9 όμορφο κλιπ για σκουλαρίκια σε διάφορα σχέδια Στυλ στη ζωή

Το κλιπ για σκουλαρίκια είναι ένα πολύ εύκολο στυλ των σκουλαρίκια που αγαπά από πολλούς. Το κύριο πλεονέκτημα του κλιπ για τα σκουλαρίκια είναι ότι δεν χρειάζεται να τρυπάτε τους λοβούς του αυτιού σας για να φορέσετε οποιοδήποτε από αυτά τα σκουλαρίκια. Το κλιπ που συνδέεται με τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και έχει ένα πλαστικό κομμάτι από παπλώματα που κάθεται στο δέρμα του αυτιού. Αυτό προστατεύει τα αυτιά από το να αισθάνονται σφιχτά. Αυτή η λίστα κλιπ για σκουλαρίκια σας δίνει το καλύτερο.

Τελευταίο κλιπ για σκουλαρίκια με εικόνες:

Εδώ εξετάστε το 9 Best Clip για σκουλαρίκια στην τάση. Επιλέξτε το τέλειο ζευγάρι κλιπ για σκουλαρίκια για αυτό το εύχρηστο στυλ.

1. Καρφίτσα με μαργαριτάρι σε σκουλαρίκια:

συνδετήρας on earrings

Αυτό το υπέροχο κλιπ για το σκουλαρίκι έχει ένα μαργαριτάρι κουμπί που περιβάλλεται από μικροσκοπικά διαμάντια. Η χρυσή επένδυση που γίνεται στα σκουλαρίκια το καθιστά πολύ γοητευτικό. Το κλιπ για τα σκουλαρίκια διαθέτει ένα πλαστικό κλιπ ασφαλείας για την προστασία του πίσω μέρους του λοβού του αυτιού. Αυτό το ιδιαίτερο κλιπ για το σκουλαρίκι είναι ιδανικό για μια νύχτα και φαντάζει εκπληκτικό με τα βραδινά φορέματα.

2. Κολλήστε τα σκουλαρίκια Hoop:

Συνδετήρας on hoop earrings

Αυτό το εντυπωσιακό κόσμημα είναι το τέλειο αξεσουάρ για ένα πάρτι. Το σκουλαρίκι βρόχου κρέμεται σαν στρογγυλό βρόχο και είναι γεμάτο με μικροσκοπικά διαμάντια παντού. Το μακρύ στυλ των σκουλαρικιών κλιπ είναι ιδανικό για φθορά και επίσης συνδυάζει καλά με την παραδοσιακή φθορά.

3. Dangler κλιπ για σκουλαρίκια:

ΑΛΥΜΠΟΣ DIGITAL CAMERA

Αυτό το εντυπωσιακό χρυσό κλιπ σε σκουλαρίκι έχει ένα κρύσταλλο σε μια χρυσή κλουβί που κρέμεται από μια λεπτή χρυσή αλυσίδα. Το κλιπ είναι άνετο για να το τοποθετήσετε και να το βγάλετε έξω. Η δραματική μπάλα κλουβιών που είναι κοίλη είναι πολύ μάτι αιχμαλωτίζει και η κρυσταλλική χάντρα μέσα κουνάει και δημιουργεί μια κουδουνίστρα σαν ήχο.

4. Clip σε σκουλαρίκια μαργαριταριών:

Συνδετήρας on pearl earrings

Επιλέξτε αυτό το υπέροχο μαργαριτάρι κλιπ σε σκουλαρίκια με ροζ μαργαριτάρια και ασημένια σφιγκτήρες. Τα υπέροχα ροζ μαργαριτάρια δίνουν μια φανταστική ομορφιά στο πρόσωπό σας και φωτίζουν την επιδερμίδα. Πηγαίνετε για αυτό το κλιπ για σκουλαρίκια καθώς δεν απαιτεί διάτρηση.

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια σε σχήμα αστεριού

5. Κούμπωμα σκουλαρίκια:

Κρίκος clip on earrings

Αυτό το εντυπωσιακό ασημένιο κλιπ σκουλαρίκια σε σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένο σε χοντρό ασήμι. Το παχύ σκουλαρίκι είναι ιδανικό για το νεαρό πλήθος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκουλαρίκι unisex. Το απλό στυλ σφιγκτήρα αυτού του κλιπ σε σκουλαρίκι το καθιστά πολύ εύκολο να φορέσει και ζευγάρια καλά με τζιν και μπλουζάκια.

6. Μισή Κούμπωμα Κούμπωμα στο Σκουλαρίκι:

Ήμισυ hoop clip on earring

Αυτό το εκθαμβωτικό κόσμημα μπορεί να είναι δικός σας για μια τιμή. Το χρυσό σκουλαρίκι μισού κόμματος είναι ένα θαυμάσιο έργο τέχνης. Το υπέροχο κόμπος των σκουλαρικιών είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει. Το μισό σκουλαρίκι είναι ιδανικό για φορέματα και τελετές.

Δείτε περισσότερα: Button Σκουλαρίκια

7. Σελήνη σχήματος κλιπ για σκουλαρίκι:

Φεγγάρι shape clip on earring

Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα κλιπ στυλ σκουλαρίκι. Το κλιπ σχήματος φεγγαριού στο σκουλαρίκι φέρει μικροσκοπικά μαργαριτάρια. Τα μαργαριτάρια κάθονται σε μια χρυσή πλάκα. Το σχήμα αυτού του κλιπ στο σκουλαρίκι είναι μοναδικό καθώς καλύπτει την περιοχή της μανσέτας και σας δίνει μια πλήρη φωτεινή εμφάνιση.

8. Κρύσταλλο κλιπ για το σκουλαρίκι:

Κρύσταλλο clip on earring

Αυτό το κόσμημα με κρυστάλλινο κόσμημα στο σκουλαρίκι είναι το πιο όμορφο κομμάτι κοσμήματος. Τα κρυστάλλινα πετράδια παρέχουν πολύ χρώμα και λαμπρότητα σε αυτό το σκουλαρίκι. Αυτό είναι υπέροχο να φορεθεί με φορέματα πάρτι. Οι μοβ, μπλε και τυρκουάζ πολύτιμοι λίθοι φαίνονται πανέμορφα με τα μικροσκοπικά διαμάντια που είναι συνδεδεμένα με αυτό.

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια με τον Maang Tikka

9. Τρελό Clip για Σκουλαρίκια:

Μοντέρνο clip on earrings

Αυτός είναι για τους νέους στην καρδιά. Ιδανικό για φοιτητές από το κολέγιο και το σχολείο, αυτό το φανταστικό κλιπ σκουλαρίκι έχει μια πολύ μοντέρνα εμφάνιση. Το κλιπ σε σκουλαρίκια stud έχει ένα funky σχεδιασμό αλεπού πάνω τους. Τα αυτιά της αλεπούς είναι γεμάτα με διαμάντια και η κεφαλή της αλεπούς είναι φτιαγμένη με ροδακινιές. Η αντίθεση αυτών των χρωμάτων προσδίδει στην ομορφιά της.

Επιλέξτε το τέλειο ζευγάρι κλιπ για σκουλαρίκια για αυτό το εύχρηστο στυλ. Τα σκουλαρίκια μπορούν να φορεθούν για επίσημες περιπτώσεις καθώς και για casual wear. Επιλέξτε το πιο μοντέρνο στυλ και έχετε την ελευθερία να τρυπάτε τα αυτιά σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

45 + = 46