Κορυφαίοι 9 τόποι διανυκτέρευσης στην Τρίπορα | Στυλ στη ζωή

Το Tripura, ένα μικρό βορειοανατολικό κράτος, είναι γεμάτο εκπληκτικούς τουριστικούς προορισμούς. Είναι το σπίτι σε όμορφες λίμνες, βουνά, παλάτια, μουσεία, ναούς και μοναστήρια. Ο τόπος είναι ένας τουριστικός κόμβος με πράσινες κοιλάδες και όμορφες οροσειρές. Αυτή η όμορφη κατάσταση είναι μια τέλεια απόδραση για σας και την αγαπημένη σας για ένα τέλειο μήνα του μέλιτος. Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους προορισμούς μήνα του μέλιτος στην Tripura.

Εξαιρετική μέρη Honeymoon Στην Tripura:

1. Jampui Hills:

Μπλουζα 9 Honeymoon Places In Tripura - Jampui Hills

Jampui λόφους είναι μια τέλεια τοποθεσία για μια ρομαντική απόδραση. Το ταξίδι θα πρέπει να γίνεται οδικώς για να απολαύσετε την ομορφιά του τόπου. Ζήστε τις θερμές πηγές και τη γραφική θέα του τόπου. Οι λόφοι Jampui είναι από τα αγαπημένα μέρη του μέλιτος στην Τρίπορα.

2. Λίμνη Kamalasagar:

Μπλουζα 9 Honeymoon Places In Tripura - Lake Kamalasagar

Το Kamalasagar είναι μια τεχνητή λίμνη στην Tripura. Είναι ένα δημοφιλές μέρος για ένα ρομαντικό πικνίκ. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση. Ένα mela πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια Navaratri, προσελκύοντας πολλούς τουρίστες.

3. Κρατικό Μουσείο Τρίπορου:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in Tripura

Ιδρύθηκε το 1970. Τώρα στεγάζεται στο παλάτι Ujjayanta στην καρδιά της πόλης. Διατηρεί ορισμένες σπάνιες εικόνες και επιγραμματικά νομισματικά στοιχεία που υπογραμμίζουν το ένδοξο παρελθόν της Τρίπορας και μερικά από τα γειτονικά κράτη. Αυτό το μέρος μπορεί να σας οδηγήσει σε δεσμούς καθώς εξερευνούμε κάθε φινίρισμα σας.

Δείτε περισσότερα: Προορισμοί για το μήνα του μέλιτος στο Uttaranchal

4. Matabari:

Μπλουζα 9 Honeymoon Places In Tripura - Matabari

Η αρχαία Tripura Sundari ή Matabari Temple είναι αρκετά γνωστός τουριστικός προορισμός στην Tripura. Με τις ευλογίες της θεότητας εκεί, δεν μπορεί να υπάρχει ένα καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την παντρεμένη σας ζωή.

5. Dumboor:

Μπλουζα 9 Honeymoon Places In Tripura - Dumboor

Η λίμνη Dumboor είναι ένας προορισμός προορισμός για μήνα του μέλιτος στην Τρίπορα. Απολαύστε εκπληκτική θέα στους λόφους από την ομάδα των 48 νησιών. Η παρακολούθηση των πτηνών και οι βόλτες με βάρκα καθιστούν την εμπειρία ακόμα πιο αξέχαστη.

6. Unakoti:

Μπλουζα 9 Honeymoon Places In Tripura - Unakoti

Συμπληρωματικά με αγκαλιές αναγλύφων που θεωρούνται σαν Λόρδος Shiva, οι ντόπιοι γιορτάζουν μια μοναδική παράδοση γνωστή ως Shaivism, που σημαίνει προσευχή μόνο για Shiva. Τα σκαλιστά βράχια εδώ είναι εκπληκτικά, και οι τοιχογραφίες με την ομορφιά τους είναι σίγουρα σημεία που πρέπει να θυμηθούν. Οι καταρράκτες προσθέτουν σε ολόκληρο το σκηνικό, καθιστώντας τον έναν αξέχαστο προορισμό μήνα του μέλιτος.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα μέρη για μήνα του μέλιτος στην Τελανγκάνα

7. Kunjaban Palace:

Μπλουζα 9 Honeymoon Places In Tripura - Kunjaban Palace

Το Kunjaban που είναι ο καταπράσινος λόφος του τόπου είναι γνωστός για τη γραφική ομορφιά του. Ο χώρος είναι ιδανικός για να χαλαρώσετε και να επαινείτε την πράσινη ομορφιά, τους καταπράσινους κήπους, τον οπωρώνα και έναν μικρό ζωολογικό κήπο. Αυτό το παλάτι υπήρξε θεία μαρτυρία για τις δημιουργίες του Rabindranath Tagore. Υπάρχουν καθαροί και όμορφα διαμορφωμένοι κήποι μέσα στο παλάτι. Ανανεώστε το μυαλό σας και απολαύστε μια βόλτα γύρω από τον τόπο με τον σύντροφό σας. Αυτό είναι μεταξύ των μεγάλων σημείων μήνα του μέλιτος στην Tripura.

8. Malancha Niwas:

Μπλουζα 9 Honeymoon Places In Tripura - Malancha Niwas

Το μπανγκαλόου δίπλα στο παλάτι Kunjaban βρίσκεται σε ένα λόφο ήταν αρχικά ένα σπίτι "kachha" όπου ο Tagore έμεινε κατά την επίσκεψή του το 1919. Η κατασκευή "Puccs" στη συνέχεια χτίστηκε και τώρα δίνεται ένα όνομα Malancha Niwas. Αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε και να εξερευνήσετε, ενώ σε ένα μήνα του μέλιτος.

9. Πάρκο Κληρονομιάς Tripura:

Μπλουζα 9 Honeymoon Places In Tripura - Tripura Heritage Park

Είναι μια όαση γαλήνης πάνω από μια έκταση περίπου 4 εκταρίων γης στο παλάτι Kunjaban που βρίσκεται στην Αγαρτάλα. Μεταφέρει τον επισκέπτη σε ένα σουρεαλιστικό μέρος, παρέχοντας μια ματιά στη χλωρίδα και την πανίδα με την προσθήκη του πολιτισμού της Tripura. Το πάρκο αφθονεί σε μια ποικιλία εγχώριων φυτών και δέντρων. Αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για να προχωρήσετε περισσότερο και να χαλαρώσετε ενώ βρίσκεστε στο μεσημεριανό φεγγάρι.

Κάντε μια ρομαντική βόλτα με βάρκα στη λίμνη και κάντε μερικές αναμνήσεις ενώ κάνετε. Η θέα του Mahal, που βλέπει στη λίμνη, θα σας κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Η άποψη που παίρνετε, ίσως ακόμη και να κάνει την καρδιά σας να παραλείπει ένα ρυθμό.

Δείτε περισσότερα: Honeymoon Spots Στο Uttar Pradesh

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα μέρη για μήνα του μέλιτος στην Τρίπορα. Εξερευνήστε τις γραφικές τοποθεσίες και το καταπράσινο τοπίο με την αγαπημένη σας. Επισκεφθείτε τα απομονωμένα σημεία για εκείνη την τέλεια ρομαντική απόδραση και κάνετε το μήνα του μέλιτος ακόμα πιο ξεχωριστό. Απολαύστε κάθε στιγμή που ξοδεύετε με τον σύντροφό σας σε αυτό το μικρό κράτος της Ινδίας. Οι εκπλήξεις έρχονται πραγματικά σε μικρά πακέτα!

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 1