9 καλύτερες αναζητούν Χαμηλή Μπλούζα Σχέδια Κομμένα μαζί με φωτογραφίες

Οι μπλούζες χαμηλής τομής είναι αυτή τη στιγμή. Αυτή η μπλούζα είναι κομψή και δελεαστική. Αυτοί αποκαλύπτουν το πίσω μέρος εκείνου που φοράει και αυτό είναι που τους κάνει τόσο σέξι. Οι γυναίκες με ομοιόμορφο τόνο πίσω δέρματος μπορούν να αθληθούν αυτές τις μπλούζες αρκετά εύκολα. Αν ψάχνετε για μερικές μπλούζες χαμηλής κοπής, τότε σε αυτό το άρθρο θα υπάρξουν μερικά χαμηλά σχέδια μπλούζας κομμένα που σίγουρα θα έρθουν σε πρακτικό. Αυτά τα σχέδια μπλούζας είναι εμπνευσμένα από μοντέλα, διασημότητες, κλπ. Κρατήστε την αίσθηση συναγερμού και τα συναισθήματά σας στον έλεγχο καθώς εισχωρείτε στον κόσμο της ινδικής ομορφιάς ένδυσης.

1. Η χαμηλή κοπή σκοτεινή μπλούζα σχεδίασης:

Χαμηλός Cut Dark Blouse Design 1

Αυτή είναι μια μπλούζα σχεδιαστή που αγωνίζεται από έναν ινδικό κινηματογραφικό διασημότερο. Ένα πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι αν ψάχνετε για κάποια πραγματικά cool σχέδια μπλούζα, τότε αυτό που συζητήθηκε εδώ είναι ίσως το καλύτερο που θα βρείτε ποτέ. Οι γυναίκες ποθούν σε αυτό το σχέδιο και σχεδόν όλοι είναι μετά από να πάρει αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι μπλούζα στο σώμα τους. Έχετε ήδη φανεί και έτσι έχετε το πλεονέκτημα. Δείξε τον σχεδιαστή σου ή προσαρμόσε τον σχεδιασμό και έτσι θα αθληθεί αυτή η φοβερή μπλούζα πολύ πιο γρήγορα και καλύτερα από οποιονδήποτε εκεί έξω. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να ζητήσετε από τον σχεδιαστή σας να εφαρμόσει ορισμένα συνημμένα σε αυτό το σχέδιο.

2. Το παραδοσιακό μπλουζάκι Saree Low Cut:

Χαμηλός Cut Traditional Saree Blouse 2

Αν ψάχνετε για κάτι τόσο παραδοσιακό όσο και μοντέρνο, τότε είστε στο σωστό μέρος. Αυτή η μπλούζα έρχεται με ένα φοβερό σχέδιο που γίνεται στο πίσω μέρος και η κοπή στις άκρες καθιστά την εμφάνισή της τόσο ελκυστική. Το μοτίβο δαντέλα είναι επίσης λαμπρό και με λίγα λόγια μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια χαμηλής περικοπής μπλούζα που μια γυναίκα μπορεί πιθανώς να ψάξει.

3. Η μπλούζα Floral Low Cut:

Χαμηλός Cut Floral Blouse 3

Αν ψάχνετε για κάτι κομψό καθώς και νηφάλιο, τότε αυτό μπορεί να είναι το σωστό για εσάς. Αθλητισμός ένα ελκυστικό floral σχέδιο, το οποίο σχεδόν όλοι θα αγαπήσουν. Αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο έχει ένα όμορφο μοτίβο που γίνεται στα μανίκια σε έναν κόκκινο καμβά. Θα είναι κατάλληλο για γυναίκες όλων των ηλικιών και θα φανεί καλύτερα όταν φορέσετε αυτό σε περιπτώσεις όπως γάμους. Το saree πρέπει να έρχεται με ένα χρώμα που ομορφύνει την μπλούζα και η μπλούζα θα κάνει το ίδιο για το saree αν το σωστό φοριέται.

4. Η Ασπρόμαυρη χαμηλή κοπή λευκού Celeb Μπλούζα Σχεδιασμός:

Αστυνομικοί Low Cut White Celeb Blouse Design 4

Αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο σχεδιάστηκε από την αγαπημένη του Bollywood Kareena Kapoor σε μια εκδήλωση. Αυτή είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες μπλούζες που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα με ένα άσπρο saree. Θα είναι κατάλληλο για πάρτι και παρόμοιες εκδηλώσεις. Το σχέδιο δαντέλα στο λαιμό ανεβάζει το μπαρ και το κάνει πολύ όμορφο σε σύγκριση με άλλες μπλούζες πίσω. Αυτή είναι μια από τις πολύ χαμηλές μπλουζάκια. Εν ολίγοις, μπορεί να ειπωθεί ότι εάν χρειάζεστε κάποια σχέδια μπλούζας χαμηλής τομής, τότε αυτό είναι το ιδανικό για εσάς.

Δείτε περισσότερα: Πλήρης μανικιούρ Μπλούζα Σχέδια

5. Η Νότια Ινδική Σχεδίαση Μπλούζας:

Couth Indian Blouse Design 5

Αν ψάχνετε για κάποιες φωτογραφίες χαμηλού μεγέθους μπλούζα, τότε αυτό είναι ένα από αυτά. Ο σχεδιασμός είναι αρκετά απλός, αλλά ταυτόχρονα το saree είναι αρκετά όμορφο. Μπορεί να ειπωθεί ότι η ομορφιά της μπλούζας κάνει το saree να φανεί πολύ πιο ελκυστικό που είναι στην πραγματικότητα.

6. Το μοντέρνο ινδικό χαμηλό μπουρνούζι:

Μοντέρνο Indian Low Cut Blouse 6

Πρόκειται για μια χαμηλή μπλούζα που κόβεται από μπροστά, η οποία έχει αληθινά δροσερή και μοντέρνα εμφάνιση. Εάν βρεθείτε ποτέ έξω από τη μόδα, τότε φορέστε αυτό το να είναι το showstopper.

Δείτε περισσότερα: Αμάνικα Μπλούζες Μοτίβα

7. Η σχεδίαση της μπλούζας Celebrity Low Cut:

Διασημότητα Low Cut Blouse Design 7

Αυτή η μπλούζα θα σας δώσει την εμφάνιση των διασημοτήτων. Αυτή η ιδιαίτερη σκούρα πράσινη μπλούζα είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εμφάνιση εκεί.

8. Το τυπωμένο μπλουζάκι χαμηλής κοπής:

Εντυπος Low Cut Blouse 8

Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζες είναι όμορφα και η εκτύπωση σε αυτό το όμορφο καμβά είναι απολύτως εκπληκτικό.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζες πλήρους λαιμού

9. Το τυπωμένο μπλουζάκι χαμηλής κοπής # 2:

ο Printed Low Cut Blouse 9

Φαίνεται ότι αυτή η μπλούζα έχει υποστηριχθεί με τη βοήθεια ενός μικρού προσαρτήματος στην κορυφή, που είναι το σημείο συνάντησης των δύο πλευρών της μπλούζας. Το χρυσό και μωβ μοτίβο σε αυτό το ινδικό κομμάτι των γυναικείων ενδυμάτων το κάνει να φαίνεται πολύ δελεαστικό.

Έτσι, την επόμενη φορά, θέλετε να φαίνεστε σέξι σαν κόλαση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη συλλογή ενός σχεδιασμού χαμηλού μεγέθους μπλούζα από εδώ. Είναι υποχρεωμένη να αφήνει μια εντύπωση που πάντα ελπίζατε.

Leave A Comment

8 + 2 =