9 Εύκολη Ευχαριστιών Νυχιών Σχέδια με Εικόνες | Στυλ στη ζωή

Η ημέρα των ευχαριστιών θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς διακοπές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η ημέρα των ευχαριστιών γιορτάζει το πνεύμα της κοινής χρήσης, της αδελφοσύνης και της ενότητας. Επομένως, οι οικογένειες, μικρές και μεγάλες, συγκεντρώνονται για μια γευστική γιορτή αυτή τη μέρα, ενώ όλοι παραθέτουν τα πράγματα για τα οποία είναι πιο ευγνώμονα. Αυτές οι περίφημες διακοπές των ΗΠΑ έχουν επίσης εμπνεύσει την τέχνη νυχιών.

Η τέχνη νυχιών ως μορφή έκφρασης έχει κερδίσει δυναμική τα τελευταία χρόνια, καθώς παρέχει στις νέες γυναίκες και κορίτσια την ευκαιρία να «ντύσουν» τα νύχια τους για να προσθέσουν περισσότερη προσωπικότητα και να τους δώσουν ιδιαίτερη προσοχή. Ως εκ τούτου, όταν προσθέτετε την ημέρα των ευχαριστιών και των νυχιών μαζί, θα εκπλαγείτε με τα περίεργα σχέδια νυχιών που είναι διαθέσιμα. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι διακοπές γίνονται την περασμένη Πέμπτη του Νοεμβρίου, η φθινοπωρινή εποχή έχει επίσης σημαντική επίδραση στην ευχαριστία που εμπνέει τη σχεδίαση νυχιών, γεμάτη με φύλλα του φθινοπώρου.

Ευχαριστιών Σχεδίων Νυχιών:

1. Φθινόπωρο Φύλλα Νυχιών Art:

ευχαριστία nail art

Το φθινόπωρο αφήνει το νυχτερινό σχέδιο τέχνης πληρώνει ένα φόρο τιμής στην εποχή κατά την οποία πραγματοποιούνται οι εορταστικές εκδηλώσεις Ευχαριστιών. Οι αποχρώσεις του φθινοπώρου είναι σε πλήρη εμφάνιση σε αυτό το σχεδιασμό νυχιών, με τα φύλλα του φθινοπώρου ζωγραφισμένα στο νύχι από κάτω προς τα πάνω σε γήινους τόνους καφέ, ώχρας και πορτοκαλιού. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να είστε ιδιόμορφο χωρίς να είναι πολύ δυνατά. Η επίστρωση λάμψης που βρίσκεται πάνω από το σχέδιο φύλλων προσθέτει λάμψη στο νύχι.

2. Φθινόπωρο εμπνευσμένη σχεδίαση νυχιών:

Πτώση inspired Nail Art

Ο σχεδιασμός των νυχιών με βάση το φθινόπωρο αναφέρει πώς η φύση και η γη γίνονται μία κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου. Οι ραβδώσεις του μαύρου προστίθενται για διακοσμητικούς σκοπούς και οι λευκές τελείες συμπληρώνουν τη συνολική σχεδίαση χωρίς να φαίνονται φρικιές. Η επίστρωση λάμψης έχει προστεθεί για να προσθέσετε λάμψη και pizzazz. Το γαλλικό στυλ μανικιούρ της τέχνης των νυχιών προσθέτει χαρακτήρα και αφήνει το καρφί γυμνό χωρίς να το κάνει να αισθάνεται άδειο.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια νυχιών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

3. Τέχνη νυχιών εμπνευσμένη από προσκυνητές:

Έμπνευση με προσκύνημα Nail Art

Οι προσκυνητές που ήταν οι επίσημοι φοιτητές καλών ειδήσεων χρησιμεύουν επίσης ως έμπνευση για το σχεδιασμό νυχιών. Τα πρόσωπα του Ινδιάνου, της Νοσοκόμας και του Αρχηγού είναι ζωγραφισμένα σε κάθε καρφί. Αυτό το ιδιόμορφο στυλ είναι τόσο χαριτωμένο και funky και είναι ένα χτύπημα μεταξύ των νεαρών κοριτσιών κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους χαρακτήρες, μια γυναίκα θα ενσωματώσει το αληθινό πνεύμα της ημέρας των ευχαριστιών.

4. Τέχνη νυχιών εμπνευσμένη από την Τουρκία:

Τουρκία inspired Nail Art

Η γιορτή των Ευχαριστιών δεν ολοκληρώνεται ποτέ χωρίς την παρουσία μιας υγιούς Τουρκίας. Όλα τα σπίτια, εκτός από τις άλλες νοστιμιές που βρίσκονται στο τραπέζι, είναι βέβαιο ότι θα έχουν μια μεγάλη γαλοπούλα στο κέντρο του τραπεζιού. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο ότι ένα σχέδιο γαλοπούλας πρέπει να βρει το δρόμο του σε ένα νύχι μιας γυναίκας. Τα χαριτωμένα μοτίβα γαλοπούλας βαμμένα στο νύχι έρχονται σε γήινους τόνους κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί και καφέ.

5. Fall Inspired Nail Art:

Πτώση Inspired Nail Design

Η εποχή της πτώσης είναι ευπρόσδεκτη από όλους σε όλο τον κόσμο, καθώς φέρνει μαζί της τη ζεστασιά της εορταστικής περιόδου. Αυτά τα μοτίβα λουλουδιών ζωγραφισμένα σε γήινο ήπιο υπόβαθρο θα συμπληρώσουν καλύτερα την εποχή. Πλούσιο σε υφή και χρώμα, αυτό το σχέδιο νυχιών έρχεται επίσης με πρόσθετη πολυπλοκότητα.

Δείτε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικες εικόνες νυχιών

6. Τουρκία Art Feather Nail Art:

Τουρκία Feather Nail Art

Το φτερό της Τουρκίας σχηματίζει ένα είδος θόλου στο νύχι με πλούσια χρώματα κίτρινου, πορτοκαλί, ασβέστη, μοκ και μαύρο. Ένας πολύ καλός τρόπος να φανείτε μοντέρνος.

7. Σχέδιο νυχιών Motif Leaf:

Φύλλο Motif Nail Design

Το μοτίβο των φύλλων του φθινοπώρου αναφέρεται σε αυτό το σχέδιο νυχιών, όπου μέρος του φύλλου είναι ζωγραφισμένο σε κάθε πλευρά του νυχιού και συμπληρώνεται με έναν υπαινιγμό λάμψη

8. Φθινόπωρο Φύλλα Νυχιών:

Πτώση Leaves Nail Art

Τα φύλλα που πέφτουν κατά το φθινόπωρο χρησιμεύουν ως έμπνευση για αυτό το σχέδιο, που αντιπροσωπεύεται εδώ με λάμψη.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τέχνης νυχιών διακοπών

9. Μαγειρεμένο σχέδιο νυχιών της Τουρκίας:

Μαγείρευτος Turkey Nail Design

Τώρα οι νέες γυναίκες και τα κορίτσια μπορούν να απολαύσουν μια μαγειρεμένη γαλοπούλα εν κινήσει (στα νύχια τους). Είναι διασκεδαστικό και νόστιμο!

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

+ 68 = 77