9 Εύκολη και καλύτερη παππούδες Ημέρα βιοτεχνίες και ιδέες για παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας Στυλ στη ζωή

Η ύπαρξη ενός παππού είναι το καλύτερο πράγμα και η λήψη ενός δώρου από τα μεγάλα παιδιά σας είναι ακόμα καλύτερη. Αυτή η λίστα χειροτεχνιών μπορεί να κάνει όλους τους παππούδες χαρούμενους.

Εύκολο και καλύτερο παππούδες μέρα χειροτεχνία και ιδέες για παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας:

Ρίξτε μια ματιά σε λίγες κατάλληλες και εύκολες κορυφαίες τέχνες ημέρας των 9 παππούδων,

1. Κάρτα εκτύπωσης χειρός:

Χέρι Print Card

Δώστε αυτή την υπέροχη κάρτα στους παππούδες σας, ως μέρος των παππούδων και των παππούδων. Αυτή η κάρτα είναι κατασκευασμένη με χειροτυπία σε πολύχρωμη βαφή. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές υπέροχες γραμμές ή ένα ποίημα για τους παππούδες σας επίσης.

2. Έλλειψη καρδιάς:

Καρδιά Cut Out

Κάνετε τους παππούδες σας ευχαριστημένους με αυτή την κάρτα. Το σκάφος για τους παππούδες περιλαμβάνει την κατασκευή μιας κάρτας με την κορυφή της εκτύπωσης των χεριών σας. Η εκτύπωση του χεριού κόβεται έπειτα στο κέντρο έτσι δείχνει μια μικρή καρδιά. Τους ευχόμαστε την ημέρα τους με το gifting αυτό το χαριτωμένο κάρτα.

3. Βοηθοί:

Χέρι Cut Out Helpers

Δείξτε στους παππούδες σας ποιοι είναι οι άγγελοι και οι φίλοι σας κόβοντας το χέρι σας σε τυπωμένο χαρτί. Τοποθετήστε το σε πολύχρωμους κύλινδροι και γράψτε τα ονόματά σας. Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα της ημέρας των παππούδων.

4. Ανοίξτε την κάρτα μου:

Ανοιξε Me Card

Αυτή η δροσερή κάρτα από τα μεγάλα παιδιά θα αγαπήσει όλοι. Η κάρτα είναι διπλωμένη και μια εικόνα ενός αγοριού ή ενός κοριτσιού τι μπορείτε να δείτε. Όταν ανοίξει η κάρτα, οι παππούδες μπορούν να δουν τι έχουν γράψει τα παιδιά μέσα. Αυτό είναι ιδανικό για τις μέρες του παππού και γιαγιάδες για προσχολική ηλικία.

5. Σήματα Καρτών:

Χαρτί Plate Badges

Δείξτε στους παππούδες σας που είναι ο εγγύς νούμερο ένα για εσάς με αυτά τα χαριτωμένα κονκάρδες χαρτιού. Μπορείτε να χρωματίσετε την πλάκα χαρτιού με χρυσό χρώμα και στη συνέχεια να προσθέσετε μερικές μπλε κορδέλες στο κάτω μέρος. Κάντε αυτά τα δώρα χειροτεχνίας για τη γιαγιά ή τον παππού.

6. Στοιχεία κυπέλλου χαρτιού:

Χαρτί Cup Figures

Εδώ είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας. Αυτές οι μορφές των παππούδων έγιναν χάρτινα κύπελλα. Χρωματίστε τις χάρτινες κούπες και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα κομμένα χαρτιά για το πρόσωπο και τα μαλλιά. Το string μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα χέρια και τα πόδια. Αυτά κάνουν καλές μέρες για τα μικρά παιδιά για τα μικρά παιδιά.

Δείτε περισσότερα: Ημέρα των Πατέρων

7. Αλάτι Ζύμη σκάφος:

Αλας Dough Craft

Κάντε μια δέσμη ζύμης αλατιού για τα παιδιά σας και ζητήστε τους να σφραγίσουν τα χέρια τους σε αυτό. Ψήστε τα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ως στολίδια για διακόσμηση. Παππούδες και γιαγιάδες θα αγαπήσουν να πάρουν αυτά ως δώρα και είναι τα τέλεια δώρα χειροτεχνίας για τους παππούδες.

8. Μελισσών μέλισσες ως ιδέα της τέχνης:

Μωρό Bees as a Craft Idea

Δείξτε στους παππούδες τα μεγάλα παιδιά τους με τη μορφή των μελισσών. Η ιδέα ζωγραφικής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι καλό για τα παιδιά να κάνουν. Διακοσμήστε τις μέλισσες και σημειώστε τα ονόματα των μεγάλων παιδιών κάτω από κάθε σφραγίδα. Η τέχνη του παιδιού της ημέρας των γονέων είναι ένας καλός τρόπος να τους δείξετε την αγάπη σας. Χρησιμοποιώντας απλό τρόπο για να εκφράσετε και επιθυμείτε δίνει καλή ματιά στα σκάφη.

Δείτε περισσότερα: Χειροτεχνία για παιδιά προσχολικής ηλικίας

9. Bag of Goodies:

Τσάντα of Goodies

Κάντε αυτές τις πολύχρωμες τσάντες δώρων για τους παππούδες σας και τις γεμίστε με καλές ή μικρές σημειώσεις. Οι τσάντες μπορούν να διακοσμηθούν ως απλές χειροτεχνίες ημέρας παππούδων. Προσθέστε μερικές σοκολάτες ή μπισκότα για μια γλυκιά πινελιά. Αυτός ο τύπος δημιουργικότητας συμβάλλει στη δημιουργία δεσμού μεταξύ των παππούδων και των παιδιών.

Εάν τα παιδιά σας θέλουν να δώσουν κάποια ειδικά δώρα στους παππούδες, τότε οι χειροποίητες χειροτεχνίες που θα είναι ειδικές για τους παππούδες τους, βοηθούν να εκφράσουν την αγάπη τους στους παππούδες τους. Αυτά τα παιδιά τέχνης για τους παππούδες θα κάνουν τους παππούδες πραγματικά ευτυχείς. Δείχνουν την γνήσια αγάπη που έχουν τα μεγάλα παιδιά γι 'αυτούς. Χρησιμοποιώντας πολλές μεθόδους κατά την κατασκευή χειροτεχνιών όπως το γυαλί ή το χαρτί κλπ., Τα παιδιά θα απολαύσουν πραγματικά κάνοντας μια τέχνη για τον παππού και τη γιαγιά τους.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε τη βιοτεχνία στο σπίτι

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 1