιογενείς πέτρες και έργα τέχνης αρχαίων αραβικών γραφών. Υπάρχουν επίσης μαγευτικοί τάφοι στη μνήμη πολλών σουλτάνων και ηγεμόνων αυτού του νησιού.

6. Το Εθνικό Μουσείο:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Maldives - The National Museum

Αν ψάχνετε για ιστορικά μέρη για να επισκεφθείτε στις Μαλδίβες για μήνα του μέλιτος, τότε μπορείτε προφανώς να εξετάσετε το Εθνικό Μουσείο. Αυτό το μουσείο στεγάζει όλα τα αρχαία αντικείμενα των Μαλδίβων που μιλάνε για την πλούσια ιστορική κληρονομιά του νησιού.

Δείτε περισσότερα: Προορισμοί του μήνα του μέλιτος στη Σρι Λάνκα

7. Κύκλος HP:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Maldives - HP Reef

Αυτό είναι ένα ακόμη διάσημο σημείο καταδύσεων στις Μαλδίβες. Βρίσκεται στο βόρειο Ατόλη του Άρεως, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τους όμορφους κοραλλιογενείς υφάλους και μια ποικιλία πολύχρωμων ψαριών. Εάν είστε ο θαυμαστής της φύσης και ένας εραστής της πλούσιας χλωρίδας και πανίδας του ωκεανού, τότε αυτός είναι ο τόπος!

8. Μπανάνα Reef:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Maldives - Banana Reef

Αποδίδοντας το όνομά του από το σχήμα σαν μια μπανάνα, το Banana Reef είναι ένας ακόμα θρυλικός προορισμός για τις γαμήλιες διακοπές στις Μαλδίβες. Η επέκταση μέχρι 300 μέτρα από Βορρά προς Νότο και βρίσκεται στο North Male, θα εκπλαγείτε από την ποικιλία της υδρόβιας ζωής εδώ. Αυτό περιλαμβάνει - το Napoleon Wrasse, το Banner Fish, το Moray Eel, κλπ.

9. Sun Island Resort & Spa:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Places In Maldives - Sun Island Resort and Spa

Αυτό το τροπικό σημείο που βρίσκεται στην Νότια Ari Atoll θεωρείται ως το καλύτερο μέρος στις Μαλδίβες για το μήνα του μέλιτος από πολλούς. Το θέρετρο αυτό είναι διακοσμημένο με τεράστιο πράσινο, όμορφα λουλούδια και λιμνοθάλασσες και σας προσφέρει μια πραγματική εμπειρία διαμονής σε νησιά!

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο μήνα του μέλιτος για μικρά ζευγάρια

Όταν επιλέγετε τις Μαλδίβες ως προορισμό μήνα του μέλιτος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν λύσεις. Κάθε ένα από τα πάθη σας θα γίνει πραγματικότητα μέσα στα διάσπαρτα νησιά, τις ήρεμες ακτές ή τα υπέροχα θέρετρα. Η καλύτερη εποχή για να ταξιδέψετε σε αυτά τα νησιά είναι κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Απριλίου. Αυτή είναι η περίοδος που δεν υπάρχει πολύ βροχή και μπορείτε να εξερευνήσετε αυτή την γαλήνια υποχώρηση μέχρι το μέγιστο!

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =