Κορυφαία 9 μαλακά παιχνίδια για μωρά Στυλ στη ζωή

Η πρώτη αλληλεπίδραση που έχουν τα μωρά με τον εξωτερικό κόσμο είναι κυρίως μέσω παιχνιδιών. Έτσι, τα παιχνίδια είναι μια σημαντική πηγή εξερεύνησης του εξωτερικού κόσμου. Παρέχουν επίσης αισθητική διέγερση καθώς και οπτική και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακουστική διέγερση. Τα μαλακά παιχνίδια για τα μωρά ειδικά, αποτελούν πηγή άνεσης και έτσι θεωρούνται ασφαλές καταφύγιο από τα περισσότερα μωρά.

Διάφορα μαλακά παιχνίδια για μωρά:

1. Teddy Bears:

μαλακός toys for babies

Ακριβώς όπως για τους ενήλικες και τους εφήβους, τα αρκουδάκια αγαπούνται και από τα μωρά. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μαλακά παιχνίδια για βρέφη. Τους αγαπούν τόσο πολύ, όχι μόνο λόγω των εξαιρετικά άνετων μαλακίων τους μορφών αλλά και επειδή χρησιμεύουν ως εταιρία και ασφάλεια για μωρά.

2. Γεμιστή κούκλα:

Μαλακός Toys For Babies-Stuffed Doll

Μια γεμισμένη κούκλα θεωρείται ως ένα από τα πιο κατάλληλα μαλακά παιχνίδια για κορίτσι. Η κούκλα χρησιμεύει ως σύντροφος για τα μωρά και συχνά ως φίλος μάρκας. Ως εκ τούτου, οι γνωστικές, κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες του μωρού αναπτύσσονται με τη χρήση μιας γεμισμένης κούκλας.

Δείτε περισσότερα: Παιχνίδια για κορίτσια

3. Soft Ball:

Μαλακός Toys For Babies-Soft Ball

Θεωρείται ως ένα από τα πιο δημοφιλή μαλακά παιχνίδια για αγόρι, η μαλακή μπάλα δεν είναι παρά μια μπάλα κατασκευασμένη από ύφασμα ή άλλο μαλακό υλικό. Είναι πιο κατάλληλο για τα μωρά από άλλες μπάλες γιατί η ρίψη και η κλοπή συνεπάγονται μικρότερο κίνδυνο να τραυματιστούν και αφού τα μωρά βρίσκονται σε εύθραυστη ηλικία προτιμάται μια μαλακή μπάλα.

4. Πλούσια Ζώα:

Μαλακός Toys For Babies-Plush Animals

Από πιθήκους, ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις και λιοντάρια σε αρκούδες, γάτες, ιπποπόταμους και κουνέλια, η ποικιλία των πολυετών ζώων που διατίθενται ως μαλακά παιχνίδια για το μωρό είναι ατελείωτες. Τα ζώα αυτά ξεπερνούν τα όρια ηλικίας και φύλου και είναι κατάλληλα για όλα τα μωρά. Ακόμη και όταν τα μωρά μεγαλώνουν, αρχίζουν να χρησιμοποιούν αυτά τα μαλακά, βελούδινα ζώα με διαφορετικά επίπεδα ωριμότητας, ξεκινώντας από την αναγνώριση των ζώων σε πιο σύνθετες αναπαραγωγικές ακολουθίες. Είναι πράγματι απαραίτητες για την υγιή ανάπτυξη του μωρού.

5. Διαδραστικά γεμιστά παιχνίδια:

Μαλακός Toys For Babies-Interactive Stuffed Toys

Εκτός από τα συμβατικά μαλακά παιχνίδια για μωρά, η νέα τεχνολογία επέτρεψε ένα νέο είδος διαδραστικών γεμισμένων παιχνιδιών. Αυτά τα μαλακά παιχνίδια έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τα μωρά με την έννοια ότι μπορούν να τραγουδήσουν μια δημοφιλή μουσική και να ενθαρρύνουν το μωρό να κάνει το ίδιο ή να μεταφέρει βασικούς τρόπους λέγοντας «Καλημέρα», «Παρακαλώ» ή «Ευχαριστώ». Ως εκ τούτου, καταλήγουν να δημιουργούν καλύτερες γλωσσικές και κατανοητικές δεξιότητες στο μωρό.

Δείτε περισσότερα: Νεογέννητα μωρά παιχνίδια

6. Χαρακτήρες Disney:

Μαλακός Toys For Babies-Disney Characters

Η δημοτικότητα και η συνάφεια των χαρακτήρων της Disney για οποιαδήποτε γενιά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ακόμα και για τα μωρά, οι βελούδινοι χαρακτήρες της Disney θεωρούνται τα καλύτερα μαλακά παιχνίδια για μωρά. Από τις πολυάριθμες κούκλες Disney πριγκίπισσες ελκυστικές ως μαλακά παιχνίδια για κορίτσια σε Mickey και Minnie Mouse, Donald Duck και Winnie the Pooh που βρίσκουν έκκληση ως μαλακά παιχνίδια για αγόρι μωρών, ο κατάλογος των αξιαγάπητων χαρακτήρων είναι άπειρος.

7. κουτάβια δάχτυλο:

Μαλακός Toys For Babies-Finger Puppets

Finger Puppets είναι ένα ενδιαφέρον και μοναδικό είδος μαλακών παιχνιδιών. Αντιπροσωπεύουν μια ποικιλία χαρακτήρων που μπορούν να φορεθούν στα δάχτυλα και, επομένως, τα μωρά των ίντριγκων περισσότερο. Είναι ασυνήθιστα και μπορούν να ελεγχθούν μόνο με τη μετακίνηση των δακτύλων και γι 'αυτό τα μωρά τους αγαπούν τόσο πολύ!

8. μαλακά μαξιλάρια σχεδιασμού:

Μαλακός Design Pillows for baby toys

Ένα από τα καλύτερα μαλακά παιχνίδια για βρέφη είναι ένα μαλακό μαξιλάρι με το αγαπημένο τους πολύχρωμο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων ή με ένα γενικό σχέδιο όπως αυτό της πεταλούδας ή του πουλιού. Αυτά τα μαξιλάρια χρησιμεύουν ως φίλος ύπνου και παρέχουν μια ανεξήγητη αίσθηση άνεσης στο μωρό.

9. Clip-on ή κρέμονται μαλακά παιχνίδια:

Κλιπ or Hanging Soft Toys for babies

Αυτά τα απαλά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή επειδή μπορούν να προσαρμοστούν οπουδήποτε. Μπορεί να κρεμαστούν στην αψίδα ενός γυμναστηρίου δραστηριοτήτων ενός μωρού ή ακόμα και στο αυτοκίνητο ενώ ταξιδεύουν. Μπορούν να τοποθετηθούν στο ντουλάπι του μωρού ή στο καρότσι του!

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα παιχνίδια μωρών

Τα μαλακά παιχνίδια είναι συναρπαστικά αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνα, καθώς συλλέγουν πολύ εύκολα τη σκόνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό για τους κηδεμόνες να τους πλένουν καλά και τακτικά, ώστε να μπορούν να αποδείξουν την αρετή τους στον αναμενόμενο ρόλο τους στην ανάπτυξη του μωρού.

Leave A Comment

3 + 3 =